בוקר טוב ושבוע טוב

חתולון*

New member
בוקר טוב ושבוע טוב

הבוקר אני יוצא מוקדם מנסה למנוע שפיכת דם אנא, סעו היום ובכל יום בזהירות ושובו הבייתה בשלום ו"במהירות" מי שנוסע לאט , מגיע מהר לאט=לפי חוקי התנועה ובהתאם לתנאי הדרך בוקר טוב ישראל חתולון

בוקר טוב ישראל !!!

בחוץ אפור - מקווה שאצלכם בלב השמש זורחת... אצלי כן - חוזר לעבוד לאחר הפסקה של חצי שנה בפרוייקט אותו ליוויתי שנים רבות...והכי חשוב...המעריצות שלי מחכות לי שם בקוצר רוח... חחחחחחח... חיפה חיפה עם תחתית...אני בדרך אליך...

חתולון*

New member
בוקר טוב פנטום

ראיתי אותך על הכביש סע בזהירות יום נעים והצלחה בפרוייקט חתולון

sahr12

New member
שבוע טוב ומחוייך לכולנו..תזכרו...

כל רגע בו אנו חיים הוא רגע חדש כל רגע בו אנו חיים, לא היה כמותו מעולם ולא יהיה כמותו לעולם. ומה מורים אנו לילדינו בבית הספר? מלמדים אותם אנו כי שניים ועוד שניים הם ארבעה. כי פריז היא בירתה של צרפת. מתי נלמד אותם גם מה שהינם עלינו לומר לכל אחד מהם יודע אתה מה שהינך? הינך פלא! עלינו לומר לכל אחד מהם יודע אתה מה שהינך הינך יחיד ומיוחד הינך פלא. בכל העולם כולו אין עוד אחד בדיוק כמוך הינך פלא הינך יחיד-ה ומיוחד-ת (קאזאלס)..אז לכל הפלאים,והפלאות,:) שבפורום...בקר אור..יום קסום...

../images/Emo7.gif ריגשת אותי עם הבוקר...

וגם למדתי שפריז היא בירתה של צרפת... מוווואאאאאאההההההההה... "יש מקום רחוק אחרי הים, שם החול לבן הבית חם, שם השמש מאירה מעל את השוק הרחוב והנמל הבית שם אחרי הים אני זוכר בליל שבת הנר דולק ואבי, מביט בי ושותק..." שבוע טוב אחי החרוך !!!

קסומה

New member
בוקר טוב אנשים

אחרי ערב סוער אתמול בפורום, באתי לעבודה עם מרץ. חייבת לציין כי הופתעתי אתמול מסיפור ממוחזר של אחד החברים שלנו פה... אני עדיין בשוק. חחחחחחחח יום מחוייך לכולם מחכה לגשם שירד כבר...

sahr12

New member
קחי,חייכי קצת....צאי מההלם..

מרוקאי ורוסי נוסעים ברכבת מת"א לחיפה‎ אחרי כמה דקות מוציא הרוסי כינור ומתחיל לנגן‎ המרוקאי מתחרפן מהרעש ושואל מה אתה עושה‎? עונה הרוסי: עכשיו חזרה , בחיפה הופעה‎. ממשיכים בנסיעה ואחרי עוד כרבע שעה עוד פעם מתחיל הרוסי לנגן‎, והמרוקאי: מה‎ אתה עושה‎? ושוב: עכשיו חזרה , בחיפה הופעה‎ וכך זה נמשך עוד כפעמיים שלוש עד שלמרוקאי קפצו הפיוזים, הוריד‎ המכנסיים‎ והתחיל לעשות ביד‎. נבהל הרוסי ושאל : מה אתה עושה‎? עונה המרוקאי : עכשיו חזרה , בחיפה אני אזיין אותך‎!!! חחחחחח.....

חתולון*

New member
קסוצה????? ../images/Emo39.gif

היה עוד מישהו שמיחזר אתמול סיפור? חוץ ממני? יום נעים קסומית חתולון

קסומה

New member
קצוצה ורצוצה........חחחח

חתולון, היו שניים........ומיחזורים כאלה כדאי למחזר שוב ושוב...

חתולון*

New member
טוב קסומה, יש לי עוד כמה מקוריים

שלא יקרה כלום , אם יהיהו מחזוריים כיוון שיש לנו כאן חברים חדשים אני יכול למחזר, בלי ליפול לקרשים יום נעים לך קסומה חתולון

והבוקר..

אני אצא לעבודה עם משפט נהדר להגיד לילדים אתה יחיד ...אין עוד אחד כמוך וזה מה שעושה אותך מיוחד... תודה סעריקו... בוקר נהדר והמשך יום נפלא לכולם/ן...

למעלה