בוקר טוב <וקר> אפשר במקום שרשור על אביזרי מין שרשור על הצעות לחימום??
ק קצת דיווה New member 30/1/08 #1 בוקר טוב <וקר>../images/Emo186.gif אפשר במקום שרשור על אביזרי מין שרשור על הצעות לחימום??
P parrparr New member 30/1/08 #4 נ.ב. הוראות שימוש: לשים מתחת לשמיכה 5 דקות לפני שניכנסים למיטה פרפר א.ש.<רצוי להוציא מהעטיפה לפני שימוש ראשון>
נ.ב. הוראות שימוש: לשים מתחת לשמיכה 5 דקות לפני שניכנסים למיטה פרפר א.ש.<רצוי להוציא מהעטיפה לפני שימוש ראשון>
P parrparr New member 30/1/08 #6 בלי פוליטיקה!!! אבל תפוז(כ.ש.הא.ש.ז.מ.שע.א.ז.כ.הפ.ש.ז.)לא נותן לי... פרפר
P parrparr New member 30/1/08 #9 הנה(אני מקוה) אופס זה מאחרי חצות.... פרפר לאתר האינטרנט אין אפשרות להציג את הדף HTTP 500 הגורמים הסבירים ביותר: באתר האינטרנט מבוצעות פעולות תחזוקה. באתר האינטרנט יש שגיאת תיכנות.
הנה(אני מקוה) אופס זה מאחרי חצות.... פרפר לאתר האינטרנט אין אפשרות להציג את הדף HTTP 500 הגורמים הסבירים ביותר: באתר האינטרנט מבוצעות פעולות תחזוקה. באתר האינטרנט יש שגיאת תיכנות.
P parrparr New member 30/1/08 #10 @#%^&*$#%^%^%^%$אמא שלו &^^%$ @@# %^& TWAT @#$%##@$ אחות ו^%##$ כוס של ה@#$ $#@ פרפר א.ש.<הולך לקלל>
C Cגלית New member 31/1/08 #17 ../images/Emo178.gif פתאום אין פה חורף!!! פתאום חם נורא !!! מתי תביאי אותו לפה?????????
ח ח ל ו ם ר ע New member 30/1/08 #14 ../images/Emo186.gif כמה זמן לא היה קר כל-כך ככה.. וגשום ואני רוצה שלג!!! והשלג רחוק!!!! ו... חג חורף שמח לכולם!!!
../images/Emo186.gif כמה זמן לא היה קר כל-כך ככה.. וגשום ואני רוצה שלג!!! והשלג רחוק!!!! ו... חג חורף שמח לכולם!!!