בוקר טוב ד"ר

• פותח הנושא sasaz
  • פורסם בתאריך

sasaz

New member
בוקר טוב ד"ר

אני בן 17 וקיימתי יחסי מין עם חבר שלי בן 16. חדרתי לו וגמרתי בתוכו. אני מאוד לחוץ ואני רוצה לפרט את השתלשלות האירועים אולי הד"ר לאור זאת יוכל להרגיע אותי במידה מסויימת. ראשית, הוא בן 16. (אולי עד היום לא היו נשאים שנדבקו בגיל זה) שנית, גמרתי בתוכו (אולי הזרע שלי שאינו נגוע מרבה נוזל שאינו נגוע ואז הסיכוי להדבקה יותר קלוש אם הוא נשא כמובן) שלישית, האקט כולו ארך 4 דקות בלבד. רביעית, מיד לאחר החדירה עשיתי הרבה פיפי (אולי זה מנקה את הכל) אני מודה מאוד על התשובה ומקווה שתהיה תשובה מרגיעה. יום טוב

יחסי מין

אם חס וחלילה הוא נשא איידס יש קיים סכוי להדבקה במחלות מין. ממליץ להבא להשתמש תמיד בקונדום וגם כדאי לך להבדק לאיידס.

sasaz

New member
לא הבנתי

ד"ר יקר לא הבנתי את תשובתך. האם היות והוא היה בגיל 16 הסיכוי הוא נמוך מאוד. והאם בכלל אני יכול להיות כמעט רגוע והבדיקה היא רק למטרת וודאות. אני ממש בלחץ נוראי ואני חייב הרגעה מבחינה רפואית בכמה אחוזים יש סיכוי שהוא נשא איידס וכמה אחוזים אם הוא נשא איידס שאני נדבקתי. תודה רבה ויום טוב!!!

איידס

גיל הוא לא גרום סיכון להדבקה אלא יחסי המין. יש לציין שהסכוי להדבקה מיחסי מין חד פעמיים הוא לא גבוה לכן מה שאני ממליץ הוא שתעשה בדיקה ולהבא תקיים יחסי מין רק עם קונדום.

למעלה