בוקר טוב ויום נהדר

AYELET1

New member
בוקר טוב ויום נהדר

הבן שלי רוצה ללכת איתי היום למשתלה, ומנדג´ס לי, שאני יוצאת מהדעת (חם נורא
הוא השתגע?) עוד מעט אני שותלת את הג´ינג´י הזה בעציץ...

גליה12

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

מסרי לו - מג´ינג´ית לג´ינג´י- שאנשים כמונו- ביום שכזה לא יוצאים מהבית לשום מטרה-

AYELET1

New member
../images/Emo13.gif מוסרת, אומרת וחוזרת ללא הפסקה..

ומה עושים, כשהחברים המניאקים הולכים לבריכה דווקא בבוקר, ומודיעים לו, שכל הילדים הלכים בבוקר, ולכן הם ילכו בבוקר ולא אחה"צ?

AYELET1

New member
בגלל אמו המכשפה ../images/Emo8.gif

השמש עלולה ליהיות קטלנית לג´ינג´ים. למעשה גם לבהירים, אבל ג´ינג´ים ם , כידוע, בקבוצת הסיכון העליונה. והוא כמו דוד המלך, שהיה אדמוני יפה עיניים

חני ב

New member
יש קרם הגנה, שמעת על זה? ../images/Emo8.gif

אצלנו הברכה של הגדולים מקורה כולה, לכן אין בעיה. ויש לי בעיה עם הקרמים כי הוא לא מוכן לשים עליו. לכן, כמובן שאת צודקת!

AYELET1

New member
אצלי הוא מוכן לשים קרם

הוא בן 13 והסברתי לו היטב את הסכנה הבעיה היא, שקרם כזה לא פותר לחלוטין את הבעיה אלא חלקית בלבד. והוא כזה ג´ינג´י ולבן, שאני מאד חוששת. ואגב, כל רופא עור שאי פעם הגעתי אליו עם הילדים שלי (וללא קשר לסיבת הביקור אצלו) , דבר ראשון היה מביט על הברנש ושואל אותי: את שומרת על הג´ינג´י מהשמש?.....

bladimari

New member
בוקר טוב ושבוע משגע

יש לי תערובת מצוינת ל"פרחים" כאלה

bladimari

New member
"תזרקי אותו"

כהמלצת וורדה משהו.....(לא זוכר) קחי אותו. תעשי לך חצי יום סבבה,למה לשבור את הראש. באזור צומת פרדסיה (אם את מהמרכז),יש אוסף של משתלות בתוספת חנות חיות גדולה ומאוד אטרקטיבית לילדים ,וגם (ובעיקר) מקום לשתות קפה טוב. שחקי לו אותה ותגידי טוב,הולכים.

AYELET1

New member
הרעיון מצויין...

פרדסיה , איזור המשתלות בהרצליה או ליד קרית שאול. (אני באמצע- בכפ"ס
) כנראה שאעשה את זה.

AYELET1

New member
אבל לא בשעות הבוקר

אז יצטרך לחכות בסבלנות הבחור...

DizzyMissLizzy

New member
איזה יופי! מאיפה מצאת ילד כזה

שמנדנד לאימו שתיקח אותו למשתלה? או אולי לא קראתי נכון. את בטוחה שכתבת: "משתלה"? אגב, בן כמה הילד?

AYELET1

New member
הילד בן 13 ../images/Emo6.gif

מת לגדל צמחים... גם אני מתה שיגדל צמחים ויוריד את העול מעלי
היו לי אדניות לתפארת העם והמדינה. לפני שנה ומשהו נסענו לשבועיים וחצילארה"ב, והבן הגדול (בן 19 כיום) הופקד על ההשקיה. הו החליט , כנראה, שהוא יציל את משק המים של מדינת ישראל
, חסך באופן היסטרי (או שסתם התעצל להשקות
) והרג את הצמחים...

גלי®

New member
איילת יקירתי , את מזכירה לי את ההיא

שמתחתנת בפעם ה3 או ה4 , ומתלוננת באוזני חברתה , הרווקה מכורח , שאין שמלות חתונה בצבעים מעניינים ... מה השלב הבא ? מחכה לפתיחת שנה"ל , בשביל לספר לנו שהוא לא מוכן להפסיק להכין שעורים גם בזמן ה"שלאף-שטונדה" ? תתביישי לך ...

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif

האמת שבחום הנורא לא ראיתי שום נקודת אור במגמת "אנו אנו השותלים". התגובות כאן שינו קצת את נקודת הראות, ואפילו הביאו אותנו אתמול לעריכת סיור בין 2 משתלות (ולא רק אחת הכרחית...). האדניות הבוקר נראות יופי

bladimari

New member
בוקר טוב /קריר/נטול פקקים

מבלי להכיר את הפציינט,אני מוכן להחליף עכשיו בילדים (ל-3 שבועות) ולהוסיף 200 ש"ח לכל שבוע. המשתלות היחידות שאני אזכה לראות עם הילדים ,צריכות לדפוק מוזיקת טרנס בווליום מכסימלי פלוס,ולהיות פתוחות בין 22.00-06.00 בבוקר.

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif וכפי שכתבתי כבר:

נקודת הראות השתנתה פתאם... השותלים בדמעה, ברינה ישקו

למעלה