בוקר טוב וחג שמח

בוקר טוב וחג שמח

שקמתי זרחה שמש חביבה ונראה יום נעים וטוב הוצאתי כבסים להתייבש בשמש היפה ובאתי למחשב לראות מה קורה, מי כתב מה ברקע שמעתי את הצפצפות סוערות ושורקות מבט אחד לחלון , הכל השתנה שמים אפורים עננים אפורים וכבדים הביאה הרוח עמה יצאתי להכניס את הכבסים פנימה למרפסת לפני שיתחיל לרדת גשם רציני בחוץ והרוח שורקת ומרקידה את העציהצפצפה שגדלים בחצר סביב הבית שלי הרוח ייבשה את הכבסים שהיו רטובים העוצמה שהיא מרקידה את העצים מדהימה הרוח השובבה הזו סוגרת לי את התריסים והחדר שלךי נעשה חשוך מאד אנחנו משחקות , אני פותחת והיא סוגרת שינוי כזה בשעה אחת בודדה לא להאמין בעוצמה של איתני הטבע ששל עולמנו ואני אכנס למיטה מתחת לשמיכה ואחשוב עליכם שעובדים קשה בחוץ אני מתפנקת החלק הזה של החיים לפני שאקום ואתחיל לחיות ולהשץתולל לטייל ולרקוד אולי זה רק יהיה בחלום

BennyKa

New member
יותר טוב מאוחר מאשר לעולם לא

נסיכה ! רציתי לאחל לך פינוק נעים אבל כנראה שהחסימות ברשת שבמשרד לא מאפשרות לי להגיב בפורום - לא ברור לי למה בכל מקרה סתפנקי לך ככל שתרצי מגיע לך !!!

בסופו של דבר נשארתי מול המחשב

המוזה חגגה וכתבתי המון היוםאבל מאמינה שעוד מעט אפרוש למיטה והיתה אזכרה של סבתא שלי ולא הלכתי, הייתי צריכה נסוע לחולון לאזכרה . דודה אמרה אל תצאי מהבית , תשמרי על עצמך , זה רק התפילה בביתץ הכנסת מזג אויר כזה לצאת שהנשימה דלוקה זה מתכון לדלקת ריאות בגוף שלי לצערי . אז נשארתי מול המחשב , כותבת קצת ומגיבה, וגם וקצת בצט הבסיסי . תודה בני על תשומת הלב ןחג שמח

למעלה