בוקר טוב ושבת שלום

tovalm

New member
בוקר טוב ושבת שלום

שמי הוא גלי ולצערי נאלצתי לעבור הפלה בעזרת כדורים כי העובר הפסיק להתפתח, מחר ב"ה אני אמורה להגיע לביקורת כדי לראות שהכל התרוקן ושהרחם נקיה (מתנצלת על התיאור) אשמח לקבל אנרגיה מרחוק וב"ה שהכל יהיה בסדר. תודה רבה.

גלי יקרה,שולחת לך כבר עכשיו אנרגיה מרגיעה|

שתעטוף את לבך ורחמך באור בהיר ואוהב.ובעזרת השם ובעזרת עצמך,אם תרצי , תוכלי להכנס להריון תוך שלושה חודשים. בברכה

../images/Emo24.gif גלי יקרה..

אני מצטערת לשמוע על החווייה המייתמת שעברת, עם זאת, אני שמחה - שפנית לפורום, או למשפחה שכזו, שיודעת "לנחם" בעזרת אנרגיות, ואהבה, על מנת שיעזרו לך לעבור את מה שעברת. תינוק, כמו זוגיות, זה משהו שלפעמים קשה להשיג - אבל שווה את המאמץ. בתור מישהי שחיכתה לבן הבכור אולי שנתיים (היום אני כבר לא זוכרת, אבל אז כל יום היה ניראה לי נצח), אני יכולה להגיד לך שהמאמץ להשיג תינוק נשכח כלא היה, ברגע שהאימהות נטמעת בתוכך. אני מאחלת לך, שהתינוק יגיע (אולי תוך זמן, אבל -)ללא קשיים, ללא קונפליקט, ללא מאמץ. אני מאחלת לך שיהיה לך הריון כמו שתירצי שהאימהות שלך תהיה. הזמן הוא שולי. בחיי. זמן עובר לאט - אבל אחרי שעבר - הוא נעלם. אל תילחצי מהתהליך. את כבר במובן מסויים בתוך התהליך, אם את מוכנה להתעבר בלב, ובנפש. אני אשמח לעזור לך מרחוק אנרגטית, אני בטוחה שיש פה עוד חברים שישמחו.
עומר

שלחתי לך עכשיו../images/Emo13.gif

אולי
באיחור... נראה שהעובר היה צריך לעזוב מוקדם יותר. מציע לך להיות בתקופה זו בעיקר בחברת אנשים שתומכים בך ואוהבים אותך. יוסי

tovalm

New member
תודה לכולכם אנשים מקסימים!

מעדכנת-בבדיקה שהיתה אתמול יצא הרוב (סליחה על התיאור) וקיבלתי עוד כדורים בכדי לסיים את התהליך אך מה שחשוב-אני לא צריכה לעבור גרידה וזה היה ממש חשוב לי לעשות את זה בדרך הכי פחות פולשנית וכמובן ללא הרדמה, תודה מקרב לב על התמיכה! כל טוב.

למעלה