בוקר טוב - וחזרה לשיגרה

בוקר טוב - וחזרה לשיגרה

האם אתם שמחים לחזור לשיגרת עיסוקיכם הרגילים, או שנתקפתם הבוקר בתסמונת יום א' חמורה במיוחד לאחר כל-כך הרבה חופש? שיהיה לכולנו שבוע נעים!

בוקר טוב

חזרה לשגרה? מי חוזר כל הזמן הייתי בה. בחגים עבדתי קשה מאד על לימודי המשפטים שלי, וביומיים האחרונים עבדתי קשה מאד מאד על האתר שלי, ערכתי המון עבודה טכנית.... לפני שנת הלימודים אני מקווה להספיק לרדת לאילת בשביל לנקות ראש..... אני נוהגת ליטול לחוף הים פסקי דין אבל.... גם אם אני קוראת בים פסקי דין השמש וה... אווירה עושים לי את זה איכשהו... העניין הוא שאני חייבת חופשה מחוץ לבית כי אני יותר מידי....... כדי לנקות את הראש צריך להיות בבית, אז ייתכן שאטול חופשה כזאת בסופ"ש הקרוב כלומר אצלי החופשה עוד לא ממש הייתה אלא תהיה בתקווה txt

meshi4

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif

חוזרת בשימחה לשיגרת העבודה אחרי חופשת סוכות.לפני זה באוגוסט הייתי בחופשת קיץ.וההרגשה היא שהתרעננתי ואספתי מספיק כוחות. המענין שבשנים קודמות תמיד היה לי קשה לחזור לעבודה.בשנים האחרונות ההפך-שמחה לחזור.יתכן שהלבד שינה לי את ההרגשה ,ומעדיפה ושמחה לחזור לעבודה. עדיין לא התחלתי את עבודתי היום-עובדת חצי מישרה .אבל נהנית מקבלת הפנים והשמחה שאני זוכה לה מהחניכים שלי. יום טוב לכולם

רן בת

New member
בוקר טוב ושבוע שקט שיהיה

אצלי זה מוזר ביותר. שנתיים התפללתי כבר להתחיל לעבוד, ועובדת בסך הכל שבועיים, אבל אתמול בערב כבר נתקפתי בשביזות יום א', ולא ברור לי למה הרי כל כך רציתי כבר להתחיל לעבוד. אבל עכשיו אני יודעת שיהיה כיף (מתחילה רק ב-15:00) ונחזור לשיגרה מהר ובהנאה.

The big man

New member
רן בת

שלום לך. זה בטח היה קשה לא לעבוד שנתיים אה? שיהיה לך בהצלחה בעבודה החדשה. אפשר לשאול איפה ובמה את עובדת?

הנה את מתחילה עכשיו

ואני עוד מעט כבר רואה את סיומו של היום הראשון אחרי החופש. נראה לי שהיום הזה הוא הכי קשה מבחינת ההסתגלות לשיגרה, והכי קל מבחינת הרעננות.

yoyo1234567

New member
האמת שממש מתאים לי...

בד"כ אני נורא אוהבת חופש, ואין ספק שגם החופש הזה היה כיף ביותר, אבל משום מה הוא התחלק אצלי ל2 חלקים מאד קיצוניים. החלק הראשון של החופש היה חסר מנוחה לחלוטין, לא היה לי רגע שקט ואפילו לישון טוב לא הצלחתי (מניחה שבגלל האדרנלין). והחלק השני (שלמזלי היה רק שלושה ימים) היה לגמרי משעמם! פשוט נגמרו לי כל הדברים לעשות והרגשתי שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמי.. לא רציתי לתכנן תוכניות כי רציתי להנות מהחופש ולנוח מהחלק הראשון שלו, אבל אז פשוט העברתי את היום בלי לעשות שום דבר מיוחד. אז עכשיו חזרה לשיגרה שדוקא אצלי די מלהיבה בתקופה הזאת, עושה לי די טוב! בבוקר יום ראשון היה קצת קשה להתעורר לצלצול שעון, אבל מהר מאד הבנתי שדוקא מתאים לי עכשיו קצת בלי חופש!

Aisha

New member
בוקר טוב אני חדשה כאן

ואציג את עצמי טיפלה. נתחיל בזה ששנה שעברה הייתה לי שנה לא טובה. אבל השנה הדברים מתחילים להסתדר לאט לאט. בעוד חודש אני חוזרת לעבוד במקום מדהים. אווירה מקסימה ואנשים מקסימים. אני כנראה מתחילה ללמוד תחום שמאוד מעניין אותי (בתחום הטיפולי). וגם חזרתי מסוף שבוע בפסטיבל סגול. התפתחתי שם בכל מיני כיוונים היה פשוט מדהים. זהו לבנתיים

בוקר טוב, וברוכה הבאה Aisha

נראה שהשנה שלך התחילה מצויין, ומקווה שגם תמשיך ככה. שיהיה לך יום נעים,

meshi4

New member
היי.ביומיים האחרונים נתקלתי במושג

פסטיבל סגול.פעם ראשונה ששומעת על זה.מז זה בדיוק? תודה.

למעלה