בוקר טוב,,,,, גן ילדים !!!

בוקר טוב,,,,, גן ילדים !!!

לפעמים נידמה לי שאני נימצא בפורום של אנשים בוגרים,הנמצאים כאן בשביל ללמוד,ללמד,להיתפתח במה שאנו כולם אוהבים,בקיצור,,להנות. ולפעמים לצערי אני מוצא עצמי בגן ילדים,,,! ובכן,,מי שרוצה להעלב ולפרוש,,,בבקשה! אנו לא פורום טיפולי פסיכולוגי,האמורים לטפל בכל אגו נעלב כזה או אחר. מי שלא איתנו מפסיד,כן,,חד משמעי,ההפסד כולו שלו. ראו מיקרה שלי ואבישי,,למדתי להבליג ולסלוח ולהמשיך הלאה. ולעצם העניין,פה נימצאים טובי האנשים,שכל אהבתם היא מוזיקה יוונית,לא פעם אני מבקר בפורומים אחרים,ולא מצאתי אף פורום אחד ברמה של האנשים פה,שלא נדבר על המומחים הנימצאים פה איתנו. לכן הצעתי היא,,לשתות קצת אוזו עם מים קרים ולהירגע,לקחת אוויר,,ולא לצאת בהצהרת כוונות מיותרת,,ולאחר מכן להיצטער..! לדעתי ענת מנהלת את הפורום בצורה טובה,וראויה להערכה,,ומתוך רצון טוב להטיב ולמצוא את דרך המלך בן כל המשתתפים (שזה שלעצמו לא כל כך קל). מצידי אין לי היתנגדות לעזור במיקרים יוצאי דופן, ולעזור במיקרה של משברונים כאלו. יוסי תתקשר אלי,,אפילו קזנג'דידס היה כועס אלייך. באותה היזדמנות: ראו כתבה יפה על המוזיקה היוונית במוסף תרבות היום בידיעות אחרונות. בתודה על תשומת ליבכם ציון קדם

12אניהיא

New member
ציון אתה כל הקסם ../images/Emo28.gif

כל מילה שאמרת בדיוק במקום...כמה זה נכון שלפעמים המקום הזה ניראה כמו גנון
כל יומיים מאיימים כאן על פרישה...אוףף אני לא גננת
כמו שאמרתי בעבר ואני אומרת שוב באנו להנות כאן אז אולי תפסיקו עם השירשורים האלה ותתחילו להנות מהדבר האמיתי....היה מישהו חכם שאמר לי פעם שעדיף שהחיים יתנהלו כמו המוזיקה היוונית לאט רגוע ואיטי
בואו ניקח זאת לתשומת ליבנו...יהיה הרבה יותר נחמד כאן...שכל אחד יעשה את מה שהוא אוהב ויודע הכי טוב(לא לריב
)וזה יגרום טוב לכולנו.... אז שיהיה לכם יום של
ו-
ממני

GLGGM

New member
כתבת ידיעות אחרונת של היום

התגלמות חסר הדיוק... שוב ניסיון מחריד להציג את יוון באור רע ומתאים למטרת המכירות של אותה סוכנות. פתיתי נכונות בין הבוץ של אי הדיוק וסילוף עובדות היסטוריות יחד עם פיקנטריה מינית.

shabtai2

New member
האר עינינו ../images/Emo63.gif

שלום ידידי קראתי התרשמתי אבל אם מכרו לנו אנפורמצייה לא נכונה
ספר לנו בבקשה.

GLGGM

New member
תגובה לידיעות אחרונות

אני אשב בסוף הבוע לכתוב אותה ואעביר אותה גם לפורום שבת שלום

למעלה