בוקר טוב וסופ"ש נעים

זיקן

New member
מנהל
הכי הכי.

זיקן

New member
מנהל
יש מבחן פשוט ל"לא תחיון".

מטביעים אותן במים . אם הן צפות הן מכשפות ואז תולים אותן..
אם הן טובעות אז ממילא הן "לא תחיון"..

זאת לא התנשאות ולא נעליים

אני בכל אופן, עשיתי הבדלה בין האנשים הפשוטים עם מצוקותיהם אשר הולכים לאן שהוריהם הלכו בזמנו כדי לקבל את הברכה ואת התקווה והעידוד, לבין כל שועי הארץ אשר העליה לרגל הזאת הפכה לטרנד.

ומעניין לעניין באותו עניין,
למה אני צריכה לקבל צלצולי טלפון עם מספר שכביכול הוא מחו"ל, ואיך שאני עונה אני שומעת הקלטה חורקת של איזה רב מקונן שמנסה בכל כוחו לגרור אותי לתפילה ועל הדרך גם לתרום לאיזה ספר תורה. למה? למה? איך אפשר להיפטר מכל הטורדנים האלו? איך הגיעו כל מספרי הטלפון שלי לאנשים הללו? ולא רק הם, אלא גם כל מיני עמותות למיניהן. נמאס לי. כשארצה לתרום אני אתרום. כשארצה להתפלל אני אתפלל. נמאס לי כבר שאין לי שום פרטיות במדינה הזאת. שכל ישיבה תורנית וכל עמותת חסד יש לה את הטלפון הפרטי שלי ומתקשרים אליי כל היום וכל יום

חאלאססס!! תרדו לנו מהוורידים!!

זיקן

New member
מנהל

אני קצת לקוי שמיעה ולא משוחח בטלפון.
בהתחלה פשוט לא עניתי להם ושמתי אותם תחת השם "לא לענות"
אח"כ הם השתכללו ואם לא עונים מיד מקבלים סמס "יש לך הודעה"
כשההטרדות נמשכו הייתי מחזיר להם סמס עם איומים ואזהרה שאם לא יחדלו אציף אותם בסמסים והטרדות.
ההטרדות פסקו.

dibablas

New member
כן,

קראתי פעם כתבה על קבוצת ישראלים שעלו לקברי צדיקים באוקריאנה,
בכתבה הסתבר שמלבד עליה לקברי צדיקים כנראה שהיו שם גם עליה על צדיקות

אתי 104

New member
הטורדנים

אני חושבת בדיוק כמוך, בכל פעם שאני עונה לטלפון ואני שומעת את המנגינה הזו, אני מתחילה לקלל אותם.

איך ומי נתן להם את מספרי הטלפון?
בעידן של היום הכל פרוץ ולא משאירים לנו ולו מעט פרטיות.

אני אתן את מספר הטלפון שלי רק למי שאני ירצה ושלא יעשו לנו שימוש .

אני חושבת שצריך לחוקק חוק שאין לעשות שימוש במספרים שלנו בדיוק כמו החוק שחוקקו לגבי
תפוצה של SMS/ ווצאפ
שזה סוג של הטרדה .

צריך לנסות למנף את הנושא ולהפגין ככל שניתן, אלו אחד מבין רבים הנושאים שאותם צריך לטפל ולשנות

dibablas

New member
יש גם חוק איסור השחתת מטבע

השאלה אם מיישמים ואוכפים

purehoney

New member
היי...בא לכם שירשור סרטים אולי?

המלצות,דיעות או קישורים לסרטים יפים שראיתם או עדיין לא יצא לכם?

dibablas

New member
למה לא?בכיף

אני ממליץ על חגיגה בסנוקר, סרט מצחיק, מרגש ומרתק
לדעתי מזכיר במשהו את סיינפלד (כן, כן) בקטע הזה של קומדיית מצבים שדברים מתחילים מנקודה מסוימת ומגיעים למקום אחר לגמרי והזוי וחלק ממה שכ"כ מצחיק זה הסיטאוציה ההזויה שנרקמת...

http://www.youtube.com/watch?v=FmFjKWxwsZE

היי דובשי

זה דווקא רעיון טוב, אבל לצערי, הפעם האחרונה שראיתי סרט באולם קולנע הייתה לפני שנה, והסרט היה כל כך כייפי שדקה אחרי שיצאתי מהאולם אל מרחבי הקניון שכחתי מהסרט ואין לי מושג איך קוראים לו, כלומר אני לא זוכרת

אבל כן הייתי רוצה לראות את 'כוח המשיכה' אשר פוסידון המליץ עליו כאן לפני כמה זמן. עושה לי רושם שאני אוהב את הסרט הזה.
בכל אופן, ביום ראשון אני הולכת להצגה (כרטיסים באדיבותו של דקל) בקמארי 'סירנו דה ברז'רק' בכיכובו של איתי טירן שאהוב עליי מאוד...

אבל אפשר לעשות שרשור של שירים מתוך סרטים

לדוגמא:
http://www.youtube.com/watch?v=7js_QOG6trU
מתוך '91/2 שבועות של שכרון חושים'

poseidon111

Active member
זכרי, רק לתלת מימד... שמעתי שהסרט מועמד

לכמה וכמה פרסי אוסקר.

למעלה