בוקר טוב, ושאלה...

sharon73

New member
בוקר טוב, ושאלה...

הי בנות, אני מהמשתתפות השקטות בפורום, פה מהיום הראשון, אבל בעיקר קוראת כל הזמן וקצת נחבאת אל הכלים מבחינת לכתוב... שאלתי היא: האם זמן קבלת המחזור, אחרי הביוץ הוא משהו קבוע, או משתנה מאחת לשניה? אני יודעת שאמור להיות שבועיים בערך אבל יכול להיות שיהיה גם יותר? ואם כן אז כמה יותר? תודה מראש על התשובות, ושיהיה בהצלחה לכולנו בפעם הבאה שיהיה לי אומץ לכתוב אני אספר קצת עלינו...

מנסה לעזור

התקופה הזו נקראת לפי מיטב ידיעתי השלב הלוטאלי והוא אכן אמור להיות קבוע אבל אצלי לדוג' הוא נע בין 11 ל15 יוןם... מקווה שעזרתי ונשמח להשתתפות יותר פעילה שלך בפורום מאחלת לך השתתפות קצרה ביותר בפורום ומעבר מהיר לפורום הריון ולידה

m i c h a l y

New member
שרון

כמו שכבר נכתב כאן, זהו השלב הלוטאלי. לדעתי (הלא מלומדת) הוא צריך להיות לפחות 13-15 יום כדי שההריון ייקלט. לעיתים, לאחר הפסקת שימוש בגלולות למניעת הריון המחזור אינו סדיר. חוסר הסדירת מתבטא לעיתים בביוץ מאוחר (ושלב לוטאלי תקין, אך הוסת מגיעה באיחור) ולעיתים הביוץ מתרחש בזמן האמור אך השלב הלוטאלי מתארך לו... אני מניחה שיש עוד הרבה מאוד ואריאציות של מחזורים שאינם סדירים בעקבות הגלולות, אך אלה השניים שאני מכירה. חשוב לציין שגם מרכיבים רגשיים משפיעים על הופעת הוסת, לכן לעיתים המחזור מרחש כסידרו אך לחץ רגשי מונע מהוסת להופיע... זה פחות או יותר כל מה שאני יודעת על העניין. אני מקווה שלא יצאת יותר מבולבלת מקודם... בכל אופן יש כאן כמה שיודעות קצת יותר ויוכלו לתקן את דבריי או להוסיף... אשמח אם תשאלי עוד שאלות הבהרה, ובכלל - השילי את מעטה הביישנות. כולנו (כמעט) אנונימיות כאן, ומנסות להרות...

sharon73

New member
תודה בנות../images/Emo140.gif

ובינתיים כבר הגיעה לה ה"מכשפה" כך שזה כבר אבוד בכל מקרה... ודרך אגב המחזור הגיע לי 15 יום אחרי הביוץ. אז ננסה בחודש הקרוב בתקווה ליותר הצלחה. ובגלל שביקשתן יפה... - אני בת כמעט 30, נשואה 7 חודשים, ומנסים כבר 4 חודשים להכנס להריון. אחרי הרבה מאד שנים של גלולות. יום טוב לכולן ושוב - תודה.

cookie1

New member
שרוני מתוקה שלי

המחזור מגיע בדיוק 14 יום לאחר הביוץ. אורך המחזור תלוי ביום הביוץ. ז"א אם יש לך מחזור של 28 יום אז הביוץ הוא ביום ה14 (כמו שבתיה פלס לימדה 14 + 14 = 28), ואם המחזור באורך 26 יום אז הביוץ הוא ביום ה12 (14+14=26). תתקשרי אלי בכל שאלה

Gill Gallad

New member
ברוכה הבאה שרון!!!

ן- הוצאת לי את השאלה מהפה, אז תודה ששאלת ותודה למי שענתה!

למעלה