בוקר טוב וצום קל

lady h

New member
איך היה לצמים?

אתמול הלכתי לביה"כ לקריאת המגילה. היום לא צמתי. מודדה ומתודה- אתמול הייתה הפעם הראשונה שממש קראתי את המגילה. כמובן שהיא מאוד עצובה וקראו אותה אצלנו ממש ביגון ובקינה, ממש עברו בי צמרמורות והתפילה בכלל הייתה מאוד מרגשת.

לי היה די בסדר=]

למרות שכל מי שצם אצלנו במשרד פשוט לא הגיע בדרך זו או אחרת, אבל המפקד שלי שחרר אותי בשתיים=] גם כולם סביבי שאלו כל הזמן אם אני בסדר והשתדלו לא לאכול לידי (למרות שאמרתי להם שזה לא מפריע לי). בקיצור, עבר בשלום...את השעות האחרונות (מחמש/שש) העברתי בשינה, אז לפחות לא היה החלק הזה=] סופ"ש נעים=] פרבולה

lior02010201

New member
היה לי ממש מצוין

ביום כיפור הרבה יותר קשה לי כי אני ממש משועמם אני בבית כנסת ואין לי הרבה על מה לחשוב יום שלם אז צריך לחשוב עד כמה אני רעב זה קשה... ככה יכולתי לדבר עם חברים ולקבוע פגישה לערב וללמוד... הייתי ב2 מורות פרטיות ולמדתי המון... החלטתי שאני צם מהיום כל צום כי לא היה לי בכלל קשה.

היה די קשה אני מודה

ולקראת הסוף כבר הייתי על סף חירפון,בבוקר הלכתי לעבוד כי החלטתי שאין טעם לשבת בבית ולהסתכל על הקירות אבל לא למדתי והשתדלתי במשך אחהצ להעסיק את עצמי בקניות ואינטרנט,לקראת הערב לצערי נאלצתי לשבור את הצום כי הייתי צריכה לבלוע כדורים אבל הצום עצמו גרם לי להרגיש באופן עמוק את תחושת האבל כמו שלא היה לי אף פעם והביא אותי להרהר הרבה במובנו של החורבן. שלכם חנה גונן

lady h

New member
להבדיל ממני

אני הייתי בעבודה מהבוקר עד הערב, עסוקה בעינייני עבודה וממש לא התחברתי ליום הזה למרות שתחושות העצב שימים נוראים אלו מביאים לנו כן מעצימים את הכאב. אין ספק, היום הזה מצריך חופש.

bigi100

New member
אני יכול להגיד רק משו אחד על הצום!

שהוא עשה אותי ממש רעב

למעלה