בוקר טוב ושבת שלום!

בוקר טוב ושבת שלום!

אני אחרי הליכה של הבוקר, רגע לפני השקיית הגינה.
כולם ישנים. אתמול היינו בארוחת ערב בהרכב מלא של 7 נפשות והאורחים.
היה ערב מלא צעירים וחוויות. הייתי די עסוקה במטבח ושמעתי רק בין לבין, אבל אין כמו הצערים שנסחפים בשטף של חוויות.
אני עסוקה עד מעל לראש בסידור מכפלות והשלמת רשימות ציוד.
השלישה גרה באוהל וכך יהיה לאורך כל הטירונות. חם שם.
לאמהות של הטירוניות החדשות: לגבי חבילות קיבלתי דף מהבת שלי ובו רוב הפרטים הנחוצים לגבי משלוח דואר, ומה שהיה חסר היא השלימה. ברור אם הבנות שלכן לא קיבלו כאלה. אתמול היה דיון שלם על אורך המכפלת, והילדה בהיסטריה של יהיה ארוך מדי כי המפקדת תצעק עליה. לך תסביר...
מקווה לחזור לכאן בהמשך היום. עדיין לא קראתי עליכן, איך ומה ומקווה שהכל טוב.
התגעגעתי.

פולי44

New member
בוקר טוב ושבת שלום

מתגייסת, טוב לראות שחזרת מגלות הבחינות ושאת אפילו פותחת את הבוקר פה. תהני מהתפירות!
המתבגרים ישנים, המתחפשש לא פה, הוא אצל החברה, נראה לי שהעניינים מתהדקים שם, אבל נראה מה יהיה כשיתחיל לחיות את החיים האמיתיים, הוא הולך לקורס ברמנים ואח"כ לעבוד בתור ברמן אז נראה איך היחסים שלהם ישרדו את זה, שלא לדבר על טיול שהוא עדיין לא מדבר עליו בכלל, ולה יש עוד לפחות שנה בצבא
גם היום יש לי חזרה למופע, אנחנו עושות חזרה עצמאית אצל אחת הבנות, ומחר יום משמח, חוץ מהשחרור יש גם את ההופעה בערב, אבל על זה נדבר מחר
שתהיה שבת טובה

איזה מזל שעוד אין לי מה לתפור ומה לכבס

אבל בטוחה שגם זה יגיע.

אצלנו ניסיתי לשכנע אותה אתמול לבוא אתנו לברכה ולנוח שם - נאדה לא הצליח לי.
רוצה להשאר בבית חבל כי אחר כך במקום לבשל אני הולכת איתם למסעדה אז היא מפסידה כי גם את זה
היא לא רוצה לבוא איתנו.

איך זה שאין לך מה לתפור?

היא לא הביאה מדים מהבקו"מ? לא צריך לקצר מכפלת? כיף לך.
היא מרוצה בינתיים?

עפרה ד

New member
בוקר טוב

בהצלחה לכל המתגייסות החדשות
ן
לאימהות.. תשארו כאן, זה מקום מעולה לתקופה הזו.

אנחנו קונים את כל התחתונים, גרביים, גופיות - בשוק "רמלוד" שפתוח בשבת. הכי קרוב אלינו זה בדליאת אל-כרמל, ובטח יש גם במקומות אחרים.
לא היה קושי למצוא גופיות זית/ גרביים צבאיות, ולא נרשמה שום תלונה על ירידה באיכות, לעומת הקניה הראשונה, היקרה בדלתא ודומיה...

לנו יש חייל ברגילה
שהודיע שצריך להיות מוכן לתזוזה בכל רגע
, אז אנחנו בדיוק מסיימים גיהוץ/ כביסה ו
שלא יצטרך לפני יום חמישי.

התיק האבוד חזר הביתה, ונראה שבסופו של דבר רק הנעליים חסרות, והגנב, גנב מתחשב - הוציא מהן את הדיסקיות והשאיר בתיק. בעלי אומר שזה ממש בסדר, ככה זה בצבא, ואם השאיר את הדיסקיות, שאותן קשה להשלים, אז הוא גנב מצפוני. ההגיון שלי עובד קצת אחרת, אבל - מה אני מבינה

כשכל הנוער יקום אנחנו מתכננים נסיעה לירושליים, מתגעגעים לחומוס בשוק

שתהיה שבת שקטה

פולי44

New member
עפרה'לה, מחזיקה לכם אצבעות

שהרגילה תהיה מושלמת! תהנו בירושלים!

גופיות

ניסיתי לבדוק באינטרנט על השוק רמלוד ולא מצאתי.
מישהי יודעת? אנחנו מתל-אביב

כן זה בלוד העתיקה.

לא יודעת בדיוק איפה אבל שם.

ואני לא צריכה לתפור כלום כי את המדים שהיא קבלה היא צריכה להחזיר בסיום הטירונות. ורק אז תקבל את המדים שלה.

ממה שאני זוכרת יש חייט בכל יחידה (לפחות אצלנו היה) והוא התאים לי את המדים. ואם לא יש לה אחות שתופרת חבל על הזמן.

בינתיים נאמר לי לא לגעת במדים. אז בסדר.

ציפורה62

New member
הרווחת אמא של דפנה

הצרה של מדים ומחפלת - זו מאין אופנה אצל החיילות, מצירים לכל אורך המכנס, מורידים את החגורה, התופרות מכירות את הסגנון.
תהני בנתים.
שבת שלום

עפרה ד

New member
נכון,גם כאן יש תופרת שמתקנת עוד מימי הטירונות

את המדים של הבת. מכירה בדיוק את הגובה שאליו מותר להנמיך את החגורה

וואי איך שהבת שלי נלחצה מזה

קיבלה חצאית שאפילו הדוסיות של בני ברק לא היו הולכות איתה מרוב שהיא מטאטאת את הרצפה... והחולצה הייתה טובה לכותונת לבת שלי בת ה- 10. דיברתי עם תופרת שהבריזה לי יום שישי ומצאתי אחת חותנת של חברה שלי והבת שלי הכריזה שרק עם החצאיות האלה היא תרשה לי להצטלם איתה. מה זה מגפה של מידות גדולות? רק באזרחי הן ברביות ובצבא כאלה לרג'ים.

החיילת הייתה לחוצה

שהאורך יהיה מדויק. בדיוק בקו העליון של הסוליה. ואם זה טיפה ארוך מדי - יתפסו אותה משטרה צבאית.... לא ברור את מי מטרטרים, את האמהות או את הטירוניות?

יקירתי - השוק הוא שוק נודד, ביום שלישי הוא

במערב ראשל״צ
אותה סחורה יש בשוק הכרמל,
ובכל החנויות של ״הבזול״
השוק הוא שוק יפה , אבל בשביל גופיות אין צורך להגיע לשוק

ציפורה62

New member
עפרה - ירושלים סגורה בשבת

תודה על העידכון בקשר ל"השלמת קניות" - קניתי בריקושט מחירים בשמים, אבל לפחות הגרבים איכותיות ביותר !!!!
לאיזה חומוס הולכים?
נחמד שהתיק חזר - ובצבא קוראים לזה "השלמת ציוד" ולואי שאת כל הבעיות ניתן יהיה לפתור עם כסף.
שבת שלום ותהנו

עפרה ד

New member
החנינו את הרכב בשער ציון

התחלנו מהרובע היהודי, מהבית שבעלי גדל בו, והילדים עוד זוכרים מביקורים אצל סבא-סבתא, קצת פטפטת עם השכנה (לפני כמעט 20 שנה, בשבעה על חמי - הזמינה את הנסיכה שלנו להצטרף לבת שלה בגן, הסיפורים על שבוע בגן החרדי הם בהחלט חלק מהפולקלור שלנו), הצצה לגג, ולשוק.

אנחנו אוכלים במקום קטן ברובע הנוצרי, שהיה פתוח. ברובע המוסלמי המסעדות סגורות בגלל הרמאדן.

שוטטנו עוד קצת, ביקרנו את החייט שאצלו היו משפצרים ציוד צבאי ותופרים איפודים, בלב הרובע המוסלמי. לא היום כמובן, פעם מזמן, בזמנים לגמרי אחרים - והביתה - היה כיף

katam

New member
החייל ישאר לרגילה, נשמור על אופטמיות

החייל שלי היגיע בסוף

חיבוק

צהריים טובים

אחרי שיחה ארוכה עם החיילת
התחילה בקושי, הסתיימה במצב רוח טוב.
היא דווקא רגילה להיות מחוץ לבית אבל המסגרת השונה לא פשוטה לה ויש הרבה געגועים.
נתנה לי כתובת מדויקת לאן לשלוח חבילה ורשימה של דברים שהיא צריכה.
עכשיו מתחילים לספור שבוע חדש, עד יום שישי.

קרוסלה

New member
שבת שלום, מחר משתחררים

תודה לאל נגמרו שלוש השנים הארוכות בחיי... מתפנה למנוחה של שנה עד לחייל הבא.
לא היה קל, אבל עברנו גם את זה.
בקרוב אצל כולכם.

למעלה