בוקר טוב וחג שמח

בוקר טוב וחג שמח

עוד ערב חג ,ובאלי לבלות אותו לבד ,דאגתי לספר ,אכנס למיטה מוקדם ואקרא ... לא רוצה סביבי אף אחד בא לי שקט ..ולזה אדאג .. ואולי בחצות אהפך לסנדרלה ואצה לי לבלות ...עם חברים ... ומחר אבלה עם הנכד יום חג שקט ...

בוקר טוב וסוכות שמח

למרות שלא התנדבתם לעזור לי בבנית סוכה בחצר עומדת סוכה לתפארת ..והערב הזמנתי חברים חברות שלי ושל הילדים...ויש המון עבודה עדיין במטבח ..ושישו ושמחו בבית ..וזה כייף מרגישה שטוב לילדים וטוב לי ...עכשו משהו שגנבתי ממקום אחר שגרם לי לחיוך מקווה שגם לכם(לפחות לבנות)
מלזיה: אישה חתכה את איבר מינו של בעלה לשעבר אישה במלזיה, שבעלה לשעבר השווה בין ביצועיה המיניים לאלו של אשתו החדשה והצעירה, חתכה את איבר מינו של הגבר באמצעות סכין מטבח. לפי דיווחי העיתונות המקומית, הגבר הצליח לרכב על אופנועו לבית חולים סמוך, שם חיברו הרופאים מחדש את איבר מינו, שכמעט נכרת לגמרי, חזרה לגופו. האישה נעצרה. (רויטרס)
יום נפלא וחג שמייח לכולםםםםםםםםםםםםםםםם

kampf

New member
חג סוכות שמח

ליטל האם זה המשך להומור השחור שהתחיל בפורום. מקווה שזה לא ממש הצחיק אותך מכיוון שללא הלולב שלנו אנחנו לא כשרים
. חג שמח שגב |

emmy5

New member
HAG SAMEAH!!!../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

SUKKA מאחלת לכולם חג שמח ושנה טובה !!!

itaf10

New member
חג שמח ../images/Emo140.gif

הערב אני מוזמנת לארוחה אצל חברים מחר בערב עורכים מפגש חברים מפורום אחר בביתה של חברת הפורום. מערב כיפור עד יום ראשון בבקר, הייתי במיטה עם ספר רציתי שקט פנימי רק לעצמי. אלה החיים...

חג שמייח לכולםםםםםםםם../images/Emo140.gif

......................ליטל העלת חיוך על שפתי
................הילדודס נסעו לטיול עם הגיס
ואני לבד בבית
...........שקט
..רוגע
.......... כל כך חכתי לימים שאוכל להיות לבד
...........אז למה שעה אחרי שעזבו ואני מתגעגעת
?........................הספרים ליד המיטה מוכנים למרתון קריאה................הלילה מוזמנת לקריוקי
..................אוחחחחח עד יום ראשון לבד..........איזה כייף.............אז מה אעשה בכל הימים?.... כבר יותר מדי שקט................. חג שמח ממני הקוטרית

ד נ ד ן 1

New member
חג שמח

כל שנה בעלי היה בונה את הסוכה. זוכרת שבדיוק בשנה שעברה לא היו לו אנרגיות להקים את הסוכה ובתי הזמינה ידיד שלה לקיים את המצוה. השנה לא היה לי בכלל חשק לבנות סוכה או לחגוג בכלל - שנה ראשונה בלעדיו ועדיין קשה לעכל את החסר הזה. אולי בשנה הבאה יהיה קצת יותר קל אבל ממש ממש לא יכולה להתרגל לעובדה שהוא לא בבית ולא שומעת את קולות מוטות הברזל של הסוכה הנבנית. כל כך שקט והשקט מפחיד שמשהו נגמר ולא יחזור אף פעם. שיהיה חג כמה שיותר שמח.

סוכתי הסוכה, נהדרת ירוקה...חג שמח לכולם../images/Emo203.gif

אנחנו מוזמנים הערב, לארוחת חג משפחתית, (אני אחראית על הקינוח, שיהייה מוס בננות עם נוגט.....), אין לנו סוכה, אולי גיסי ואחותי יחליטו לבנות על המרפסת שלהם..... גם ספרים טובים בהחלט יש... שיהייה חג שמח וחג אפשרי למי שקשה לו לשמוח.....

חג שמח

אני שברתי מהרגלי ונסעתי אל אחי והקטנטונת שם לא רצתה שאליך משם דודה אל תלכי עדיין , אני רוצה שתשארי היא גילתה אץת הדודה שלה שיודעת לשחק איתה ומבקשת שאבוא אליה להיות לצידה זו חגיגה עבורי ערב חג אמיתי הקטנה הזו עזרה לערוך שולחן לערב חג היה נחמד מאד עבורי

סיכת הכוכב שמחה שהנת

ולכולם מאחל שמצאו א הדרך לחגוג ולשמח ... ואני למרות החלטתי שרוצה חג שקט הוזמנתי לבני. העברנו ערב בכייף , וגאה בכלתי שלראשונה ללא עזרה ערכה שולחן לתפארת... ובלילה נפםגשתי עם חבורה נחמדה והעברנו ערב של צחוקים .... התחיל מבדיחות ועברנו ליוגה צחוק....וסימנו בדמעו ..היה משחרר וכייף חג שמייח טלי

הקשר לאחינים

והאהב ה שלי לאחיינים שלי, כלומר הילדים של אחי הם הסיבה שגורמת לי לחייך בימים המטורפים שאני עוברת ואחי יודע שהוא רואה שבירה, הוא מביא את הבנות אלי, כי הוא יודע שאני רואה אותם אני קמה כמו עוף החול

למעלה