בוקר טוב בערך...

מאמינוי

New member
בוקר טוב בערך...

אוף עוד פעם סיפורים אם חמותי.......... חודש לא ראיתי אותה חודש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך הכל היה בסיידר גם בבית ובכל מקום ואני הייתי שיא הרוגע עד ש...אתמול היא הייתה חייבת לקלקל לי את זה ועוד מה להיתקשר כשאני בעבודה!(גם ככה כל מיני מורות מטריפות לי ת'שכל כל אחת באה אם המצברוח שלה...) ומה היא רצתה?! לצרוח עלי כמו חולת נפש! היא רבה אם בעלי ובכלל לא עלי! אז למה את מתקשרת אלי? כי כנראה אין לה אם מי לדבר... "אני אמרתי לבעלך שאמא שלו מתה בשבילו" ואני שואלת אותה למה את מערבת אותי בזה מה לי ולסיכסוך שלכם? אז כנראה בעלי פלט משהו על זה שהיא לא מתייחסת אלי אז היא החליטה שהוא דיבר איתה בצורה כזאת בגללי כמובן... ואז היא מתחילה אם הטיפשות שלה "למה את שונאת אותי" אני אומרת לה לא שונאת אותך פשוט החלטתי להתרחק כמה שיותר כי אין לך גבול ואת לא מפסיקה לסכסך ביני לבין בעלי.. אז מההיא עונה לי "אני מה פתאום! פשוט אף אחד לא מקשיב לי ובעלי (חמי) לא מדבר איתי חודשיים ואני חייבת להוציא את העצבים אז אמרתי מה שאמרתי" אני בהלם! והיא מוסיפה ואת חייבת לכבד אותי יותר ממה שאני צריכה אותך ואת לא עושה את זה... אני אומרת לה אחרי שאת מסכסכת ביני לבין בעלי לאיזה כבוד את מצפה ממני אז מה היא אומרת לי "זאת הבעיה שלך שאת לא מחליקה הלאה" אני אומרת ואז זה עובר לי.. הייתי בשוק קודם כל בגלל שהגברת עצבנית על בעלה אז היא מתקשרת לבעלי ללכלך על אשתו וזאת הבעיה שלי בכלל... דיי באמת הפעם אני ממש ממש לא יכולה יותר! עבדתי עד 23:30 חזרתי הביתה בחצות ולא נרדמתי כל הלילה... קמתי הפוכה בבוקר ועוד קיבלתי על הראש מהבוסית שלי כי התלוננו לה שאני דיברתי בטלפון במשמרת... קיצר החיים שלי דבש!
 
מאמינוי יקירתי

משתתפת בצערך ממי. זה שהיא פסיכית כבר הבנו.................
 

קפצילי

New member
מאמינוי, קרעת אותי מצחוק

נסי גם את לצחוק על זה ולא לקחת אותה ברצינות כלל וכלל. היא ממש מטורללת, בחיי. והמלצה נוספת - קראתי בקומונה שבעלך גם ככה היה עצבני בגללה. אז אני ממש לא רואה טעם לערב גם אותו בשיחה הזאת. עזבי אותה ותמשיכי הלאה.
 

פלפלת164

New member
לכל החמות יש אותם משפטים

זה לא ייאומן,כ"כ מזכירה לי את חמותי.מה שאני יכולה לייעץ לך זה לשמור מרחק ומינימום של יחסים כמו שאמרת חודש לא ראית אותה והיית רגועה אז צריך להסיק מסקנות שאת לא רואה אותה לא קורה כלום לכן עדיף לשמור על מרחק ולמה היא בכלל מתקשרת אלייך לעצבן אותך ולריב איתך? את לא יכולה להבהיר לה שבשביל דברים כאלו אין לה מה להתקשר?
 

מאמינוי

New member
תאמיני לי שחצי ממה שהיא אמרה

בכלל לא שמעתי כי היא צרחה עלי כמו משוגעת אוף כמה אנרגיה היא מוצצת ממני
 
תסנני אותה

אני לא הייתי עונה לה יותר לשיחות , הייתי אומרת אחר כך שהייתי עסוקה. תלכי כמה שפחות אליהם . זה ישמע לך אולי מצחיק אבל כל פעם שהיינו הולכים למשפחה שלו הייתי חוטפת כאב ראש משהו כמו חצי שעה לפני ולוקחת נורופן ... כשלא היינו הולכים ההרגשה מצויינת ולא כואב כלום. עכשיו אני לא צריכה ללכת יותר - היא זו שבחרה והצהירה שהיא לא רוצה שאבוא יותר. אל תקחי אותה יותר מדי קשה - תלכי כמה שפחות רחוק מהעין רחוק מהלב !
 

קפצילי

New member
יו... היתה לי תקופה

שגם אני הייתי מרגישה ממש לא טוב לפני / אחרי ביקור אצל חמותי. אבל אני מדברת לא על סתם כאב ראש, אלא על כאבי בטן נוראיים, סחרחורות, בחילות... ממש, לא בצחוק.
 

פלפלת164

New member
גם לי יש תופעות לוואי

אני בדרך לשם מתחילה להרגיש לא טוב ,כאבי בטן,דיכאון ואיך שאני שומעת את הקול שלה יש לי עצבים בכל הגוף אני לא מסוגלת אפילו לשמוע את הקול שלה שלא נדבר על לראות אותה ואחרי הביקור זה כבר סיפור אחר לגמרי מאחר וכל ביקור נגמר בריב
 

milvil

New member
אני לא יכלתי לישון לילה שלם

לפני כל נסיעה אליה...היא גרה מאוד רחוק...אז היינו נוסעים על הבוקר...
 

פלפלת164

New member
milviv קראתי את השרשור

בקומונה ואני מבינה שחמתך גרה באילת,ואת במרכז?אם כן את יכולה לישון בשקט זה מרחק עצום ואת בטח לא רואה אותה הרבה
 

milvil

New member
מתוקה...הסימפטומים דומים

לשלי...כנראה שאני לא היחידה שחשה חרדות כששמה של חמותי מופיעה בצג הנייד...ואותו צלצול מזהה שהדבקתי לה... כשאני נוסעת באוטובוס,קורה שהצלצול הזה מושמע בנייד של מישהו אחר ואני נבהלת כזה פתאום!!!! חהחהחהחה מכיוון ששלי לא צלצל חצי שנה בערך...
 
חחחחח בתקופה של חצי השנה האחרונה

התחילו להיות לי "טיקים" בעין שמאל מהלחץ כשידעתי שהולכים אליהם.
 

פלפלת164

New member
את רצינית טרום כלה?

ואני חשבתי שאני היחידה שקופץ לה העפעף מהעצבים ,חברה שלי הייתה צוחקת עליי
 
למעלה