בוקר טוב ונעים לוגמת את כוס הקפה ומקוה שסוף השבוע יביא רגיעה ושלוה על כולנו
ד דליהי1 New member 19/10/07 #1 בוקר טוב ונעים לוגמת את כוס הקפה ומקוה שסוף השבוע יביא רגיעה ושלוה על כולנו
ש שירקאן12 New member 19/10/07 #4 מבין שאת חדשה אצלנו דליהי1 אז ברוכה הבאה ודבר נוסף אין צורך לפתוח בכל פעם הודעה כתגובה המשיכי את הרצף שהותחל. אגב אני אוהב את הקפה של הלילה הוא יותר מתוק. יום טוב לך דליהי1
מבין שאת חדשה אצלנו דליהי1 אז ברוכה הבאה ודבר נוסף אין צורך לפתוח בכל פעם הודעה כתגובה המשיכי את הרצף שהותחל. אגב אני אוהב את הקפה של הלילה הוא יותר מתוק. יום טוב לך דליהי1
ד דליהי1 New member 19/10/07 #3 שירקאן 12 בוקר טוב גם לך, ככה אני מעדיפה את הבוקר את השקט. מקוה שיהיה לך אחלה סופ שבוע. את הקפה של אחה"צ אני אוהבת בשניים
שירקאן 12 בוקר טוב גם לך, ככה אני מעדיפה את הבוקר את השקט. מקוה שיהיה לך אחלה סופ שבוע. את הקפה של אחה"צ אני אוהבת בשניים
B ben 911 New member 19/10/07 #5 צהריים טובים דליה, וברוכה הבאה. ../images/Emo140.gif את רואה את הבחור ההוא.... שם.? קוראים לו שירקאן...12 (ע"ש 12 השבטים) הוא (בינתיים) אחד הדברים הכי טובים שקרו לנו כאן בפורום.. אז אנא ממך, תנהגי בו בעדינות.
צהריים טובים דליה, וברוכה הבאה. ../images/Emo140.gif את רואה את הבחור ההוא.... שם.? קוראים לו שירקאן...12 (ע"ש 12 השבטים) הוא (בינתיים) אחד הדברים הכי טובים שקרו לנו כאן בפורום.. אז אנא ממך, תנהגי בו בעדינות.
ה הגלף ממלבס New member 19/10/07 #10 שום חפזון, אני חדש פה יום ראשון לא כל כך מכיר והנני רוצה להשאר כעזוביי הקיר.
ש שירקאן12 New member 19/10/07 #11 אתה מצפה להכיר מהיום הראשון. הרי אתה חדש כאן באף פורום בסיגנון הזה זה לא עובד כך
ע ערדניקית המקורית New member 20/10/07 #15 שירקאן...אז מה אתה מציע?? לצבור וותק שנה..שנתיים..שלוש...לא טוב היות באדם לבדו...[כמובן למי שבוחר זו זכותו]
שירקאן...אז מה אתה מציע?? לצבור וותק שנה..שנתיים..שלוש...לא טוב היות באדם לבדו...[כמובן למי שבוחר זו זכותו]
ע ערדניקית המקורית New member 20/10/07 #14 מסכימה בהחלט..הרי לשם מה מיועד הפורום??? גם לזווג זיווגים...אהבתי...אזובי הקיר....שאפו...
ד דליהי1 New member 19/10/07 #12 גלף ממלבס אני נשואה פעם ראשונה שאני בצאטים הלכה למעשה מעונינים להכיר חברה.(לא לשם מין) טיולים וכד'.