בוקר טוב , דיאה בואנו

בוקר טוב , דיאה בואנו

"היום אתחיל דיאטה" זה בטח עובר לכל אחד בראש כשהוא מתעורר הבוקר. אחרי כל הבואומלוס, הטיגונים, קציצות פרסה,תפחוי האדמה בכל הצורות (אנחנו לא אוכלים אורז לכן תפוחי האדמה שולטים במטבח ),הבשר על האש ויש כאלה שהוסיפו ואכלו מופלטות. אז דיאטה קלה, וחזרה לשגרה בנועם.

נועםבת11

New member
דימאניינה ודיאה בואנה הטודוס קרידוס

כן כמה נכון המשפט סניוריקה, "ממחר אתחיל דיאטה" - אבל כל פעם זה ממחר... החג הזה מאופין בהרבה מאוד אוכל, בורמלוס, קציצות פרסה, קבב בולגרי, תפוחי אדמה ובטטות בכל מיני צורות...ועוגות ומצות ומה לא הרשימה עוד ארוכה... אבל אצלי זה באמת ממחרררררררררררררר.... יום נעים לכם.

מטיקה

New member
יו אפרונטי אייר "מופלתות" ../images/Emo21.gif

סליו....צ'ופאר לוס דדוס. הידה סמנה בוואנה.

tsiporganeden

New member
בוקר טוב, אני אתחיל בדיאטה אחרי

שהמקרר שלי יהיה ריק מכל האוכל שיש לי שם, בישלתי למאה איש והזמנתי רק 17 איש, איך איך תמיד אני עושה את זה, והכי מצחיק שאני מבשלת סיר שלם לכל אחד מה שהוא אוהב, שירן אוהבת עוף סיני, כרמית אוהבת עוף בתנור עם ירקות, הדס אוהבת שעועית לבנה עם אורז, וככה כולם, וכל אחד מקבל סיר, חחחההה, והם לא רוצים לקחת הביתה, נשאר המון, כל יום לוקחת לעבודה, ועוד מזמינה חברים לאכול איתי עד שיגמר, אבל בלי נדר אחרי כל זה בטוח דיאטה, למה בקצב הזה לא אכנס מהדלת, וכמובן ללכת, הכי עוזר, שום צום לא יעזור אם אנחנו כל היום בכסא, ללכת רבותי ללכת וכמה שיותר, מתכון בדוק לירידה במשקל, היידה חזרה לספורט, לריקודי עם ולהליכות, היידה קרידוס קון מונצ'ה הזלחה.

Sarika

New member
פשריקה, אונדי טבולאטיס, איי מונצ'ו

טיימפו קנו טסב'ידו לה קרה.

may55

New member
דמייאנה בואנה ../images/Emo42.gif סלו אי ברכה

טורני דה לאס "מופטאס" אין לה נוג'אדה מוי מוי טאדרה אמה אסטב'ה מוי מוי כייף אי אוי אלימפייאר אטאקאנר אי אסארר אומפוקו לבוקה דייאה בואנה קרידוס

דמנייאנה בואנה הטודוס ../images/Emo42.gif

מה פרסה קה יו סו לה אוניקה פרסונה קה נו קומיו מולפטאס אן ישראל
טודוס יה סה אמבזרון אפרז'אר מוםלטאס, מזמו לו שכנזיס יה סה איזיירון מרוקנוס (
לו קה קרו דזיר קה קדה אונו טומה קוזאס בואנס אה קה מתאימים לו דה אוטראס עדות... בהודעה הזו לא ידעתי 2 מילים: מתאימים עדות אנא עזרתם וברכה על ראשכם אמן

Sarika

New member
חונה,אי יו נו קומי מופלטה, אמה

טיינגו אספראנסה קי און דיה ב'ה קומר אנדה לה פאמייה די לה אמיגה די מי איז'ו קי סון מארוקאנוס. ועכשיו לתרגום המילים, בתקווה שהפעם אינני טועה מתאים=אפרופיאדו עדה=קומיוניטה

לשריקה ולחונה ../images/Emo8.gif

אתמול הוזמנו אצל ראש המועצה בישוב שכן לנו,ואכלנו מופלטות עם חמאה ודבש נתנו לנו לשתות משקה חלבי המורכב מחמאה שמנת אשל וחלב. במפגש הבא אני אכין לכן מופלטה כדי שלא יהיה לכם חור בגסטרונומיה. מבטיחה!

חחחח אילה בנדיצ'אס מנוס....

אי סנה אי רזיה קה סטאס אי קה קוממוס אינז'ונטוס מופלטאס (

מואיס

New member
חה חה חה זה נשמע ממש דיאטטי../images/Emo6.gif

חמאה ושמנת. נדה נו דזיטס קרידה. פואדי סר לו בב'מוס קון אומפקו דה זרזב'ה(שוקולד)

גרסיאס Sריקה, יו קונוסו לה פלברה

ג'וסטו, אמה ג'וסטו אס נכון אי נו מתאים. אפרופיאדו ויינה דה לה לינגואה אינגלס-appropriate גרסייאס אמיגה,

אסטרלו

New member
אהה חוניקה, אי נו קומי

מופלטאס. נו טנגו פאמייה או אמיגוס מארוקאנוס. סולו אונה ב'ז אן לה וידי גוסטי מופלטה. סתם, חתיכת בצק. אן אל לאבורו אבלארון קה אסטה אניו נו אב'יאן מונצ'אס קאזאס קה איזיירון "תרבחו אי תסעדו" (מי איז'ו דיזי - תסעדו ותברחו) פואדה סר קה אסטה אניו איי מאנקורה, אי קוסטה מונצ'אס פאראס אזר נוצ'אדה דה מימונה. או קה אסטה אניו נו איי בחירות......

Sarika

New member
לכל נפגעי המצות וארוחות החג

קבלתי במייל - מאמר "הדרך לאכול פירות" לדעתי יש הגיון בדברים, חבל שאסתר גונן איננה עימנו כדי לחוות דעתה המקצועית.

may55

New member
להערכתי ../images/Emo140.gif

אסתר מלאדה אי אסטה קון מוזוטרוס אמה נו קרה סקריביר חבל חבל חבל

למעלה