בוקר טוב בנות...../images/Emo140.gif
אני מאוד עייפה אם זה פיזית או נפשית, מרגישה קצת מותשת כזו.. אתמול שתבינו עד כמה הייתי מותשת, שאני חולת נקיון צלצלתי לבחורה שבאה לנקות אצלי לבטל את היום שתבוא מחר בכדי שאוכל לנוח כמה שעות נוספות היום בבוקר. הסקירה הייתה מוצלחת, היא נעשתה אצל ד"ר ויצמן המכון לבריאות האישה בצ'ק פוסט בחיפה, רופא מקסים, והסקירה הייתה מוצלחת מאוד
הוא אמר שהתינוק ממש בונבון, כלומר ארוך ושמנמן, הוא שוקל מעבר לממוצע לגיל ההריון בתווך של שבוע שבועיים. יד ימין מאוד התחילה לכאוב לאחרונה ויד שמאל נרדמת כל הזמן גם, כלומר שני הידיים במצב לא הכי הכי, וזה די מיאש כך אני מרגישה לפחות. מלבד זאת מצב המורל שלי ירוד מאוד, למעשה ירוד לחלוטין, אתמול ידברתי עם כמה בנות מכאן, על הסיבות שלא אפרט אותן כעט מפאת שמירת הסודיות. אבל אני יכולה לומר שאני מאוד מאוכזבת, אני מרגישה מאוד מאוכזבת למרות שצפיותיי לא היו מרקיעי שחקים מההתחלה. לא חושבת שאגיע ביום שישי למפגש, מכמה סיבות, האחת הוציאו לי את האוויר מהמפרסים כמו שאומרים, וזה לא אתן בנות חלילה, ושוב לא יכולה לפרט את הסיבה אבל החשק ממש על הקנטים כמו שאומרים אחרי מה שהרגשתי אתמול .. והסיבה השניה כבדות, קשה לי להיגרר בניסעות בתחבורה ציבורית, חשבתי ש... אבל לצערי זה יצא לפועל.. מאוד הייתי רוצה להכיר אתכן בנות, אבל כנראה שאשאיר את זה עדין בהמתנה בצד, עד הלידה, כנראה שאין לי מזל בכל הקשור למפגשים. ושוב מצטערת שלא יכולתי לפרט יותר.. והכל מפאת הצניעות והסודיות. שיהיה לכולכן יום נפלא
אני זזה לנוח, להשלים שעות שינה היה לי שבוע לא קל, במיוחד אתמול נרדמתי מאוד מאוחר מאכזבה וקצת כעס על.. נשתמע..
אני מאוד עייפה אם זה פיזית או נפשית, מרגישה קצת מותשת כזו.. אתמול שתבינו עד כמה הייתי מותשת, שאני חולת נקיון צלצלתי לבחורה שבאה לנקות אצלי לבטל את היום שתבוא מחר בכדי שאוכל לנוח כמה שעות נוספות היום בבוקר. הסקירה הייתה מוצלחת, היא נעשתה אצל ד"ר ויצמן המכון לבריאות האישה בצ'ק פוסט בחיפה, רופא מקסים, והסקירה הייתה מוצלחת מאוד