בוקר טוב ורטוב

soofgania

New member
בוקר טוב ורטוב../images/Emo183.gif

סיפור ששלח לי חבר פורום<חבל שהוא עצמו לא שולח לכאן> אמרתי לו שאני מכירה את כל הסיפורים והוא הציב לעצמו אתגר לשלוח לי סיפורים שאיני מכירה. אז הנה סוף סוף משהו שלא הכרתי ואהבתי! הפרפר הכחול אלמן אשר חי עם שתי בנותיו חכמות וסקרניות מאד, הבנות כל הזמן שאלו המון שאלות, היו כאלה שהוא ידע לענות עליהן והיו כאלה שלא... הוא כל כך רצה שהבנות שלו יהיו מחונכות ובעלות ידע, ושלח אותן לחופשה לאיש זקן וחכם שחי לבדו בהרים... הזקן החכם ידע לענות על כל שאלותיהן בלי לחשוב רגע. הבנות שהתחילו להרגיש חסרות סבלנות עקב תשובותיו המהירות וחכמות,החליטו להמציא שאלה כדי שהחכם הזקן לא יוכל לענות עליה. אחת הבנות הביאה פרפר כחול יפיפה שתשתמש בו כדי לרמות את הזקן... "מה את רוצה לעשות עם הפרפר היפה הזה"? שאלה האחות "אחביא את הפרפר בידי ואשאל את הזקן החכם אם הפרפר חי או מת" ? "אם יגיד שהפרפר מת, אפתח את ידי ואתן לו לעוף ואם יגיד שהפרפר חי אמחץ אותו בידי כך כל תשובה שיענה, תהיה תשובה לא נכונה!" הבנות ניגשו לזקן ושאלו: "יש לי ביד פרפר כחול יפיפה, תגיד לי זקן חכם "האם הפרפר חי או מת?" הזקן חייך אל הבנות וענה: "תלוי בך... הוא בידיים שלך..." כך הם החיים שלנו, ההווה והעתיד לא צריכים להאשים את אף אחד כשמשהו בחיינו לא מסתדר, אנחנו אחראים למעשינו

putimakansi

New member
בוקר טוב סופגי !!!

אכן - אנחנו אחראים למעשינו !!! והחיים רצוי שיהיו בידיים של כל אחד מאיתנו ושנהיה תלויים כמה שפחות באחרים !!! שיהיה שבוע טוב !!!

soofgania

New member
צהריים טובים פוטי

המחשב עושה לי בעיות היום,שעה עד שעולה לי דף אפילו דף האייקונים נתקע... מקווה שאוכל להכנס במשך היום. יום נעים!

רiנה

New member
אחלה יום ושבוע נפלא.

פולנייה מעידה בבית משפט עורך דין צריך תמיד להיות מוכן להכל!!! במשפט בפתח תקווה מוזמנת סבתא פולנייה להעיד. עורך הדין שואל אותה: גברת מנדלבוים- את מכירה אותי? בוודאי - עונה הזקנה- בטח שאני מכירה אותך. כבר מינקותך. הרי גרתם ברחוב לידי. תמיד היית תינוק מעצבן. והפכת להיות ילד טיפש ולא יוצלח. ועכשיו כולם יודעים כמה אידיוט אתה. ושקרן. ושאתה בוגד באישתך עם המזכירה שלך. ושאתה מפסיד כל משפט. חוץ מאלה שבהם אתה מביא עדי שקר. בטח שאני מכירה אותך. עורך הדין ההמום מתעשת קלות ופונה אל הזקנה הפתח תקוואית שוב: והאם את מכירה, גבירתי, את התובע המחוזי שיושב ממול? נו, באמת - עונה הסבתא- את אבריימ'ל הפושטק מכפר גנים? מי לא מכיר. הרי אמא שלו המסכנה ואני אצל אותו רופא בקופת חולים מיום שנולד השייגץ. שלומיאל שכמוהו, בטח שאני מכירה אותו. שום דבר לא יוצא לו טוב. ואפילו באישתו הוא בוגד... עם 3 נשים שונות... אחת מהן אישתך! והמשרד שהוא פתח? אוי ווי, איזה שחיתויות הוא מנהל שם. שאני לא אכיר אותו? דממה בבית המשפט. השופט המום כמו כולם ומבקש משני עורכי הדין לגשת ללשכתו. "רבותי- אני מודיע לשניכם חד וחלק: אם מישהו מכם שואל אותה אם היא מכירה אותי, אני דן אותו במקום לשני מאסרי עולם!!!"

soofgania

New member
../images/Emo6.gif

הבאת את זה בגלל שאמרתי שאני מכירה הכל
גם את זה אני מכירה

soofgania

New member
הכי מסריח../images/Emo59.gif

משה אתה חושב שתסתדר עם פסק ההלכה הזה?

soofgania

New member
הכי מציפה../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif