בוקר טוב ומאובק...

בוקר טוב ומאובק...

מזכיר לי את ימיי בשריון.
היום אני מפליג צפונה, מוציא את הנכדים מהמסגרות, צהרים במקדונלדס או בשניצליה, חנות צעצועים, שיעור שחיה לילדון, ואז עם הבת (ביום שאני מגיע החתן מנצל את הזמן לעבוד עד מאוחר) ארוחת ערב, מיקלחות לשלושתם, השכבה עם סיפור ו..הביתה עם מוסיקה רגועה בכביש שש.
סבא עם שעות נוספות..

מוקה22

New member
בני, קטניפ ולכל מי שעוד יגיעו

בני ממש אין לך רגע דל, ואני מטוחה שאתה נהנה מכל רגע, אתה בטח מגיע למיטה ו,,נזרק מעייפות

קטניפ אני כ"כ מבינה אותך, לי (שהיו הריונות קשים, וגם בגיל מבוגר) כשהתלוננתי, ענו לי חכי מה יהיה אחרי הלידה,
תהני כל עוד הוא בבטן, ואני כ"כ רציתי שהוא / הם, כבר יהיו בחוץ, גם מהקושי וגם מהסקרנות

ואני כבר כמה ימים עם צרידות מרגיזה, שתמיד מגיעה לאחר כמה ימים קשים שעברתי (ב"ה שרוב החלק הקשה,
כבר מאחורי) וגם מזג האויר המעפן, תורם לכך, ו,,, OVER רגישות שלי, גם גופנית וגם נפשית, ובכל זאת הגעתי ל-------

וזה השיר עם הזמרת-של פעם- בעלת הקול הצרוד
למי שזוכר/ ת (גם את המושא של השיר)
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=EPOIS5taqA8[/URL]

נ.ב.-אמש לא ראיתי / שמעתי חדשות בכלל, מעניין כמה הגיעו להפגנה בירושלים
לאחר שכ"כ הרבה דברו על המליון

קטניפ

New member
מי שאמר שהריון זו לא מחלה

לא ידע כמה בדיקות הם נהנים לעשות....ישראל אלופת העולם בבדיקות במהלך הריון, ידעת?

וקצת אסקפיזם על הבוקר - את האוסקר ראית?

תרגישי טוב קטניפ

אכן קראתי באמת באיזה שהוא מקום שישראל במקם הראשון בכל הקשור לבדיקות בזמן הריון.
אני לא יודעת מה איתך, אבל האסקפיזם שלי היה אתמול המשחק של מכבי ת"א מול ראשל"צ אשר מתחה אותי עד כדי ייאוש במשך כל המחצית הראשונה.
כשהתייאשתי מהמשחק והלכתי לראות את משחקי השף, פיספסתי את הרבע השלישי שבו מכבי עשתה לראשון בית ספר ואת זה פיספסתי

אוףף
אפרופו משחקי השף,
אתמול הודח הבחור שנתן את האודישן הכי מוצלח במשחקי השף. גאון קולינרי שנפל על קינוח שוקולד לא מוצלח

קטניפ

New member
אני מרגישה מצוין

וכנראה שסכרת זו הדיאטה הכי טובה כי אני ממש באמצע הדרך ולא עליתי גרם.
מצד שני להיות חולה סכרת ו לראות תוכנית שלמה על שוקולד זה לא פחות מ התעללות.....

אני שמחה לשמוע

אני מרגישה כמו איזו אימא פולנייה ומאחר ולא ראיתי אותך יום או יומיים,
אני ישר מתחילה לדאוג ולתהות

הקטע עם השוקולד היה אכזרי, והמשימה הזאת הייתה קשה במיוחד

קטניפ

New member
אני אוהבת לאפות ולהכין קינוחים

בכל הזדמנות אחרת הייתי כל כך נהנית.
לפחות הבטחתי לעצמי שאחרי ההריון אעשה קורס אפיה או שוקולד רציני כפיצוי...

רינתי77

Well-known member
אפרופו המשימה, אני לא מבינה בשביל מה

להתחכם עם משימות הזויות כאלה. לא ...באמת, מי באמת יילך למסעדת שף ויזמין סניקרס עוף או פרלין כבד אווז או טרטר טונה עם שוקולד ? זה נשמע פשוט מגעיל! מה שכן, מאד הצטערתי שמידן הודח. כל כך חבל, מפני שהוא באמת מוכשר מאד, מה שלא ניתן לומר על הבחורה שהודחה(שירה..נדמה לי.) שממש לא הייתה ברמה של האחרים בתכנית.

נכון

רק לא ברור לי למה דווקא מידן הודח,
כי עד כמה שאני זוכרת מהטעימות, אז דווקא הקינוח של הקונדיטור המהולל של אסף, דווקא הקינוח שלו היה בלתי אכיל לדבריהם,
ככה שהייתי בטוחה שהוא זה שהולך הבייתה. ממש הופתעתי שזה היה מידן
הבחורה שהודחה באמת לא הייתה ברמה.

רינתי77

Well-known member
גם אני הופתעתי כי חשבתי כמוך, שיודח הקונדיטור

בטעימות כל השפים הסכימו שהמנה שלו הייתה בלתי אכילה ואילו על המנה של מידן אמרו שהייתה מתוקה מדי. יכול להיות שהם חשבו שהמנה של מידן לא מורכבת מספיק. המנה של הקונדיטור הייתה מאד מורכבת, ואולי זה מה שהציל אותו. בכל מקרה, הייתי שמחה אם היו מעיפים את מירי בוהדנה ה"מנחה" שממש לא ברור לי איך היא בכלל לוהקה כמנחה. היא מעצבנת ומלאכותית ומה לה ולבישול בכלל?!

ושוב פעם את צודקת

גם בהקשר של מירי בוהדנה.
אני לא מבינה מה הקשר שלה לאוכל. לא מבינה מה הקשר שלה לבישול

ומלבד העובדה שהיא יפה, היא יוצרת אצלי אסוציאציה של מלפפון המפקח על קציפה במקום על סלט.
לא יודעת. ליהוק מוזר ביותר

רינתי77

Well-known member
תפקיד אורנמנטלי לחלוטין וגם בשביל זה

יכלו למצוא מישהי יותר מוצלחת....

נכון

או לא להביא מישהי בכלל.
השפים יכולים להסתדר שם עם ההנחיה, בלאו הכי הם הפוקוס ברוב התוכנית ולא היא.

רינתי77

Well-known member
ברור שזה ברור, אבל כמו שציינתי,

יש קישוטים מוצלחים ממנה. אז מה נפלו עליה דווקא?

למעלה