בוקר טוב בשבוע חדש!

בוקר טוב בשבוע חדש!

אחרי סופשבוע רגוע יחסית שהילדים היו אצל אבא שלהם (ותומר חזר קצת עם חום), הלילה היה "מפתיע"- עד השעה 1 דורון לא רצה לישון והעברתי אותו אלי למיטה. הוא ישן בערך עד 4 ואז התחיל לקטר. נגעתי בו... חום. נתתי נובימול ואוכל והוא חזר לישון. ישן עד עכשיו. תומר, לעומתו, ישן עד השעה 5... אכל 150 CC ופלט הכל עלי. חום כרגע אין. מתי זה ייגמר? עזבו, בעיות קטנות...
שיהיה אחלה יום! שבוע אחרון של שנת הלימודים!!!!

mishmish04

New member
הי, בוקר טוב אני בעבודה.

סופשבוע נחמד עבר על כוחותינו: נסענו צפונה, לכמון, שם היה יום לעידוד הקליטה בישוב. היו דוכני אוכל, הפעלות ילדים מקסימות (מי שרוצה טלפונים מוזמנת לפנות אלי במסר. הם היו ממש טובים וברמה גבוהה), ומכירה של כל מיני פיצ'פקעס. מאוד נהננו ולא ביזבזנו כסף. בערב למרות שהרגשתי על הפנים העמסתי את הילדים על העגלה וצעדתי שעה וחצי. אז לא קרעתי ת'אחוריים אבל היה בסדר. העיקר שזזתי קצת. נפלתי למיטה ונרדמתי עוד לפני השעה תשע. לא יודעת מה עובר עלי. או שאני לא ישנה לילות שלמים או שאני ישנה ימים שלמים. יעלי - תרגישו טוב כולכם וקישטה לכל המחלות של כולנו. יללה. צוללת לעבודה. יש המון.

סיגל222

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

עוד שבוע מלא במסיבות סיום וימי הולדת
היום היתה הפסקת מים בישוב שלנו, איזה כיף לקום ביום כ"כ חם בלי מים בברז
בריאות לחולים וקרירות לכל העם

mishmish04

New member
סיגל, ניסיתי להשיג אותך כל סופשבוע

אשמח אם תוכלי ליצור קשר. יומטוף

סיגל222

New member
מתי?

הייתי ב: מסיבת סיום, מסיבת יומולדת, במיטה עם אופטלגין (פעמיים), בבריכה ואצל חברים. די קשה להשגה

ניקול35

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הרבה בריאות........ שלא יהיה חם מדי...... ישנתי אתמול ממש מוקדם, משום מה היה לי כזה כאב ראש...
הילדים גם התחשבו וקמו היום ב-6:40..... אז יצא שישנתי........
זהו, שיהיה יום טוב ומקסים לכולם... עוד שבוע מתחיל.....אז שיהיה טוב....

frige

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif

היינו 5 ימים בשפיים. ה"מלון" ממש ממש לא משהו, מזל שהיו שם עוד משפחות עם ילדים כך שהיה לילדים מה לעשות ועם מי לשחק. הדבר הכי טוב שהיה זה הכרטיסים לפארק המים לשם הלכנו 3 ימים ברציפות והיה ממש נחמד. הילדים נהנו ולא רצו לעזוב את המקום. לא לקחתי את הראל לטיול של הגן ביום שני משום שהוא העדיף להיות במלון וגם הרגל שלי ממש לא נתנה לי אפשרות לעשות את כל הדרך הזו בנסיעה. אתמול היינו בבריכה פה בתל-עדשים, עשינו מנוי והיה ממש ממש ממש כיף, כולנו מאוד נהנינו, חזרנו הביתה מכל השבוע הזה עייפים ושזופים. בערב היינו אצל גיסי בחיפה. הרגל עדיין לא החלימה. אני עכשיו גם מנוזלת והגרון קצת כואב. בהמשך היום אעלה כמה תמונות שוייץ של המתוקים שלי. שבוע נפלא לכולם.
התגעגעתי שרית

בוקר אור../images/Emo42.gifמתחילים להתרגש פה....

אז ככה, נשאר עוד קצת יותר משבוע עד הניתוח ונראה לי שהתחלתי להתרגש. החלטתי שהשבוע אני לא אלך יותר לעבודה ואתרכז בעצמי ובמשימות שעוד נותרו להכנת הבית להגעת האינדיאנים. אז כדי שהם לא יבהלו ממני כשהם יצאו אני מתכננת להסתפר, לעשות פדיקור, להסיר שערות מיותרות. אני מקווה למצוא לי לגדולה בגד נחמד שיהיה בהיכון לברית כי לא נראה לי שאחרי הניתוח יהיה לי כוח/ זמן להתחיל לחפש משהו. אני רוצה ללכת לבקר את סבתא שלי שנמצאת בבית אבות ולא הייתי אצלה כבר המון זמן. ואחרון חביב לגמור לסדר לפיצקים את החדר ואת הבגדים שלהם שזה אומר בעיקר להוציא מהחדר את כל מה שדחפנו אליו כשהוא נהיה חדר באלגן ולכבס את כל הטעון כיבוס ולסדר יפה בארון. פתאום זה נורא קצת משימות. בטח שכחתי משהו. הסופ"ש עבר עלינו נחמד. ההורים של בעלי ואחיו באו אלינו ולמרות שהתבאסתי מהרעיון בהתחלה כי הם די הזמינו את עצמם, ולא ממש התחשק לי לארח במצבי המתקדם (ואני רק אסביר שמאחר ואנחנו דוסים זה אומר שהם באים כבר ביום ששי אחה"צ והולכים רק במוצ"ש) בסופו של דבר היה בסדר גמור אבל הכל בזכות זה שבעלי הוא כזה מדהים והוא דאג לכל הנקיונות והבישולים של הלפני והאחרי. אני פחות או יותר לא עשיתי כלום חוץ מלשכב עם הרגליים למעלה. אז זהו בינתיים, היום אני עוד עובדת מהבית וממחר מתחילים במשימות. אז אני מקווה שהחבר'ה שלי ממושמעים ולא יחליטו לצאת לפני התאריך שסיכמנו עליו ויתנו לאמא לסיים את כל התוכניות שלה. המשך שבוע נפלא לכולם, בלי מחלות ועם הרבה מזגן....

מירינקה? כבר אמרתי שאני מתרגשת בשבילך?

YYY זה ממש קרב. מקווה שתספיקי את כל הסידורים. מה עם שמות? יצא לי לחשוב על עוש שמות בשבילך: אמיר רועי מאיה יהלי יעל אסף נויה טוב.. נו.. די... זה מהתרגשות. פתאום בא לי קטנטנים כאלו....

../images/Emo24.gifאיזה חמודה את, כן כבר אמרת....

החברים שלנו צוחקים עלינו שנראה להם שהם מתרגשים יותר מאיתנו.... עדיין אין שמות אבל הרעיונות שקיבלנו כאן בהחלט עוזרים. בסוף נמצא משהו.... לי משום מה ממש לא בא עכשיו שהם יצאו לי מהבטן. נורא נוח לי שהם שם ולא צריך לדאוג להם לאוכל, שינה, להרגיע אותם וכו' וכו' וכו'. ככה גם היה לי עם הגדולה שלי, ככל שהתאריך התקרב ממש "שוחחתי" איתה וביקשתי שתישאר עוד קצת בפנים... פתאום נראה לי שהשינוי בחיים הולך להיות כל כך משמעותי ונורא נוח לי עכשיו עם החיים כמו שהם.... טוב נו, בסוף עוד יחכו לי מחוץ לחדר ניתוח מהמועצה לשלום הילד/ שירותי הרווחה כדי לקחת אותם.... אני בטוחה שיש עוד כמה שהרגישו כמוני לפני הלידה. וד"א, אם בא לך קטנטנים כאלה, אנחנו בדיוק מחפשים מישהו שיבוא להיות קצת ער בלילה, מתאים לך? נקבל אותך בזרועות פתוחות ואפילו בלי ראיון...

הילי, כל הכבוד שאת לא מתייאשת ממני...../images/Emo8.gif

אבל תראי איזו התקדמות כבר עשיתי. עצם העובדה שאני אפסיק לעבוד ממחר, את יכולה לזקוף בהחלט לזכותך. בסוף גם פולניות נשברות!!!!

אני ועוד איך מיואשת ממך...

אבל בסדר, אני אראה את זה כהצלחה חלקית, נו שויין... (בטון פולני מובהק, אני גם פולניה רק בגירסה אחרת לגמרי...)

galisher

New member
היה לנו לילה נוראי.

נס שבר את שיא השיאים בצרחות ממושכות. אני לא יודעת איך ילד יכול לבכות ולצרוח כל כך הרבה זמן ולא להתיש את עצמו, אבל הוא צרח כמעט כל היום אתמול והמשיך עד 4 לפנות בוקר. בשלב מסוים הוא גם התחיל להשתולל ולהרביץ לבעלי ואפילו רדף אחרי הכלבה והרביץ לה!! בשלב זה אמרתי די, הולכים לחדר מיון, זה לא הגיוני, משהו פה לא נורמאלי. הכנסתי אותו לאמבטיה פושרת ודווקא זה פתאום הרגיע אותו, והוא היה מוכן לשתות קצת מיץ עם טיפות פניסטיל ששמתי בפנים, והתיישב עלי שאקריא לו ספר, ואחר כך נרדם, והוא עדיין ישן עכשיו. בעלי סחוט לגמרי, הוא ישן מ-4 בלילה עד 7 בבוקר והלך לעבודה ליום מלא פגישות, אין לי מושג איך הוא יעבור את היום הזה. אני בבית, מחכה לאמא שלי שתבוא לעזור לי. היא לקחה את שחר אליה אתמול והיא ישנה אצלה. לפחות זה קצת הקל עלינו. איתי לעומת זאת כבר מרגיש טוב ויש לו מצב רוח מאושר ביותר!! הוא ישן כל הלילה ולא שמע כלום. בוקר טוב לכולן/ם, ונקווה שנעבור בשלום את היום החם הזה!

בוקר אור ושבוע טוב

אז קודם כל בריאות לכל החולים אצלנון עברה שבת די רגועה התעוררנו מאוחר יחסית ובשעה 12 מילאנו לבנות בריכה בגג שיחקנו הן נהנו היה נורא נחמד בשעה 2 הן ניכנסו לישון ואנחנו גם נימנמנו קצת, הן התעוררנו רצינו לצאת מהבית אבל לא מצאנו לאן אז החלטנו להישאר במזגן, פרשנו שמיכה בסלון שיחקנו השתוללנו צחקנו היה ממש כייף הבנות היו מקסימות ממש נסיכות. שיהיה לנו שבוע טוב, שבוע רגוע, ושוב בריאות לכולם.

galit3880

New member
בוקר טוב בננות ...

אני קמה לבוקר הזה בשמחה וגם בעצב מחר ה
נוסע למילואים - 3 שבועות בתקווה שיתקצר פעם ראשונה שאנחנו לא ניהיה בסוף שבוע יחד ... פעם ראשונה שיהיה פחות טלפון
אבל לאומת זאת כל הסוף שבוע הזה היה מקסים
התחיל בחתונה המפורסמת ... היה ממש נחמד כל הערב שנינו היינו צמד חמד - והאקסית ממש לא הזיזה ל
אפילו בסוף אמרתי לו שילך להגיד לה שלום יפה כי הוא לא רצה לגשת אליה כל כך ... עדיין מנומס אני חושבת לא ? יום למחרת הייתי בהקלטות להפתעה שאנחנו הנכדים עושים לסבתא שלי - היה מדליק ממולץ בחום שיר בעצמך - אחרי ה-6.7 יופרסם שם הקליפ שלנו
וזהו אתמול היינו כל היום יחד והיה כייף לא נורמלי
היום אני הביא לו את שקית ההפתעות שהכנתי למילואים שזה כולל דברים טובים ... אז יאלה בננות לא רוצה להכנס לבאסה ... אז שיהיה לכולנו שבוע מקסים

בוקר אור ../images/Emo178.gif

הלחות בת"א מטורפת! מטורפת! איך אנחנו חיים פה? איך???? מזגן נון-סטופ.... חשבון חשמל נון- סטופ.. ועבודה ממש נאן סטופ!!! חחחח היום אנחנו הולכים לחתום חוזה על הדירה שמצאנו. מקווה שיהיה מוצלח כי בעל הבית קשה עד מאוד ואם היה לי טיפה אגו (או אם לא הייתי מוכנה למות בעד הדירה) הייתי מפוצצת את העסקה מזמן!!! בעל הבית כתב חוזה לטובתו בלבד ואינו מוכן להתפשר על שום סעיף!!!! מ ע צ ב ן!!!! הבנות כ"כ משתעממות בבית. אני מרחמת עליהן. לאן יש ללכת בחום הזה? הן חייבות גן! נשיקת בנות, ובוקר טוב!

מיטלוש, תקווי שהלחות תשבש קצת את העקשנות של

הבעל בית.... כל מקרה, המון הצלחה בדרך אל דירת החלומות. באמת כבר מגיע לכם להגיע לדירה שרציתם אחרי כל התלאות. מחזיקה אצבעות!!!!

שבוע טוב ../images/Emo176.gif

איזו פעילות כאן על הבוקר...סחטיין
חם! חם! חם! לנו הייתה שבת כייפית, סושי בצהריים לכבוד יום ההולדת של חמותי המקסימה (כן, כן - לא התבלבלתי...) שנת צהריים משפחתית ובילוי בפארק רעננה עם חברים (ביקרנו בתערוכה מדהימה שמוצגת עכשיו בפארק - מומלץ - מוצגת עד סוף השבוע) חזרנו מאוחר, עשינו מקלחת משפחתית - אחד הבילויים החביבים עלינו מאז התחיל להיות חחםםם, שמנו את הגורים לישון בילינו קצת סוליקו וזהו, נגמרה השבת... שיהיה שבוע של בריאות, סבלנות (לגוזלים של מירי...), שמחות לכל חוגגי סיום השנה, הצלחה לכל חותמי החוזים (גם אנחנו מחדשים מחר...), התגעגעות נעימה למי שיהיה רחוק מאהבתו ובכלל שיהיה שבוע מצויין שבוע שלם לעבור לפני שנעמיס את כולנו ונרד אל המקום הכי נמוך בעולם לחופשה. בהחלט יש סיבה להעביר את השבוע בכייף...

גלית2006

New member
עדיין בוקר../images/Emo35.gif שבוע טוב לכולנו../images/Emo20.gif

לא יודעת מה קרה לי על הבוקר... באתי למשרד, אין אף אחד, התחלתי לעבוד... במקום להכנס למקום האהוב עלי
לא נורא, קורה
הייתה לנו שבת של התחרפנות, ירידה סופית מהפסים, שעמום טוטאלי וכל שאר הדברים "הנעימים", שיכולים לשגע
(יענו, אותנו, ההורים
) וכל זה שמזגן עבד נון-סטופ. מאיה - איזה כיף לצבור ככה כוחות, מקווה, שהלילה שעברת לא יחזור על עצמו
שרית'לה - שמחה לראותך, יקירתי
המשך החלמה עוד יותר מהירה לרגל
מחכה לשוויץ
גלי(שר) - אוףףף עם המחלה הזו
מאחלת, שגם נס יתחיל להתאושש בקרוב
גלית - למרות הפרידה הזמנית (
) וזה לא פשוט, היחסים מתעצמים עוד יותר עם הגעגועים! מיטלי - מחזיקה אצבעות ל
אריאלוש - אחלה בילוי
תהנו בנופש
לכולן שיהיה שבוע בריא ושגרתי

למעלה