בוקר טוב ומה עם חופש?

אורניהו

New member
בוקר טוב ומה עם חופש?

ומה רצינו בסך הכל,קצת להנות מהחיים,לא? קחו את הרכב בבוקר,הביאו למקום העבודה את הבעל,שיעבוד הבחור..מלאו קצת דלק,והפליגו לכן לבד לאן שאתן רוצות.אני אהבתי את ה´סחנה´ בבוקר,אין בכלל אנשים,וככה זה נראה![למה כתבתי את זה לנשים?]אבל זו גם הצעה לגברים כאן,בהחלט. הבוקר חם מאד כבר,פתחתי כבר את הקישואים האלה העגולים,הוצאתי את התוך,נראה איך ייצא הממולאים?הבשר מפשיר על השייש.יספיק לי גם למלא את הגמבות האדומות..אשתי נתנה הוראות אחרונות לעניין[אתה חושב שאתה יודע הכל!..]עם מה שאני מתעסק???.. להמשיך את הסיפור של אתמול;פירות הים..

אורניהו

New member
נתגלגלה לידי כאן ליד מגירת המחשב..

גלוייה מבתי ששהתה בחו´ל,תראו את התמונה הזו,קטמנדו!

magy

New member
ראיתי , תיקנתי...(הודעתו של אורני)

ומה כתוב מאחור,,מהווי צעירי הארץ אורניהו מצורף קובץ jpg המון ישראלים...הנהירה הזו למזרח...והמסורת[ליל הסדר]לא נשכחת.וכשאתה מקבל את הילד מהצבא בריא ושלם,ומדברים על טיול כלשהו..ואתה בתור אב מודרני מציע לטייל בגרמניה,הולנד,או שוויץ אפילו...הם לא רוצים לשמוע,רק המזרח הזה!

אורני למה

אתה לא ממלא גם עגבניות? עגבניה ממולאה יש לה טעם חמצמץ מטריף. אני ממלאה גם עגבניות ואת התוך שלהן אני מוסיפה לעיסת הבשר אחרי שערבבתי אותה עם פטרוזיליה, שום ובצל. ובכלל, כדאי להוסיף למילוי רסק עגבניות, זה נותן touch מיוחד למילוי וצבע נהדר. ו.... שיצליח לך!

ובעניין מוישה´לה......

למורה בכתה א היתה בעיה עם מוישל´ה. "מוישל´ה, מה הבעיה שלך?" "המורה, אני יותר מדי חכם לכתה א´. אחותי בכתה ג´ ואני יותר חכם ממנה. אני צריך להיות לפחות בכתה ג´". למורה נמאס והיא לקחה את מוישל´ה למנהל. המנהל הסכים לבחון את מוישל´ה בתנאי שאם מוישל´ה יכשל בשאלה אחת, ישב בשקט בכיתה א´. המנהל שאל כמה זה 3x3 ומוישל´ה ענה מיד 9. כמה זה 6x9 - - 54, וכו´ וכו´. אחרי שמיצה את החשבון וכמה שאלות בעברית, השתכנע המנהל שמוישל´ה באמת מתאים לכיתה ג´, אבל המורה ביקשה רשות לשאול גם כמה שאלות. "מה יש לפרה 4 ולי רק 2?" "רגלים" ענה מוישל´ה בשמחה. "מה יש לך במכנסים אבל לי אין?" "כיסים" "מה מתחיל בכ´ ונגמר בס´, עגול, חם עם נוזל לבן בפנים?" "כוֹס - עם חלב חם" "מה נכנס קשה וורוד ויצא רטוב ודביק?" "מסטיק" "מה עושה גבר בעמידה, אשה בישיבה וכלב על שלוש?" "לחיצת יד" "עכשיו כמה שאלות ´מי אני´ - אתה תוקע בי את העמוד שלך ומושך אותי כלפי מטה כדי שאעמוד, ואני נרטב לפניך" "אוהל " "אצבע נכנסת לתוכי, אתה משחק בי כשאתה משועמם והגבר הטוב בכולם זוכה בי" "טבעת נישואין" "אני בא בגדלים שונים, כשאני לא בסדר אני נוזל, כשאתה מקנח אותי אתה מרגיש טוב" "אף" "עכשיו אחת קשה - הקצה שלי חודר, ובסיום אני רוטט" "חץ" "טוב, ועכשיו האחרונה - איזו מילה מתחילה בז´ ונגמרת ב-ן´ ומשמעותה הרבה חום והתרגשות?" "זיקוקין" אומר המנהל "תשלחי אותו לאוניברסיטה! בשאלה האחרונה אני טעיתי. בוקר טוב נוסטלגים

האדמור

New member
חונה אהובתי.

הכל טוב. ביום שישי אני בחמי טבריה. ביום שבת בקיבוץ מזרע. מה אדם צריך יותר בחיים... והכל בחבורה גדולה ויפה. ( גברים זקנים ושמנים שעוד חושבים שמסוגלים להרשים נשים צעירות. )

האדמור

New member
../images/Emo10.gifפנטזיה.

מאוד הייתי רוצה להרגיש.....בהרמון. הנשים של היום....רק הבטחות...

האם זה אותו מוישל´ה

שכמעט זרקו אותו מכתה א´ בגלל הבדיחה הבאה?: מוישל´ה היה ילד מאד חכם ומצחיק אבל כל הזמן היה אומר מילים גסות המורה לא רצתה לתת לו לענות על שאלות בשעור כיוון שלא ידעה איזו מילה מביכה הוא יאמר בפעם הבאה יום אחד אומרת המורה לילדים היום נשחק משחק אני אומר אות ואתם תאמרו לי איזו מילה מתחילה באות הזו אמרה המורה א´ הרים מוישל´ה את היד התעלמה המורה מהיד המורמת ונתנה לילד אחר לענות אחר כך אמרה המורה ח´ ושוב התעלמה ממוישל´ה כך אמרה המורה אותיות ומוישל´ה מצביע כל הזמן בהתרגשות כמעט קם מהכסא מרוב התרגשות אבל המורה לא נותנת לו להשתתף לבסוף אומרת המורה ג´ מוישל´ה מצביע בהתרגשות ומנסה להפנות את תשומת לבה בקריאות "המורה, המורה" המורה חושבת מהר האם יש מילה גסה באות ג´ ומשמגיעה למסקנה שאין היא נותנת למוישל´ה לומר את המילה "גמד" צועק הילד בשמחה והמורה פולטת בשריקה את האויר ששנעצר בה מרוב מתח "אבל עם כזה" ממשיך הילד ומורה בידו על זרועו הפשוטה קדימה
בקר טוב אנשושים

שילה1

New member
בוקר טוב לכולם!!../images/Emo24.gif

התחלנו בממולאים? אז ככה..לכל רוטב עגבניות רצוי להוסיף כפיץ קנמון..לארומה,צבע ושדרוג כללי.. אפשר ורתוי למלא גם תפוחי אדמה,בצל וכרוב.. והיעקר..בתיאבון ויום אחלה לכולם!! זהבוש..אייך?איך בילית אתמול??

אורני, זה נורא פשוט @

עוים שני חתכים במרכז עם סכין חד ואח"כ מרוקנים בכפית בתנועה סיבובית. זה מה זה@פשוט, יותר מסובך לרוקן קישואים קטנים, זו כבר אומנות, אבל לזה יש לי מכשיר מיוחד שעושה את העבודה בקלי קלות.

אורניהו

New member
הקישואים הקטנים היו משהו משהו..

עגולים כאלה כמו רימוני יד,וכיף למלא אותם ,גם השארתי את הזרבובית הזאת מלמעלה וקשה היה לדעת היכן פתחתי,,יופי לי,הצליח והיה טעים.

magy

New member
אני אביא לכם אבטיח כבוש

לא מהשטחים. כבוש במרפסת.. יענו, חמוץ.....כמו שעושים רומנים..... פרי כבוש......לא להאמין....... כובשים פירות????? הרומנים. כן.

למעלה