בוקר טוב ומחוייך

yamkachol

New member
כן ציפי, את כואבת את האובדן,

וזה עוד יקח כמה זמן, לא יום ולא יומיים. את בתקופה הכי כואבת, שבה הכאב הכי ממושך. אח"כ, הכאב החזק יגיע למעט פעמים במשך השנה. לאירועים משפחתיים, ימי הולדת וכד'. זה באמת מאוד קשה. תתני לעצמך את הזמן. תיהיה סבלנית לעצמך. זה בהחלט מאוד מובן - מה שאת מרגישה. שמחתי לשמוע שאת הולכת לקבוצת תמיכה , מקוה שהיא תעזור לך. בהצלחה. חגי

בוקר טוב ומחוייך

והכי כייף לפתוח את היום עם חיוך ... חייל אחד מוצב בבסיס חדש. כשהוא מגיע לשער, מזהיר אותו השומר, שהבסיס מלא בהומואים. החייל נרתע ושואל את השומר: "תוכל להגיד לי מי הם?". "בטח", אומר השומר, "אבל קודם תן נשיקה".

li 3 האחת

New member
בוקר טוב../images/Emo39.gif

מחכה כבר בקוצר רוח שיהיה בוקר מחוייך... מתי החיוך האמיתי יחזור לפנים ??? שיהיה יום טוב לכולם... ~לי

לא יודעת אם החיוך חוזר

אך החיים יפים וצריך להתרומם ולהמשיך לחיות ןלנסות להנות . אך כול הנסיון שלי בלהכיר את אביר חלומותי נגמר בתחושה של רוב הגברים רוצים קודם להרגיש איך את במיטה ואחר כך להמשיך. טוב רצה להתכוננן נוסעת לקבוצת תמיכה לאלמנות מה בענין הפגישה ביום חמישי מתי בדיוק החודש או חודש הבא

yamkachol

New member
יופי שאת הולכת לקבוצה שכזו. מאחל לך

עבודה פוריה ומוצלחת.

yamkachol

New member
ד"א, יש אבירים ויש אבירים , ותפעלי בהתאם למה

שטוב לך. מה שמתאים לך. כמו כל ענין הקשור לבן זוג. כל טוב.

ציפי ../images/Emo24.gif

ציפי שמחה לראות שאת צועדת לחיים חדשים ..אבל בזהירות יקרתי , רואים ושומעים ש"שוק הבשר" זר לך מה לעשות, אבל ככה זה היום. במיוחד בהכרויות דרך האנטרנט. אני מחפשת חברות ..ורק אחרי שיחות הכירות (לא SMS) וכשמערכים ויודעים שבפגשה היא לשיחה ..נפגשת .. אני מציעה לך לקחת את הזמן ליצור לך חיי חברה , לבנות קשרים מעמקים , אני יודעת שמאד רוצים להרגיש נאהבת רוצים שותפות רוצים להיות חשובה למשהו ... אבל בזהירות את קופצת למים עמוקים מדיי עבורך ... וכמה עצות זהב שנתן לי ידיד בעבר 1. להתכתב קצת ,לדבר בטלפון, להכיר את הבן אדם. מי הוא , מה הוא אוהב לעשות , במה מתעניין ,אך מתיחס לנשים ולאנשים .. ילדים ? משפחה ? האם יש לו חוש הומור? האם קולו נעים לך? האם יש נושאים משותפים? לדעת מי עומד מולך ושידע מי את ולמה את מצפה ... 2. דייט ראשון. תמיד במקום ציבורי עם אנשים מסביב . לא לקבוע אף פעם ביער , בגן ציבורי . ולא בקולנוע או הצגה ..עדיף מקום ציבורי שבו ניתן לנהל שיחה ..מומלץ רקודי עם ..באולינג ..בית קפה ...פאב שכונתי ונחמד... 3.למרות שאני לא נוהגת ,אני תמיד מגיעה עצמאית ודואגת לחזור לבד ,תמיד נהג המונית זמין לדאוג לי לתחבורה כך שאם לא נעים יכולה לקום וללכת מתי שבא לי ...
ותמיד יש ימים טובים יותר וימים קשים יותר ...ואני כבר השלמתי עם כך שאביר חלומות לא יגיע מחפשת איש שיחה ,שיהיה לנו טוב ונעים ביחד ..אמי תמיד היתה אומרת זה כייף שיש זקוקים אבל הזקוקים נכבים ונשארים עם ......???.מחפשת שיהיה מעבר לרגוש הרגעי ...

לי יקרתי ..../images/Emo24.gif

החלטה לקום ליום מחוייך היא שלי , ואני החלטי שקמתי מהשבעה שכל ערב עם העליה למשכבי אני מודה על שלושה דברים טובים שקרו לי במשך היום ..ורשמתי אותם ..לא כל היה למצוא את הטוב בהתחלה רשמתי שנהנתי שאני יכולה לראות פריחה ..זריחה לשמוע צחוק שלך ילד וכו... וכל בוקר אני מודה ליקום על מה שיש לי ..ומודה על היכולת שלי לחייך לשמוח ,להתעצב ולהתעשת ... וזוכרת כל יום שהמלאך שלי רוצה אותי מאושרת...

yamkachol

New member
חחחחח - מתאים לי.

אני כעת בתקופה עצובה. טוב לי החיוך הזה. שוב פותח את הפצע של האובדן - הכאב של התקופה הקשה שקדמה להתאבדותה של יקירתי. המכה הקשה והכואבת של התאבדותה הפתאומית, והתקופה שלאחרי מותה, שקיימת לנצח. התסכול מהעובדה שיש מצבים בחיים - שאין את מי להאשים.... מתמודדים וכואבים...

יםכחול../images/Emo24.gif

לפעמים כל מה שיש לנו לעשות הוא להשלים עם חוסר היכולת שלנו ... יחד עם זאת יש סביבנו הרבה יופי ואנשים שזקוקים לנו ... ועלינו לכאוב להתמודד ולמצוא את הכוח לחייך ....

למעלה