בוקר טוב וגשום

bimbo.

New member
בוקר טוב וגשום../images/Emo141.gif

אני כותבת כעת לקול צליפות המבול שיורד זה שעה. אני מקווה שבשבת יהיה יפה והמטיילים בפוטנציה לא ייאלצו לשבת בבית. לא הספקתי לקרוא את ההודעות וגם לא את סיפורה של טשטושה (וזה מסקרן אותי מאוד). אקרא הכל ואגיב יותר מאוחר. כמו כן רציתי להזכירכם את ה- 10.12. על מקום המפגש תבוא הודעה. שיהיה לכם יום כייפי, ואל תרשו לגשם לקלקל אותו.

דרדרית

New member
בוקר נפלא וגשום לכולנו../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif

בוקר נפלא שטוף גשם. זהו, אני עדיין נאבקת בשפעת וחושבת שהיא עומדת לעזוב אותי בבושת פנים. מאחלת לכולנו יום נפלא וסופ"ש נפלא יותר טשטושה- הסיפור מקסים ומרגש בימבו- תאריך המומולדת שלך חרוט על לוח ליבי גם מסיבה נוספת, לכן אל דאגה- לא אשכח.

emmy5

New member
דרדרית ,בימבו וכולם ,בוקר טוב

דרדרית חמודה , תרגישי טוב . לימון עוזר הרבה במקרה של התקררות ..בימבו עד למפגש ,מאחלת שכולם יהיו בריאיים ,ויהיה לך מזל טוב והרבה בריאות ..בוקר טוב ונפלא לכולם ...חם בלב ושמח .
מצורף בובה עץ שאתמול שחקתי איתה

HAVA159

New member
בוקר טוב דרדרית בימבו אמי'לה וכולם

דרדרית החלמת אקספרס שיהיה לך, ולכולכם בוקר טוב גשום וקר, מהבוקר המזגן עובד. וזה מחמם קצת את העצמות, ממש נהדר. לכולכם בוקר נפלא שבת שלום, שבת כיפית לכולנו,ושמרו על עצמכם. אוהבת
חוה. שולחת לכם פרחים לשבת

מנורה

New member
בוקר טוב חברים ביום גשום ../images/Emo186.gif|מטריה

קשה לקום בבוקר הגשם דופק על החלונות והרוח שורקת בחוזקה חושך מסביב ואני מתחת לשמיכה החמה חולמת על קיץ שטוף שמש ואם לא הטלפון שהעיר אותי הבוקר היתי ממשיכה להנות מהחלום החם והמתוק.
דרדרית תרגישי טוב אין זמן למחלות
מקווה שיעזור אמי
ליום הולדתה של הנכדה המון נחת ואושר יקירתי|חיבוק טשטושה את הסיפורים שלך אני מדפיסה וקוראת בנחת בסוף השבוע לפי התגובות מצפה לי סוף שבוע חוויתי
אשמח אם תצטרפי למפגש שלנו שאוכל להכיר את הכותבת המוכשרת. פזי אהבתי
מאד את המצגת של הצפורים צילומים נפלאים והציפורים נראים כמו צוירו בידי אומן. האם יש אומן גדול יותר מהטבע? ולכווווווווווולם סוף שבוע נעים וחמים

emmy5

New member
חוואל'ה ,איזה יופי של פרחים לשבת

מחמם את הלב ,מה כבר צריך בן אדם? חיוך ,ברכה טובה ופרח ..אולי פזי ישים לנו גם שיר נכמד .. לי זה עושה טוב על הלב וקשה להפרד מהמחשב ..להכנס למטבח ..בוקר טוב חברים יקרים שלי ..יום יפה כל כך בשבילי ... לפני 22 שנים נולדה לי "במזל טוב" עוד נכדה ..

maxima

New member
בוקר טוב כולם.....מזל טוב לאמי

ולנכדתה ליום ההולדת הרבה אושר בריאות ואהבה לכל המשפחה

maxima

New member
זוכרים את המיזם שהיה ביום רביעי??

במיזם, שנקרא שירים מציורים וצילומים ולהיפך הצגתי ציור שלי לפי הציור נכתב שי על ידי אחד המשתפים ובעיקבותיו גם אני כתבתי שיר והרי הם לפניכם השיר והציור השער השער הזה אל הים המוביל לאי שם, כשנצא, בו נעבור אם נרצה, דרכו נחזור. נותיר מאחורינו שלכת ושחוח נצא לדרכנו במרחב לפרוח, הנה השער לרווחה פתוח נפרוש כנף אל מרחבי הרוח. אלה הם המרחבים שבתוכנו נחבאים, אל מקום בו אין שממה אל מרחבי הנשמה. מקסימה

pazi66

New member
בדיחה ששמעתי מקסם ואני../images/Emo3.gif

עדיין צוחק
זוג זקנים בני תשעים יושבים להם על הכסא נדנדה במרפסת ונהנים משמש החורפית של אחר הצהרים. לפתע קם הזקן והתחיל ללבוש את הסוודר. האישה שואלת אותו: "שלוימ'ה לאן אתה הולך?". "‏לרופא", עונה לה שלוימ'ה. "‏ומה קרה לך?", שואלת אישתו. "‏שום דבר, אני הולך לקבל ויאגרה". אישתו קמה והחלה ללבוש את הסוודר. "‏ולאן את הולכת?", שאל הבעל. "‏גם אני הולכת לרופא", ענתה האישה. "‏ומה קרה לך?". "‏שום דבר. אבל אם אתה מתכוון להשתמש בדבר החלוד הזה, אני הולכת לקבל זריקת טטנוס".

maxima

New member
תודה אמי תודה פורפור...ולפזי

תודה על האתרים היפים והשירים כמובן

eruka6

New member
בוקר טוב לבני ה_../images/Emo82.gif../images/Emo108.gif

לבימבו אני מצפה להודעתך איפה יהיה המפגש,אשמח לראותכם. דרדרית החלמה מהירה, קצת פינוק בימים גשומים אלה לא מזיק.התקררות זה דבר לא נעים. חוה רציתי להעתיק {לגנוב} את זר הפרחים היפה לניח אותו על שולחני, אך...זה לא ניתן. את יודעת ...אני רומניה.. גונבת מה שניתן... חה...חה..חה. אמי אפשר לקבל בהשאלה, ביום גשום זה את בובת העץ, יהיה לי עם מי לשחק, למה? כי החתול שלי נמצא מתחת לשמיכה.
אתמול, התאמצי וכתבתי לכם על נושא "דאגות" ואף אחד לא הגיב, אז לא צריך. המשך יום נעים

למעלה