בוקר טוב ושאלה

maracuja

New member
בוקר טוב ושאלה

אני רק בשבוע 17 +3, אבל אני מודאגת לגבי ההנקה כי עשיתי ניתוח להקטנת חזה לפני 20 שנה, בחו"ל, כך שאני לא יכולה ליצור קשר עם הרופא ולדעת מה הוא עשה, ואני רוצה לדעת מה הסיכויים שלי להנקה והאם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לדעת עוד לפני הלידה (כמה שיותר מוקדם מפחינתי) האם אני אהיה מסוגלת להניק או לא.האם יש סימנים? בדיקות? צילומים מיוחדים או US או משהו כזה שיכול לבדוק? תודה

panicmom

New member
את גם צריכה יועצת הנקה מוסמכת

יש יועצת אחת שמתמחה בניתוחי הקטנת חזה. זה רשום ברשימת היועצות.

maracuja

New member
מצאתי אבל....

לא ראיתי שם מישהי שבמפורש כתוב שמומחית לאחר ניתוח להקטנת חזה. אני באיזור המרכז, את יודעת שם אולי?

1טלטלים

New member
הנקה לאחר הקטנת שד

היי, כמובן האופציה הכי טובה היא לשאול את המנתח שביצע את הניתוח לגבי מהלך הניתוח+שימוש בטכניקה,אני מאמינה שטכניקה ודאי השתנתה... יש סיכוי שאולי חלק מצינוריות וכו'(רקמה פונקציונלית התחדשה) מאחר ועבר די הרבה זמן ,שוב רק סיכוי...לדעת בוודאות כמעט בלתי אפשרי ,צריך לחכות ולשים לב לגדילת השדיים במהלך הריון,אם יש שינוי במרקם,גודל,הפרשות(אם יש),ללדת ולנסות להניק.כמובן,חשוב זה יהיה צמוד ליועצת הנקה מוסמכת,לעשות מעקב מלא לאחר עליה במשקל,יצירת חלב וכו'... אם אין לך בעיה באנגלית את יכולה לעיין בקישור הבא. הרבה הצלחה !

maracuja

New member
את יכולה להמליץ

לי על יועצת הנקה באיזור המרכז עם נסיון עם נשים לאחר ניתוח להקטנת חזה? גם כן, אני לא שמתי לב לשינויים בשדיים, לא אני ולא בעלי, אבל אמא שלי אומרת שהם גדלו. הפרשות אין, ולא הרגשתי שינוי במרקם גם כן.

1טלטלים

New member
../images/Emo13.gifלהמליץ על משהי ספציפית

תמשיכ לעקוב אחרי השינויים ושוב,יהיה ברור יותר לאחר שתלדי את תינוקך ונסי להניק. לא יכולה,פשוט לא מכירה מי מתמצאת בנושא זה,אבל מצרפת לך רשימה של יועצות הנקה מוסמכות שאפשר לפנות אליהן בלי שום קשר ולקבל הדרכה . בינתיים הריון קל ומלא,הרבה הצלחה בהמשך!

למעלה