בוקר טוב בנות!

מאורי6

New member
בוקר טוב בנות!

אתמול דיברתי בלילה עם החבר ואמרתי לו שאני הולכת לעבוד קצת אצל אבא שלי במפעל... הוא הופתע [כי לא יצא לנו לדבר על זה קודם] ופתאום הבין כמה אני נואשת לעבודה בעצם.. הוא שאל בהכי כוונה טובה אם אני רוצה שהוא ינסה לדבר עלי עם כמה אנשים ולסדר אותי. מצד אחד, וואו איזה מאמי:D מצד שני, איך לעזאזל במשך כל כך הרבה זמן הוא לא שם לב שמאז שאני בבית [שזה שנה בעצם מאז שסיימתי י'] אני יושבת בבית ומחפשת עבודה?!?!?! אבא שלי עושה לי "הוא גבר... אם את לא אומרת לו הוא לא ישים לב בחיים! הוא לא ראה את זה...." אגב, אני עכשיו במפעל ואיכשהו יוצא שכל פעם שכף רגלי דורכת במקום שכזה אני נזכרת שאני בחורה נסיכה ועדינת נפש ברמות... כל כתם על הריצפה, הרעש של המכונות...:S אני לא כ"כ בנויה לנעול נעלי עבודה בקיץ!! לא לא!!

McBlack

New member
חחחח

מזלטוב על העבודה
עבודות בפס ייצור במפעלים הן הכי מגניבות
ועבודות מלוכלכות כמו במפעל ובדלק הן העבודות היחידות שיצא לי לעבוד בהן, אני לא בקטע של עבודות מלצרות או משהו בסיגנון... אבל אני חייבת לציין שאין כמו הסיפוק שיש לך בסוף היום על שהרווחת את הכסף שלך בכבוד ואת סופסוף יכולה להזיז את האצבעות ברגליים
מה שנקרא 'מנוחת הלוחם'.

OgaliO

New member
את מדברת ../images/Emo35.gif

דמאט, אין לי איפה לעבוד בכלל =\ לא מספיק שאני גרה ב-ח-ו-ר , עד לפני שבועיים לא היה לי 16 אפילו, אף אחד לא רוצה להעסיק אותי חח, ואפילו שיש לי ת.ז כבר יותר מחצי שנה, אף אחד לא הסכים עד שלא יהיה לי 16+, ועכשיו כבר אין איפה חופש גדול הכל מתמלא זובי עליהם גרר
נמאס שהחבר משלם על הכל
בא לי כססססף

תשדדי בנק...../images/Emo3.gif

תמיד אפשר לעשות בייביסיטר או לטייל עם כלב של מישהו שנוסע לכמה זמן. ובחופש הבא תמצאי עבודה יותר טובה. בהצלחה מותק...

OgaliO

New member
../images/Emo9.gif אני ירביץ לילדים לא כדאי ../images/Emo3.gif

devilz

New member
את מדברת?

כבר ממאי כל מקום שפניתי אליו אמרו לי שהגיוס שלי מוקדם מידי.... ובשאר המקומות... פשוט נמאס לי לעבוד במקומות מפוקפקים...

lia2sh

New member
את יודעת כמה זמן אני ניסיתי למצוא עבודה?פיייי

ואני עוד גרה ליד קניון גדול (הקריון) ואין! פשוט אין עבודה... התייאשתי - פניתי לעבוד אצל סבא... אוייי היאווששש... התחילה לעבוד אצלנו עוד פקידה... והיא כ"כ סתומהההה שלא בא לי לבוא לעבודה.... היא לא יודעת לבטא איזה שם של מלון שצריך למכור בו חדרים של קבוצה גדולה...אז היא לא מציעה את המלון! עכשיו נתקענו עם פול חדרים! דפוקה כזאתייי

חחחחח

אז תלמדו אותה איך לבטא את זה נכון, למה שתפסידו בגלל הטמטום שלה? חחח מה היא לא מצליחה לבטא?

lia2sh

New member
אסטרל וילג'... אילת

לא הולך לה! היא מעוותת כל שם שתתני לה - אפילו שרתון!!! עזבי קצת הוצאתי עצבים... אין לי כוח למעפנה הזאת... סבא שלי תופס אותה על שקרים על ימין ועל שמאל והיא מפילה את זה עליי! חוצפנית! אחר כך שהיא תוכל להגיד שהבוס שלה העדיף אותי כי אני הנכדה שלו!

lia2sh

New member
כי אז אני אצטרך להתקע במשרד יותר..

היא למדה בעקרון את העבודה וללמד מישהי חדשה לוקח זמן... כמובן שזה יפול עליי ואז כשהחייל שלי יחזור הבייתה אפילו אותו לא יהיה לי זמן לראות... אני אצטרך שוב לחזור למשרה מלאה...
מיואשת

אז...

מוצאים מישהי חדשה וחכמה, שתקלוט את העבודה בצ'יק וזהו. הקטע בעובדת חדשה הוא לא להכשיר אותה במשך חודשים ואז להתחרט, קליטה מהירה זה משהו מאוד חשוב, וההכשרה, קשה שלא תהיה צריכה להיות כמה שיותר מהירה.

למעלה