בוקר טוב ..וחם ...

בוקר טוב ..וחם ...

ושוב הכירות ..סחרור ...מילים זרמו כמו מים ... החמיא ...הזדקק ...ו"מעולם " לא הכיר משהי כמוני... "דיבורים כמו חול ואין מה לאכול" כמה אני אוהבת את "המתאהבים "בדקה ...שבפיהם פנינים ... מיד עורי מצטמרר וכל מנגנוני הגנה מזדקרים ... בורחת מהם כמו מאש ... אבל יחד עם זאת מילים משכרות אותי ... ושוב נשבתי בקסם הכתיבה .. בקסם קולו המחמיא בטלפון ... מילים מסחררות, מילים ממכרות, מילים משקרות ושוב טעיתי ...וכנראה שאני לא היחידה ... כיצד יוצאים ממעגל הקסמים הזה?

s h o o s h a

New member
כולנו זקוקים לחסד/ נתן זך

**הכי מתאים לי כתשובה ממצה**
כולנו זקוקים לחסד, כולנו זקוקים למגע. לרכוש חום לא בכסף, לרכוש מתוך מגע. לתת בלי לרצות לקחת ולא מתוך הרגל. כמו שמש שזורחת, כמו צל אשר נופל. בואי ואראה לך מקום שבו עוד אפשר לנשום. כולנו רוצים לתת רק מעטים יודעים איך. צריך ללמוד כעת שהאושר לא מחייך, שמה שניתן אי פעם לא ילקח לעולם. שיש לכל זה טעם, גם כשהטעם תם... בואי ואראה לך מקום שבו עוד מאיר אור יום. כולנו רוצים לאהוב, כולנו רוצים לשמוח. כדי שיהיה לנו טוב, שיהיה לנו כח. כמו שמש שזורחת...

לא יוצאים..כי את לא יכולה לצאת..

כי כזאת את...קחי זו כלמידה..שהריי מכל מלמדיי השכלתי...העיקר לחוש את אותן תחושות שוב..ושוב..ושוב...חישבי על נשים שכבר שחכו את טעמן....

אהבה במילים

לי יש ידיד שכותב שירים בצרפתית , אני הקלדתי את התרגום לעברית יש לו שיר אחד על מילים ,ואביא רק הרעיון העיקרי של השיר שלו שבו הוא אומר : שאפשר לעשות מלחמה במילים אבל אפשר גם לעשות אהבה במילים ,ו לומר אני אוהב אותך " ואני אומרת אנחנו חיים בעולם שנבנה ממילים תקראי את פרק א בספר בראשית אז אנחנו מבקשים את המילים המפרגנות את המילים המנחמות ואז לפעמים נאמרות המילים אבל הם לא מתוך הלב אלא מילות חנופה כשי לפתות אותנו לדבר כלשהוא ולעיתים מרסיסים של אהבה ניתן לבנות עולם אבל אילו רק רסיסים קטנים של אהבה שהתנפצה והייתי מצרפת שיר ששרה שרית חדד באדיבות השירונט כמו סינדרלה ביצוע: שרית חדד מילים: דוד זיגמן לחן: יוסי בן דוד אני לא סינדרלה שמי לא שלגיה כל הסיפורים שלך לא שווים שמיעה לא ביקשתי מלך שיבטיח ארמונות ואותי בכסף לא תוכל לא תוכל לקנות אל תקרא לי סנובית כי אני לא מתנשאת לא לוקחת כל מה שאני מוצאת רוצה בחור נחמד לצעוד איתו לעד לתת לו יד לצעוד איתו לעד אלף פעם מרגישה כמו ספינה טרופה שטה לי לבד ומסביבי הכל סופה סע מכאן חביבי לך תמצא את עצמך אני לא חושבת שהבנתי את הראש שלך אל תקרא לי סנובית...

יקירתי איזה מילים יפות ונכונות כתבת...

והשיר שצירפת....כך בדיוק צריך לנהוג לפטפטנים"סע מכאן חביבי"...בימים אלו לא אחת אני חשה את הצורך לשאול את בן זוגי האם יש בו רגשות של אהבה...אך אני נמנעת...כשאני חשה ומרגישה כיצד נוהג הוא בי, כיצד דואג לי, כיצד אכפת לו ממני, כיצד מלטף, מנשק....אני לא צריכה מילים..

s h o o s h a

New member
מילים

מכבדת את אמירתך "....אני לא צריכה מילים.." אבל חושבת שלמילים יש משמעות מאד גדולה והן נחוצות מאד וחשובות מאד אפילו כשאנחנו יודעים ובטוחים שאנו נאהבים ["...כיצד נוהג הוא בי, כיצד דואג לי, כיצד אכפת לו ממני, כיצד מלטף, מנשק...."] ועדין, לשלוש מילים קטנות "אני אוהב אותך" [או אוהבת] יש כל כך הרבה חשיבות, כל כך הרבה משקל, כל כך הרבה ערך. יודעת שאני לא מוכנה לוותר עליהן, אפילו שאני יודעת, מרגישה, רואה. לצליל שלהן, בעת שהן נאמרות, יש גוון מיוחד ואני לא מוכנה לוותר עליו [על הגוון], ועליהן [על המילים].

ישנם אנשים.. בעיקר גברים..שמסיבות שונות

קשה להם להגיד לאשה "אני אוהב אותך"...ואני מדברת מתוך נסיון אישי...ומתוך תשאול את חבריי הקרובים..אני מעדיפה שאם כבר גבר כן יכול לבטא מילים אלו...שזה יבוא ממנו לא מתוך אילוץ..יתרה מזאת...זר פרחים היה פעם עבורי ביטוי לרגש..מחווה רומנטית...[לצערי אלו שהביאו פרחים בעלי ובן זוג מהעבר היו הבוגדניים שבחבורה] למדתי גם אם זה לא בא מהגבר..לא אאלץ אותו להביא פרחים, או לסחוט בכל דרך...לכשעצמי...נדרתי לעצמי נדר שאני יודעת שהוא מטופש..לא לומר לגבר בחיים שאני אוהבת אותו..וזה מסתדר לי נהדר..כי אמנם אינני אומרת מילות אהבה..אני עושה אהבה...במעשים..

ben 911

New member
כי מה ערד'? אם תאמרי לו שאת אוהבתותו

הוא יתיחס אליך בזלזול? או שתצאי פראיירית מכל הסיפור? כי את אומרת שאת אוהבת והוא לא אומר לך חזרה? לדעתי את חייבת להפסיק עם הנוהג הזה. אם את אוהבת אותו, למה לא להביע את אהבתך במילים?

אז אני אורמת את כל המילים המטופשות

כמו קושקוש, פפשוש,,מושמוש, וכ"ו.ץץמחבקת ומנשקת המון..מפנקת..מה צריך יותר מזה?

ben 911

New member
מצטער מרגוע..עדיין לא מבין היכן הבעיה. ../images/Emo201.gif

חסרים לי כאן פרטים. האם נפגשתם בכלל? או שרק שוחחתם בטלפון: "דיבורים כמו חול..." ואם כן נפגשתם, האם שכבתם? כי אם כן שכבתם.. עכשיו הכל ברור ומובן לי. גם מאד מרעיש כאן מרוב אסימונים שנופלים..

ואולי ז זו הסיבה שהגברבר הרים עוגן

ונעלם...ניסה לחזר אחרייך ברומנטיות, במילים מסעירות, החזקת ידיים SMS אסים...ואת...כאילו כמה זמן את מצפה שהוא יחכה...לצערינו יש כאלה שאין להם זמן "למשוך," את העניין..

גאיה ק

New member
כבדהו וחשדהו

מאוד כייף שבן הזוג פתוח,וורבלי,מתבטא ומבטא את רגשותיו. על ההתחלה זה אמנם קצת מחשיד ותמוה,אם כי חשוב מה נאמר..אך בהחלט יכול להיות שהוא מהמתלהבים. באם הוא גם מתמיד בכך רווח נקי .באם זה לא רק מהשפה ולחוץ ,ימים יגידו. דרושה במקרה שכזה אינטואיציה ורגישות גבוהה וגם אז זה יכול די לבלבל. מה את שואלת בעצם(ואלו שאלות שאת צריכה לדעתי לשאול את עצמך)? האם כולם שקרנים ו/או מניפולטיביים? האם את "נופלת" בשיטתיות על השקרנים ו/או המניפולטיביים?

כבדהו וחשדהו

כלל חשוב ... נזהרת מכל השרלטנים הללו ובדרך כלל בורחת מהם ... הפעם נפלתי ברשתו של אחד כזה .. ממחזקי הידים בבית הקפה המדברים רכות לתוך העיניים .... לאחר פגישה רבת מחמאות ... הפון עבד שעות נוספות ... המחמאות הגיעו גם בSMS, ולפתע ביום אחד כל האהבה הגדולה נעלמה ... התיחסתי אל הגברבר בחשדהו גדול .. אבל הצורה שבא נעלם היא שכאבה

ben 911

New member
צר לי, מרגוע.

אך כל התסמינים שהעלית מצביעים על גבר נשוי.

למעלה