בוקר טוב בנות...

בוקר טוב בנות...../images/Emo140.gif

אני מאוד עייפה אם זה פיזית או נפשית, מרגישה קצת מותשת כזו.. אתמול שתבינו עד כמה הייתי מותשת, שאני חולת נקיון צלצלתי לבחורה שבאה לנקות אצלי לבטל את היום שתבוא מחר בכדי שאוכל לנוח כמה שעות נוספות היום בבוקר. הסקירה הייתה מוצלחת, היא נעשתה אצל ד"ר ויצמן המכון לבריאות האישה בצ'ק פוסט בחיפה, רופא מקסים, והסקירה הייתה מוצלחת מאוד
הוא אמר שהתינוק ממש בונבון, כלומר ארוך ושמנמן, הוא שוקל מעבר לממוצע לגיל ההריון בתווך של שבוע שבועיים. יד ימין מאוד התחילה לכאוב לאחרונה ויד שמאל נרדמת כל הזמן גם, כלומר שני הידיים במצב לא הכי הכי, וזה די מיאש כך אני מרגישה לפחות. מלבד זאת מצב המורל שלי ירוד מאוד, למעשה ירוד לחלוטין, אתמול ידברתי עם כמה בנות מכאן, על הסיבות שלא אפרט אותן כעט מפאת שמירת הסודיות. אבל אני יכולה לומר שאני מאוד מאוכזבת, אני מרגישה מאוד מאוכזבת למרות שצפיותיי לא היו מרקיעי שחקים מההתחלה. לא חושבת שאגיע ביום שישי למפגש, מכמה סיבות, האחת הוציאו לי את האוויר מהמפרסים כמו שאומרים, וזה לא אתן בנות חלילה, ושוב לא יכולה לפרט את הסיבה אבל החשק ממש על הקנטים כמו שאומרים אחרי מה שהרגשתי אתמול .. והסיבה השניה כבדות, קשה לי להיגרר בניסעות בתחבורה ציבורית, חשבתי ש... אבל לצערי זה יצא לפועל.. מאוד הייתי רוצה להכיר אתכן בנות, אבל כנראה שאשאיר את זה עדין בהמתנה בצד, עד הלידה, כנראה שאין לי מזל בכל הקשור למפגשים. ושוב מצטערת שלא יכולתי לפרט יותר.. והכל מפאת הצניעות והסודיות. שיהיה לכולכן יום נפלא
אני זזה לנוח, להשלים שעות שינה היה לי שבוע לא קל, במיוחד אתמול נרדמתי מאוד מאוחר מאכזבה וקצת כעס על.. נשתמע..

לאמכאן

New member
אני כותבת בעילום שם בכוונה!

ליידי יקרה,אני מפורום פוריות,ואני קוראת את השרשור שלך על דילול כן או לא. לדעתי את חוצפנית,חוצפנית מאוד. אולי תחשבי קצת מה עוברות בנות כמוני למשל,שלא מצליחות להרות,וכך מחזירים כמה שיותר עוברים,כך שתהיה תקווה כלשהי. קראתי עכשיו שאת כועסת על אתמול,את כועסת כי לא מסכימים איתך? מדוע את חושבת שצריך להסכים איתך על כל דבר? ה"דיונים" שלך לא חכמים!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה ממך תחשבי פעמיים,כי את פוגעת ללא הרף

מירבי*

New member
הבהרה

הכעסים שליידי בל מציינת בהודעתה לא קשורים לדיון על הדלול, יש לה אי אלו בעיות אישיות שלא קשורות בשום דרך לפורום או לנאמר בו.

תשמעי לא מכאן,

גם אני כותבת בעילום שם, ואני דוקא מסכימה עם ליידי בל ומה שהיא כתבה, זכותה לחשוב ולהרגיש פורום דמוקרטי מדינה דמוקרטית. חוצפנית אני לא חושבת שהיא, אני חושבת שאת חוצפנית שאת עולה לכאן בעילום שם, ומחליטה אם דיון נכתב בחוכמה או לא מי את בכלל שתחליטי, אז תרגיעי בעילום שם, ואם דיון לא לטעמך אל תשתתפי בו, שופטת אף אחד לא מינה אותך. ליידי בל מקווה שאת מרגישה יותר טוב, אני מקוה שלא קרה משהו עם ההריון, מקוה שהכל תקין אצלך, אם אוכל להיות בעזר אנא פני אלי במסרים אשמח להיות אוזן קשבת. אוהבת לקרוא אותך, וזכרי לא חשוב מה כולן יכתבו, תמיד כתבי את אשר על לבך, בשביל זה נועדו הפורומים למטרת דיון ושפיכת לב.

ואווווווו לא לריב!!!!!

קודם כל העניין האישי שלי לא קשור כלל לדיון הדילול, נקודה! ושנית אני לא חושבת שאני יורדת לרמה כלשהיא כאן שלא לעניין הדיון מלחמות היו לי מספיק בחיים, מי שלא נאה לו רמת הדיון שלי שיבושם. ולאלמוניות חידלו זה לא מראה על חוכמת יתר. יום טוב

איומים בפרטי לא עושים לי את זה!

הודעה מ: לאמכאן אל: ליידי בל תאריך: 02/04/03, שעה: 17:58:05 אני לא טיפשה!!!!!!!!!!! למרות שאני לא בפורום שלכם אני יודעת שזו את "גם אני לא מכאן" אל תסטלבטי עלינו,אני יודעת שאת זו את. תתפלאי אבל אני רואה ש ה ip של שתיכן זהה................. בכוונה אני שולחת לך מסר אישי. לעולם אל תשפטי מצבים שלא התנסית בהם. כשם שלא ישפטו את הפונדקאיות לזונות(תאמת,אני לא יודעת איך את מסוגלת לעשות את זה,אבל זה כבר סיפור אחר) את יודעת שאני אחת ממנהלות של תפוז???????? ואני לא נועם. --------------------------------------------------------------- לכן חדלי מכך גברת, לא מכירה לא אותך ולא את השניה וכמו שאמרתי לא מעוניינת לפתח שיחות עם אנשים שמסתתרים מאחורי ניקים לא מזוהים. לכן המסר לא רלונטי מבחינתי!! אגב את והשניה חסומות כך שאין לכן מה לכתוב לי יותר למסרים!!

תודה למי שהגיבה וגם למי שקראה

ולא הגיבה..כנראה שעידכונים לא אעשה בקרוב.. למה כי סתם לא נראה לי שזה רצויי כל כך, ככה אני מרגישה פה לאחרונה.. כנראה שהחום של היום על לי לראש, אם אני כותבת על זה בכלל..

מירבי*

New member
ליידי בל...

מה העניינים איתך? מה קורה? מי הרגיז אותך? החום הזה רק התחיל..אני כבר מתחילה להתגעגע לחורף... נשיקות ..

לידי יקרה לא לקחת ללב../images/Emo23.gif

הבריאות שלך הכי חשובה אז לאט לאט ולא להתרגז. מחכה שתגידי לי מה קורה חמודה.

לא מוצאת את עצמי בכלל..אוףףףףףףףף

כואב לי הידיים, היום נחתכתי בבישול, כי היד נרדמה באמצע ולא הייתה לי תחושבה באצבעות, הלכתי לעשות קניות עם הילדים זה התחיל כייפי, שלפתע הרגשתי שהרגל השמאלית כאילו משהו מתפוצץ בה, לצערי הרגל גם נפוחה בצקת אלה מה
בא לי לצעוק בקולי קולות מעצבים פשוט לא מוצאת את עצמי, המצב רוח שלי ממש
... הרבה זמן לא הרגשתי כזה איכסה.. ואת השאר לגבי מה שאני לא יכולה לפרט עדין אני מאוכזבת..אבל שיהיה השלמתי עם זה כבר.. בקיצור סוף השבוע הזה לא יהיה משהו בשבילי, ארפי משתדל לשמח ולהצחיק אותי בכל כוחו, רק שזה לא הולך הכי הכי, מסכן שלי הוא משתדל.. שהו נראה לי אני הולכת לחפש קצת קוביות קרח להצטנן מעט...חם היום מאוד
תעשו חיים מחר אני לא חושבת שאגיע מחר סופית, עדין לי להכניס את עצמי לארון לאיזה שבוע שבועים עד יעבור זעם.. אם בכלל.. והיא שתמשיך לעצבן אותי מבלי להרגיש
..חבל לה ולי ..ובכלל.. ביי בינתים

מתוקה תחזיקי מעמד../images/Emo25.gif

תנסי להוציא את עצמך בכוח מהמצב הזה ואולי תרגישי יותר טוב.החום מאד מעיק ולא עוזר בכלל לנפיחות.אשמח אם תבואי

מירבי*

New member
ליידי, שלחתי לך מסר../images/Emo24.gif

יש ימים כאלה יקירה.. פנקי את עצמך בדברים שאת אוהבת, הודיעי לסובבים שאת צריכה חופש מלהיות נחמדה , הגדירי את זה בזמן, למשל..עד מחר בצהריים את במצב"מיוחד" אח"כ חזרי לעצמך..אל תתני לעצמך לשקוע.

למעלה