בוקר טוב ועדכון

orit41

New member
בוקר טוב ועדכון ../images/Emo140.gif

קודם כל, אני רוצה להודות לכל מי שתמך בשרשור שלי ומי שקרא ומי שהזדהה ולשתי חברות יקרות מהפורום שהציעו את עזרתן הטלפונית ודיברו איתי. אתם באמת הורים מיוחדים לילדים מיוחדים. אתמול בערב ניהלתי שיחה ארוכה, עמוקה ועניינית עם בעלי. הוא שוכנע ללכת לעשות אבחון לילד למרות התחושה שלו שזה לא אספרגר ואם כן, זה מאוד מאוד גבולי. הוא משתף פעולה לגמרי ומוכן לתמוך ולתת כתף. רווח לי כל כך. דיברנו גם על הבן הצעיר שלו, מנישואיו הקודמים, ולפי השאלון האוסטרלי שבחוברת של עמותת אפ"י, ברור לו שהוא עשוי/עלול להיכנס לקטגוריה של ילדי האספרגר. בכל מקרה, הבוקר אני מתקשר לד"ר אביגיל גולומב, גם בגלל המלצותיכם וגם בגלל שהיא קרובה אלינו גיאוגרפית וזה נוח. אני אעדכן בהמשך, כמובן. המון תודה לכם, אורית

anidnd

New member
בהצלחה ../images/Emo50.gif

אני מקווה שיתברר שמדובר בעניין של מה בכך. אם תזדקקו לנו בהמשך - אנחנו כאן!

orit41

New member
תודה, זו דרך חתחתים להשיג את ד"ר

אביגיל גולומב. ניסיתי דרך המספר שנמצא במסמך ששלח אבא של סער לפורום, מסמך עמותת אפ"י. ואז קיבלתי מענה קולי שהמספר הוחלף. התקשרתי למספר החדש, אמרו לי שניתן להשיג אותה במקום אחר כי היא כבר לא עובדת שם. צילצלתי למספר האחר, מסר לי מישהו נחמד שהרים את הטלפון שהיא יצאה לגימלאות והיא מקבלת בקליניקה הפרטית שלה שנמצאת בבית. התקשרתי הביתה, לפי המספר שהוא נתן ושם הגעתי אחרי 10 צלצולים בערך, למענה קולי, שם כבר השארתי הודעה שיחזרו אליי. זהו. אני מחכה שהיא תתקשר. בערב אתקשר שוב, אם היא לא תתקשר אליי עד אז. ושוב תודות על התמיכה מכם, אורית

ymoneta

New member
אביגיל גולומב

הי, אורית, הצטרפתי רק עכשיו כ"מציצה" לפורום, גם אנחנו נמצאים בשלב ה"ניחוש" בעניין בננו בן ה-5, שכפי הנראה שייך להגדרה של אספרגר. גם אנחנו שמענו את שמה של אביגייל וניסינו ליצור קשר עמה, ונמסר לי שהיא תחזור בתחילת השבוע הבא ואז אפשר יהיה לדבר איתה אישית. מקווה שעזרתי.

למעלה