בוקר טוב הגיע

rubber duck

New member
בוקר טוב הגיע

יום חמישי סופש בפתח אחרי שבוע מתיש הגיע הזמן קצת להתרווח לסופש כיפי אז שיהיה לכולנו סופש כיפיי שרון

תגיד, לא קר לך?

גיליתי שהמעיל שלך אצלנו
ישנתי מעולה הלילה. אין מה להגיד - היתה לנו הצלחה מעולה עם המזרון שקנינו.

rubber duck

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אז ככה הבוקר לא היה לי קר אבל כן ,אני אעבור לקחת את המעיל
שרון

rubber duckit

New member
נראה לי הבחור נדלק על ה|בית" שלכם אז הוא מחפש

תרוץ לחזור ולבקר או שהוא פשוט מחפש תרוץ לברוח ממני

בוקר טוב../images/Emo140.gif

את הבוקר הצחלתי די מוקדם. היה לי חשק אדיר לאפו והכנתי שבעה מגשים של עוגיות שוקולד פאדג' מדהימות ו- 2 ליטר ריבת חלב בתרמומיקס שלי . אוטוטו על הפרק : עוגיות פלורנטין (מתאמנת לקראת טו בשבט) עוגיות קנטוצ'יני (שוב, טו בשבט בפתח) והכי הכי מרגש : מעמולים שיוצאים לי סוף הדרך. בשעה שלוש באים לקחת אותי לקורס הבישול. היום על הפרק : עוף. נשבעתי שאם אלמד לפרק עוף אז בחיים אני לא קונה יותר חלקי עוף ופרגיות ושניצלים כי את הכל אדע להוציא מעוף שלם (שבדר"כ נמכר ברמי לוי בכעשרה ש"ח), אז אקנה בכל פעם 6-7 עופות ואפרק להם ת'צורה לבד.... אז מזה אני חופשי מתרגשת.... מה עוד? מחר אנחנו לבד , כי הילדים נשארים שבת בפנימייה אז אני לא ממש מתכוונת להתפרע מבחינת בישולים, אבל בא לי על איזה עוגת שמרים טובה ובחושה לימונית נהדרת שבכל פעם יוצאת לי יותר ויותר טובה.... קיצור- אני אוטוטו עוטה את הסינר וחוזרת למטבח.אז ממני- בוקר טוב וסופ"ש נפלא (לא מאמינה שיהיה לי מחר זמן להיכנס, אז מעכשיו....)

סמד13

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מה קורה ?אני לא נמצאת כאן כמה ימים והעולם מתהפך עכשיו מבינה למה את לא חוזרת אלי שלחתי לך גם בפייסבוק דואר תבורכי סמדי

noa555555

New member
אריאלוש, אפשר את המתכון שלך לעוגה הבחושה

הלימונית הטובה? אוהבים פה כאלה בחושות פשוטות על בסיס הדרים. כמה מרץ יש לך, תגידי לי? יאללה, לכי לפרק לעוף את הצורה. גם אני הייתי עושה את זה, רק שיש לי בעיה פסיכולוגית עם צורת העוף השלם.. דפוקה שכמוני אוף (עוף).

kdr

New member
מקווה בשבילך שלא את תשכחי את המעיל ../images/Emo191.gif

טל249

New member
אוף, את כל פעם עושה לי חשק...

בסוף יזרקו אותי משומרי משקל... אפשר להצטרף לבקשה לעוגה הלימונית? אולי זה מה שיעביר לי את השפעת שהשתקעה אצלי כבר 3 שבועות... (תירוץ טוב לא?!)

סמד13

New member
בוקר טוב מלא אור

אצלי הכול נע ונד מקווה לסגור היום את 2009 ואז אני אכנס יותר לככאן יום מבורך סמדי

למעלה