בוקר טוב,היה

most solid

New member
בוקר טוב,היה

לי ג דינק 2007 250 שגמעתי איתו כל יום בערך 40 50 ק"מ,הוא עשה 47אלף ולא נתקעתי איתו ,אמינות נהדרת,עד שמכרתי אותו אתמול כי רק לאחרונה התחילו רעשים ולא רציתי להתקע עם קטנוע בלי מנוע או כל צרה אחרת שתעלה אלפים.
בכל מקרה,עכשיו אני רוצה קטנוע גם 250 אבל מתלבט בין 3 חברות באותו סמ"ק,שנה שנתיים יותר ממה שהיה לי,בתקציב בין 10 ל15 אלף,או X MAX או X CITY או ג'וימקס או שוב פעם ג דינק ואני רוצה לדעת לאיזה חלפים זולים, תחזוקה זולה,אמינות וסחירות שזה קצת פחות נורא וכמובן גם תא מטען כמו של הגרנד שיחסית הוא גדול.
תודה ויום נעים.

most solid

New member
הא,שכחתי

גם להזכיר שרציתי גם ללכת על אקסייטינג 250 2007 עד 2009 .
תודה.

פרארי1

New member
בדוק גם את ה-XEVO של פיאג'ו

לדעתי, עזוב את הגרנד דינק המיושן וגם את האקסייטינג הלא ממש מוצלח.
שאר המועמדים שהזכרת, בתוספת הפיאג'ו, ישרתו אותך היטב ויתנו לך איכות חיים גבוהה בהרבה ממה שהיית רגיל אליו.

most solid

New member
תודה אבל

פיאג'ו למשל התחזוקה וחלפים יקרים לא? איך הג'וימקס והימאהה מבחינת משומשים? אני שואל את זה כי אני לא רוצה לקנות כאלה חדשים.,אלא משומשים ומצב טוב,שלא "טחנו" אותם.

פרארי1

New member
מרווחי הטיפולים של הפיאג'ו הכי גדולים

ומאד קל להביא מאיביי קיט טיפולים שחותך עלויות בעשרות אחוזים.
גם במחיר היבואן, הוא הכי זול לתחזוקה לאורך זמן.
אם אתה מחפש אחד כזה, בדוק מה קורה עם משאבת הדלק שלו, היו שנתונים בהם הייתה משאבה בעייתית שעשתה הרבה בעיות והוחלפה באחריות למי שהגיע עם תקלה למוסך, אבל לא היה ריקול כללי משום מה.

most solid

New member
תודה

וסליחה קצת על החפירה אבל בהמשך למה ששאלתי על הסוגים של הימאהה ששאלתי בתחילת השרשור,איזה מהם טוב ועדיף וחסר יחסית או בכלל מתקלות?
הפיאג'ו יחסית יקר לימאהה,בשבילי לפחות,בגלל זה שואל.

פרארי1

New member
אישית אני מעדיף את ה-XMAX

יש לו יתרון ענק בנפח האחסון ואני יותר אוהב את ההתנהגות שלו.
יש להם מנוע זהה, כך שהם אמורים להיות די דומים מבחינת אמינות.

לכל אחד מהם יש

יתרון וחיסרון..

(גילוי נאות: יש לי אקסיטי)

האקס מקס מצטיין בנפח איכסון מתחת המושב

והאקסיטי מצויד בגלגלים גדולים יותר מה שפשוט מעלים חצי מהמהמורות שוברות התחת בקטנועים אחרים.

אני אישית מסתדר עם האקסיטי,ואת הקסדה של הליידי אני מחבר לסבל האינטגרלי,שוקל בקרוב להוסיף ארגז אבל נמנע בגלל שזה מכער בעיני ויפגום באיזון לדעתי.

כלי יפני = אמינות. כאחד שעבר טיוואנים אני מודה לעצמי כל יום על שהשקעתי עוד כמה שקלים וקניתי כזה

most solid

New member
כן,אין

באמת על אמינות יפנית (לי במקרה היה ג דינק שזה סיני אבל גם אמין).
בכל מקרה,ראיתי בפורומים אחרים באינטרנט שטיפולים של ימאהה יקרים בהרבה מפיאג'ו שלה הבנתי יש בעייה של משאבת דלק שזה עסק לא זול,בגלל זה עדיין יש לי התלבטות בין שניהם.
העיקר והיתרון הגדול הוא ששניהם באמת אמינים מאוד.
תודה

orgeva

New member
בנוגע למהמורות שהסיטי סופג טוב,

שעשיתי בעבר נסיעת מבחן על הסיטי והמקס,המקס למרות קוטר גלגלים קטן יותר הרגיש לי כסופג מהמורות טוב יותר,ייתכן בגלל בולמים שונים או כיול שונה.

אני רשמתי שנכנסת קסדה?

רשמתי שאת הקסדה של החברה אני נועל על הסבל.את הקסדה שלי אני משאיר צמוד אלי 24/7

למעלה