בוקר טוב ונעים,

sitvaniyot

New member
בוקר טוב ותגובה לשוש אנפה וכו..

אתמול לא יאשתי את רוניתונת. צריך להביט על המציאות בעיניים. שכחתי להזכיר עוד סוג של גבר. בני ה 45 לערך, המחפשים נשים בגילינו לסקס בלבד. רעיון לגמרי לא רע. האשה זוכה במחזר צעיר, ואילו הוא בטוח שלא יסתבך עם הריון לא רצוי. ובכלל, שמתן לב, שגבר בגילנו מעוניין בנישואין? והאשה בהיכרות, ז.א. בבן זוג. בטח, מה לא ברור כאן? הוא מחפש מישהי שתעשה לו כביסה, תנקה את הבית ותבשל. היא רוצה ידיד לצאת אתו לסרט או לבית קפה. מה לא ברור כאן? אז אני גמרתי לכבס גרביים ותחתונים. עשיתי זאת 35 שנים, ועכשיו שהשתחררתי מהעבדות אני רוצה לנצל את השנים שנותרו לי בלהינות מהחיים. הבנת את זה שוש? שיהיה לכם יום של כיף!

מלכה 5

New member
בוקר טוב ונעים,

יעלי - ההסבר שך והסבלנות שילוב מוצלח ביותר, חן חן. נעמי - יופי שטוב ונחמד לך עם הנכדים ושאת גם איתנו. טוב שיש לנו משפחה אוהבת וטוב שיש לנו חברים טובים. נורית - אני שמחה שהפורום מוצא חן בעינייך. גם בעיני, מיוחד וידידותי מאד. הודה - חמרמורת מילה יפה, ההרגשה פחות.... עמליה - אמרתי לך שריגשת אותי מאד עם מצגת סן פרציסקו? יום טוב לכולנו
, מלכה

erika6

New member
סיתווניות אני מסכימה אתך בכל מילה

יש גם גברים שמחפשים "בית חם", מבלי להתאמץ. הם חסרי כל בגלל גרושים או פשיטת רגל, או מכל סיבה אחרת, כמה זה נוח למצוא אשה שיש לה אמצעים.

נורית44

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

יופי של תמונות עמליה המשך יום נעים ושקט נורית

נעמה53

New member
משל חמוד

נורית44ממש נהניתי לקרוא את המשל החמוד. רציתי רק להעיר שהצפרדע נולדה חירשת, וזה הפך ליתרון שלה. יותר קשה, אבל אפשרי, לגייס את הכוחות שלא לשמוע את חסרי האמונה למיניהם, ולסגל חשיבה חיובית. אם נתרגל לחשוב כך, ההרגל יהפוך לטבע. ברכות רבות מנעמה 53

מצגת הסבר../images/Emo39.gif

אחה"צ טובים לכולם. עמליה, גם אני לא מצליחה לפתוח את המצגות שלך וחבל. את כתבת הסבר - הדרכה איך לעשות זאת ואני לא מצליחה למצוא את זה. אז, אנא ממך הסבירי שוב
ציפי.

שי1951

Member
שלום ויום טוב לכל החברים ב../images/Emo82.gif

שלום ויום טוב לכל החברים ב
הפורום

עמליה3

New member
אחר הצהריים

לציפי:את צריכה להתעלם מהפרסומת לגרין קארד. לגלגל את הדף למטה .מופיעה משבצת בה שם המצגת ולוחצים על הורדה ומחכים עד שהקישור יופיע מצרפת שינוי שעשה טהר לב לשירו :קום והתהלך בארץ. מילים : יורם טהרלב קום והתעלף בארץ סע בוולבו החדיש וודאי תפגוש בדרך איזה ג ' יפ עם נובוריש .. התבונן בכל דרכיה - כל מטע , שדה וגן , אל תשכח כי זאת הארץ היא בסך הכל נדל " ן . כל קיבוץ היום זה קניון כל מושב - מרכז קניות , כל חורשה - חניון לרכב , כל בוסתן - אולם שמחות . מן הטרקטור החורש רק נשאר הטרקטורון וחזה של דוגמנית זה היום נקרא חזון ! קום והתעלף בארץ אל תהיה כל כך לחוץ אם בבית שבנית אומרים לך : תצא בחוץ ! אם בהר חצבת אבן ובניין חדש נחנך את הכל אחי בנית בשביל נחמן - נח - נח - נחס זאת הארץ בה הרמנו גם חומה וגם מגדל אך היום צריך ויאגרה כדי לזקוף - את המורל . פעם בערה האש בלבבות היהודים אך היום האש במנגל הלבבות - על שיפודים ! אז קום והתעלף בארץ . יורם טהר לב , הוא ולא אחר, חידש את מילות שירו : קום והתהלך בארץ . -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לכל חברי הפורום ../images/Emo24.gif

ערב טוב לכל הפורום ובני זוגם
תודה לך מלכה על המחמאה לי מהבוקר, לעמליה על התמונות של המסכות, לפחות אם לא הייתי אז לראות תמונות. לסתווניות אריקה ולכל השאר. בקשר לעניין הגברים והנשים בגילנו, לדעתי זה כל דבר אחר בחיים עניין של במזל, או בחימיה או בשניהם. מה שאני מנסה לומר שאין כללים. לנורית על הסיפורים החמודים. לנעמה על ניתוח המשל, אהבתי. שלמה יופי הרעיון. שי איזו מנגינה יפה. היה לי יום צפוף ביותר בגלל שאני רוצה לקנות מכונית חדשה יד שניה. אתמול ראיתי בלוח מכוניות למכירה באינטרנט מכונית שנראתה לי מתאימה. צלצלתי והאדם שמעבר לקו הסביר לי שיש לו בת כבדת ראייה, המכונית על שמה אבל אין בעיה. באמת הבוקר ביליתי בכל מיני מוסכי פחחות למיניהם לברר כמה יעלו תיקוני הפחחות שנראו בצורה גלויה על המכונית, משם לבדיקת רכב, מה שלקח המון זמן ובסיומו הסבירו לי בשפה לא מובנת מה יש למכונית בתוך הקרביים. לאחר הסבר בסינית פשוטה אני עושה צעד לא שגרתי ומבקשת מהאדון לבוא איתי למוסך שלי כדי שהוא יקרא את הדוח ויגיד לי בקיצור "כדאי או לא כדאי לקנות לשמחתי האדון הסכים ובעל המוסך דן את האוטו לחיים טובים וארוכים לצידי ושייקח אותי בדרכים טובות וישרות. נפרדנו בשעה שלוש כדי להיפגש בשעה ארבע ושלושים לשלם עבור המכונית. בבנק היה תור אך בכל זאת הצלחתי בשעה היעודה להיות מוכנה עם הצ'ק הבנקאי ואנו צועדים לסניף הדואר להחליף בעלות. תור ענק, מאז שסגרו את הסניפים הקטנים זו המציאות. אני הקטנה עמדתי בדיוק מתחת לבית שחי של גבר בבגדי עבודה כחולים, הכול היה לי פרט לאוויר. אוףףף סוף סוף תורנו. הפקיד אומר "אין אפשרות להעביר בעלות לרכב הזה" מה?? שואל האדון, והפקיד אמר שצריך לגשת למשרד הרישוי. אני לקחתי את הצ'ק ושבתי לבנק בכוחותח האחרונים, כדי לבטלו, לאחר המתנה בתור הגעתי הביתה ישר למזגן ולאוכל. אני מרגישה כמו פגר מהלך על שניים.

yaely2

New member
מנהל
ושוב ערב טוב

שלום עמליה שלום כולם, לא רק לכם, גם לי תפוז מוחק הודעות. אני מתחכמת לו וכותבת בוורד, אני גם שומרת כך שאפילו הפסקת חשמל לא פוגעת. אתמול בערב יותר משעתיים לא הצלחתי להעביר הודעה, מאחר והיא שמורה איתי אני מעבירה אותה כמו שכתבתי אותה אתמול. תודה עמליה על המצגת שהזכירה לי טיול נפלא שערכתי עם ביתי וחתני במערב ארצות הברית. משך את ליבי במיוחד Lombard street רחוב ארוך (במצגת כתוב על התמונה Lombard st. ) בעל ירידה ממש תלולה שבקצהו יש פיתולים. בין הפיתולים שתלו פרחים. אומרים שהקטע הזה הוא המפותל ביותר בארצות הברית ואפילו בכל העולם. אסור לעצור בקטע הזה אלא חייבים לנסוע עד סיום ההתפתלויות. וזה מזכיר לי שיש לנו בארץ קטע עם הרבה פיתולים וזה נמצא ב"דרך בורמה" לירושלים הקטע נקרא "דרך שבע האחיות" בפי העם. כמה וכמה פעמים שאלתי על שם איזה אחיות נקרא הקטע, וכולם גיחכו ואמרו לי ...כבר לא זוכרת מה. יום אחד התעקשתי, ואז נהג אחד נידב לי את המידע. "זה נקרא דרך שבע האחיות, כי עד שמצליחים להתיישר מסיבוב אחד מגיע סיבוב אחר. הנהג המעוצבן פולט קללה עסיסית ק..... אוחתאק." ממשיך לנסוע וכבר עוד סיבוב והוא פולט שוב "ק....s אוחתק. כך זה חוזר שבע פעמים ולכן נקראת הדרך, "דרך שבע האחיות" שלום עמליה שלום כולם,
תודה עמליה על המצגת שהזכירה לי טיול נפלא שערכתי עם ביתי וחתני במערב ארצות הברית. משך את ליבי במיוחד Lombard street רחוב ארוך (במצגת כתוב על התמונה Lombard st. ) ובעל ירידה ממש תלולה עם הרבה פיתולים. בין הפיתולים שתלו פרחים. אומרים שהקטע הזה הוא המפותל ביותר בארצות הברית ואפילו בכל העולם. אסור לעצור בקטע הזה אלא חייבים לנסוע עד סיום ההתפתלויות. (בכלל בסן פרנציסקו שבנויה על גבעות חייבים על פי חוק להחנות רכב כשהגלגלים לכוון המדרכה אחרת משלמים קנס גבוה) וזה מזכיר לי שיש לנו בארץ קטע עם הרבה פיתולים וזה נמצא ב"דרך בורמה" לירושלים הקטע נקרא "דרך שבע האחיות" בפי העם. כמה וכמה פעמים שאלתי על שם איזה אחיות נקרא הקטע, וכולם גיחכו ואמרו לי ...כבר לא זוכרת מה. יום אחד התעקשתי, ואז נהג אחד נידב לי את המידע. "זה נקרא דרך שבע האחיות, כי עד שמצליחים להתיישר מסיבוב אחד מגיע סיבוב אחר. הנהג המעוצבן פולט קללה עסיסית ק..... אוחתאק." ממשיך לנסוע וכבר עוד סיבוב והוא פולט שוב "ק....s אוחתק. כך זה חוזר שבע פעמים ולכן נקראת הדרך, "דרך שבע האחיות"

ערב טוב../images/Emo73.gif

יעל'י יקירתי, ליבי אתך על כל התלאות שעברת. אני מאחלת לך סיום מוצלח בקנית האוטו. לא לרוץ, אם לא יסתדר בקשר לאוטו הזה -יימצא אחר. מי כמוך יודעת שיש כוח עליון שמסדר לנו דברים כרצונו ולא כרצוננו. היום הוא יום הולדתו של בעלי והצעתי לו לצאת ולשתות קפה עם עוגה ולא בא לו, אז קניתי לו מתנה - פריכיות אורז וריבת חלב וכך הוא חגג. האמת, אני שמחתי שהוא ויתר על יציאה כי אני מאד עייפה ואפילו ויתרתי על יציאה לפגישה קבוצתית שאני מאד אוהבת וזה בסדר. עמליה תודה על ההסבר, אני אנסה.

הצלחתי../images/Emo41.gif

תודה לך עמליה על ההסבר. פעלתי לפי ההוראות וזה נפתח. אמנם זו היתה לידה מאד איטית (הספקתי לרחוץ ערימת כלים) אבל, היה שווה סאן פרנציסקו מקסימה וגם הנופים. נהניתי וגם מהמוסיקה המלווה נהניתי לילה טוב. דרך אגב - החיה הבלתי מזוהה ששלחתי אתמול זהו ברני שהוא דמות טלוויזיונית.

עמליה3

New member
ראש חודש טוב

לכל חברינו בוקר חם וטוב, קריר במזגנים אבל עוד......מעט...מעט הטמפרטורות יורדות ובנתיים החום הכבד גובה מחיר אכזרי: איתי בן טייס שחלם להיות טייס מת מהחום הכבד במהלך גיבוש. אתמול הייתי בבתים בפסטיבל הצגות רחוב. נהניתי למרות החום הכבד ששרראתמו בערב. המופעים טובים זיקוקי הדינור מרוממי נפש ומעל הרחוב ציננו אותנו בסילון מים ניתזים+רעיון יפה אבל רק במקום אחד. היום יום אחרון מי שלא היה כדאי. מיצגי המסכות נפלאים . עוד מעט אוריד אותם מהמצלמה ואשלח לכם לראות. מלכה היום ארגש אותך עם נופים מהממים ומקוה שגם נעמי הצליחה לפתוח מצגות.

erika6

New member
בוקר טוב מלכה ועמליה ובוקר נפלא לכל

החברים הנחמדים בפורום. התעוררתי היום עם שחר,חשבתי לכתוב מצד אחד ומצד שני החלטתי לתת לכם לישון, שהמקלדת לא תפריע לכם לישון, והנה מה אני רואה הקדימו אותי מלכה ועמליה איזה יופי. יום טוב לחברים שנשמע רק בשורות טובות ומשמחות. עמליה לפי המלצתך אולי אלך לפסטיבל של בת-ים שכננו

עמליה3

New member
תמונות מהפסטיבל

להעביר רושם אני מעבירה תמונה תמונה . ממליצה להגדיל ולראות כמה המסכות יפות(זה חלק קטן מהאוסף.

למעלה