עוגיות חדשות הגיעו לשכונה... "עזיזיות" - העוגיות של סבתא עזיזה.
נ נשית~37 New member 16/10/02 #32 גם לך בובת חרסינה ../images/Emo23.gif וגל לרוח ולמיכל ולעינת ולנעמי ולג´ול ולטאקי ולשולינקה ולכל הבנים חחחחחחחח איזה מנומסים אנחנו הבוקר...
גם לך בובת חרסינה ../images/Emo23.gif וגל לרוח ולמיכל ולעינת ולנעמי ולג´ול ולטאקי ולשולינקה ולכל הבנים חחחחחחחח איזה מנומסים אנחנו הבוקר...
ר ר ו ח New member 16/10/02 #36 חלאס!!!!!!!!!!!!!! הנימוס הזה מוציא אותי מדעתי... <הסופגניה נתקעת לי בגרון> חלאס חחחחחחחחחחחחחחח יאללה תתחילו לשרשר כרגיל... עוד בוקר טוב אחד מנומס שכזה.. <יש לי פח נפט מתחת לשולחן>
חלאס!!!!!!!!!!!!!! הנימוס הזה מוציא אותי מדעתי... <הסופגניה נתקעת לי בגרון> חלאס חחחחחחחחחחחחחחח יאללה תתחילו לשרשר כרגיל... עוד בוקר טוב אחד מנומס שכזה.. <יש לי פח נפט מתחת לשולחן>
נ נשית~37 New member 16/10/02 #39 איזה מזל שיש לי אותך חחחח כבר חשבתי שהיא תזרוק עלי סופגניה או משהו חחחחחח רוח...תלעסי לאט
כ כוכבית 42 New member 16/10/02 #25 רוח... רוח... רוח... ../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif|רוח כמה טוב שהבאת עלינו עננים... וגשם... יום נפלא לך... (אם היית בגובה שלי... היית מריחה טוב יותר את ריח האדמה לאחר הגשם... חחחחחח)
רוח... רוח... רוח... ../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif|רוח כמה טוב שהבאת עלינו עננים... וגשם... יום נפלא לך... (אם היית בגובה שלי... היית מריחה טוב יותר את ריח האדמה לאחר הגשם... חחחחחח)
ר ר ו ח New member 16/10/02 #31 42 ... אתמול בלילה עמדתי במרומי המגדל .. ברקים ,רעמים וגשם סוער! והריח...מדהים! (בסדר... ניסרתי את העקבים..) בוקר טוב גם לך
42 ... אתמול בלילה עמדתי במרומי המגדל .. ברקים ,רעמים וגשם סוער! והריח...מדהים! (בסדר... ניסרתי את העקבים..) בוקר טוב גם לך