עזרה
אני מוכנה לנסות לעזור לך, למרות שיש "כללים" לכתוב פרוטוקול, הרי שכל מקום עבודה מסגל לעצמו צורת כתיבה משלו. הנה דוגמא: פרוטוקול פגישה מיום ______ נוכחים: ________________ שמות הנוכחים אתר "נוף העיר" 1. נושא אינסטלציה: הוחלט להתקין נצרת מחברת ________ בעלות ___________ בבתים_________ ברזים מחברת _____________ 2. חשמל הוחלט לעבוד עם קבלן חשמל __________ , החשמאלי יתן לנו רשימה מסודרת של החומרים להם הוא זקוק ואנו נספק החומרים. עבור העבודה, עם תום העבודה הקבלן יגיש חשבון אתר "נוה שחר" 1. בימים אלה מועצות 3 דירות נוספות למכירה. 2. הדירות תוצאנה למכירה בשוק החופשי כללי: 1. לבחון אפשרות של השכרת רכב מחברת השכרה להסעת העובדים, במקום חברת הסעות. (לבחון עלויות ואז נחליט) 2. עקב תקלות חוזרות ונשנות במכונת הצילום, הוחלט להחליף מכונת צילום, באחריות יואב. כך בערך כותבים פרוטוקול לפעמים יש משימות לבצע ואז מוסיפים באחריות של ________ יבוצע עד תאריך__________ כתיבת מכתב: בדרך כלל כותבים על דף לוגו כלומר נייר שעליו מופיע שם העסק אם אין נייר כזה אז עושים לוגו ואת זה עושים דרך "כותרת עלית" כאשר יש לוגו מתחילים לכתוב את המכתב בצד שמאל כותבים תאריך לועזי (הוספה- תאריך-) המקפידים מוסיפים גם תאריך עברי מתחת ללועזי לכבוד: מר פלוני אלמוני ראש מדור _________ חברת ________ א,נ,. אדון נכבד פסיק ונקודה. יורדים מספר שורות ואז לוחצים על הטאב tab וכותבים הנדון: כותבים את הנושא עם קו מתחת לנושא קו עושים ע"י השחרה של השורה ולחיצה על ctrl + U ביחד. בשורה מתחת מוסיפים את הסימוכין למשל: מכתבכם מספר ________ מיום_______ קבלנו את מכתבכם ולהלן התייחסותנו 1. .................. 2..................... א. ................ ב. ................... 3. ................ בצד שמאל בכבוד רב ובצד ימין העתקים: ___________ ____________ מקווה מאוד שעזרתי לך ואם את צריכה עזרה נוספת רק תבקשי ואעזור לך ברצון. אני תמיד שמחה לעזור לכל מי שזקוק כי לעולם אני לא שוכחת שפעם כאשר הייתי מזכירה צעירה בלי נסיון עזרו לי.