בוקר טוב התייעצות

tot15

New member
בוקר טוב התייעצות

יש לי ידיד די טוב כך חשבתי בכל אופן היינו מדברים כל יום המון משתפים אחד את השני יום אחד פתאום הוא אמר איזשהי מילה שפגעה בי מאוד (ואני לא אדם שנפגע בקלות) עברו שבועיים מאז שלא דיברנו אתמול הוא דיבר עם חברה שלי והוא טען שזה עדיין מה שהוא חושב ושהוא לא שינה את דעתו הקשר הזה היה נורא חשוב לי והבעיה שאני לא יכולה להתנתק ממנו כי אנחנו עובדים ביחד אבל יש לי חשק חזק לנקום בו מה אתם אומרים??

נשית~37

New member
בוקר טוב תותי פרוטי

והנקמה תגרום לך להרגיש טוב יותר? לא חושבת.... תתמקדי במשהו אחר.

בוקר טוב ג´בטה...

אפשר להתמקד בך ?

נשית~37

New member
אפשר וגם רצוי (נשיקה)

אבל נתחיל בנקמה חחחחחח מה שלא טוב לתותי פרוטי טוב במקרה שלנו

tot15

New member
אולי

הייתי רוצה שירגיש מה שאני מרגישה איך אדם יכול פתאום להפוך את עורו?

לדעתי.....

המילה "נקמה" קשה מידי. על מה לנקום בו? על זה שאמר את דעתו? או על זה שדעתו פגעה בך? אם אתם עובדים יחד, עליך לדעת מראש שזאת ריזיקה לא קטנה, כי אם תתעסקו ב"משחקי נקמה", לשניכם יהיה מגעיל בעבודה... והכי גרוע זה לקום מידי יום ל"סביבת עבודה עויינת". תעשי היטב חושבים, לפני שאת פועלת. אחרי זה קשה להחזיר את הגלגל לאחור.

אפרסק 28

New member
אם אני אנקום בכל אחד שאמר לי ....

אם אני אנקום בכל אחד שאמר לי מילה קשה או שפגע בי לא ישארו לי חברים (צוחק) אבל יש מיקרים שגם חברים פוגעים...ואני יכול להגיד שאם מתעלמים וממשיכים אבל דואגים לספר לחבר על ההרגשה...אז הדבר רק יגביר את החברות עם הזמן....... יש לי שני חברים שפגעו בי לפני כמה שנים וחברים אחרים אמרו לי לנתק מגע ולא לסלוח ......אני נקתתי בשיטה אחרת הלכתי ודיברתי וגם סלחתי... כי אנו לא אותי בני אדם ולכל אחד חסרונות ויתרונות והיום אנו חברים מאוד טובים.....ואני שמח על זה

CHUCHU

New member
לאחר שהבנתי את הבעיה שאת נמצאת בה..

אני יכול להמליץ על נקמה.... ובמיוחד עם את רואה אותו מידי יום.... אם זה היה דבר שהוא אמר ביניכם אז הייתי אומר לך להבליג וידבר עד שנה הבאה.. אבל היות והוא דיבר ברבים ועוד ליד חברה שלך .... רק נקמה.. ושתיהיה מתוקה....

CHUCHU

New member
וחוץ מזה תותי חמודה......

מי זה שפגע בך ואת לא אומרת... רק תתני רמז ואני אדאג שהוא ידבר אליך יפה בכל זמן שהוא יראה אותך וגם יתן לך קפה ועוגה כל בוקר.....

אם כל כך נפגעת מהמילה שהוא אמר

אז כנראה שיש בך איזשהו חשש שהוא צודק. ככה זה אצלי לפחות. אם מעליבים אותי ואומרים לי משהו שאני בטוחה שאני לא, אז אני לא לוקחת ללב. סתם מקללת וממשיכה הלאה. אם אומרים לי משהו שאני קצת חושדת שזה נכון לגבי, אבל רוצה מאד להאמין שלא, אז אני יותר נפגעת. תשאלי את עצמך אם המילה שהוא אמר לך, יש בה משהו מין האמת או שזה ממש מרוחק מן המציאות? האם את חושבת שזה באמת מה שהוא חושב עליך? בכל מקרה, אף אחד לא מושלם וגם אם הוא ידיד אמת שלך, עדיין מותר לו לראות בך פגמים וזכותו להעביר עלייך ביקורת. את בתור ידידת אמת צריכה לקבל את זה גם אם את כועסת. הכעס עליו בטח יקהה עם הזמן ואולי גם תצליחי לשפר את עצמך ולהוכיח לו שאת לא מה שהוא חושב. בכל מקרה, קחי את זה כביקורת בונה ולא כעלבון. מקווה שעזרתי לך. בכל אופן, לי זה מה שקורה במקרים כאלה.

אל תקחי ל ../images/Emo23.gif . הדעה שלו יכולה

עוד להשתנות והוא ייווכח שאת לא כזאת. זה יכול לקחת זמן.

בוקר טוב תותי מתוקונת

לפי דעתי לא להתנקם כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה אבל לפי דעתי תלכי להיפגש איתו באיזה בית קפה או משהו כזה ותדברו על זה, תראי למה הוא חושב ככה ואולי תצליחי לשכנע אותו שזה ככה . אבל נקמה? לא נראה לי כי מדובר בידיד טוב לא סתם במישהו זר. ככה אני חושבת לפחות.

למעלה