בוקר טוב במלא המרץ,

אנפה2

New member
בוקר טוב במלא המרץ,

נראה לי שאתם אוהבים לישון, כי כל בוקר אני ראשונה. אז שיהיה לכם יום נפלא, אני רצה טסה לרחוץ את האוטו שלי כי הוא שינה את צבעו. מאחלת לכם מרץ כמו שיש לברני שבצד שמאל. תלחצו.

erika6

New member
בוקר טוב - אישה לאן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

כתבה בהולנדית ריק רות, תרגמה ברטי ק. כשהופיעו הקמטים הראשונים הייתי בפאניקה אמיתית אז הלכתי ועשיתי מתיחת פנים במרפאה יוקרתית. טוב, בעלי חשב שזה פנטסטי, פני היו שוב במצב אלסטי. שום קמטים וקיפולים חלק כמו לפני הנישואין. עד שאישי אמר, זה קצת מוזר הפרצוף לא מתאים לך לצוואר. נו, זאת לא הייתה הבעייה הגדולה ביותר חותכים חתך קטן והכל מתיישר. בעלי היה מרוצה מאוד ממה שהרופא הספיק לעשות. אך הכירורג טען שהשדיים כמעט ירדו עד הברכיים. הנזק מיד תוקן - השדיים הורמו ואת הגודל בסיליקון מילאו. ראיתי בעיני בעלי אור זוהר כשהביט על החזה המזדקר. בערב אחרי מעשה האהבה על ירכי הסתכל בקצת תמיהה. על אף שלא הייתה ביקורת ברורה, למחרת חזרתי למרפאה. אחרי הירכיים בבטן טיפלו ואת השומן בין רגע שאבו, המשכתי כך ובו בזמן גם הרימו לי את הישבן. בכל מסיבה הייתי מסמר אבל עורי היה מתוח ביותר. בעלי לידי לא הרגיש כל כך טוב לעגו לו בלכתנו יחד ברחוב. מיד החליט על קניית פאה ואת כרסו לחץ לתוך חגורה. התחיל לצעוד, לרוץ, להתעמל, יום יום בחדר כושר לתרגל. חודשיים בדיאטה עשו אותו כזה רזה, עד שיום אחד בסאונה - החזיר את נשמתו לבורא. נו שם עמדתי, יפה, בבית הקברות והוא לא היה שם, להתפעל וליהנות. עכשיו אני נותנת לכל שוב לצנוח לבטן ולפימה לגדול ולצמוח. אנא גברות יקרות אל תתאמצנה יותר תנו לגוף לחיות איך שהוא בוחר כי גם אם הצוואר והבטן מתוחים זה בשום אופן לא מאריך את החיים. ספרו לבעל שהיופי הוא בלב, זה יחסוך לכולם הרבה כאב.

erika6

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo124.gif../images/Emo168.gif../images/Emo108.gif

erika6

New member
כתוב לא ניתן לספק אז

אולי הנסיון הנוסף יוכל לספק את הביטלס?

בור טוב לכל אנשי הבית הנפלא שלנו

הלא הוא הפורום לבני ה"שישים פלוס" חלק מהתגובות שלי הן התייחסות לדברים שנכתבו אתמול, ורק היום ראיתי אותם, אנפה וכולם בוקר טוב, אנפה בשעה שכתבת הבוקר, הייתי עסוקה כבר בצעידת הבוקר שלי, אז בבקש לא להשמיץ. לא כל מי שלא נכנס על הבוקר לפורום, זה סימן שעוד לא התעורר. סתתתתתתתאאם, בצחוק, אל תקחי את זה ברצינות, כמו שזה נשמע. אגב החיה המתופפת הזו שצירפת את תמונתה מקסימה, לא הצלחתי לזהות אותה, הנכדים שלי בודאי היו יודעים מה זה בדיוק, הם אלופים בזיהוי חיות גם מתקופות פריהסטוריות, ולפעמים אומרים לי שמות של חיות שמעולם לא שמעתי עליהן קודם לכן, אבל בבדיקה מסתבר שהם צודקים ואכן היו חיות כאלו, במיוחד מגזע הדינוזאורים. אריקה, פנטום האופרה = מקסים , נהדר, על הביטלס הודיתי לך כבר במקום אחר, וכך גם על האישה שלא הסתפקה במה שיש לה,ולבסוף נשארה לבדה. צריך לדעת להודות לאלוהים על כל מה שהוא נותן לנו. אריקה , והקטע הזה שהבאת על כל מיני דברים מהעולם הגדול שבעינינו נראים אבסורדים, סוטים, אכזריים, או סתם יוצאי דופן, פשוט מדהים.לך תדע שקיימים בעולמנו הקן דברים כאלה. שי, תודה על הבדיחות - לגבי הבלונדינית, חייבים להודות, יש הגיון בדבריה לא? אם יש חלונות צריך וילונות. והקטע המוסיקלי, מזכיר נגינה מתקופת הברוק, אם אני לא טועה יש שם עוגב, נחמד. בוקר נהדר לכל חברי הפורום, באשר הם.

בוקר וכמעט צהרים../images/Emo187.gif../images/Emo82.gif

מזג אויר נפלא בחוץ ואני לא יכולה לצאת כי אני תקועה עם עוזרת חדשה רוסיה שלא מבינה אף מלה בעברית. כל מה שאני מנסה להסביר לה היא עושה הפוך, אבל היא מאד נחמדה ואני אופטימית. אז כנראה שלכם אין היום את המגבלה הזאת ואתם מבלים בחוץ, מלבד החרוצים ביותר שהשכימו קום ונכנסו למחשב. בקיצור אתם כלי הקיבול לקליטת השיעמום שלי וכמובן גם הטלפון שעכשיו קצת אני נותנת לחוט שלו להתאורר. אז כאשר העוזרת תסיים, אני אשלים את החסר בהתרוצצויות.

עמליה3

New member
צהריים טובים../images/Emo42.gif

לאנפה החרוצה-האם המכונת נקיה? האובך שהבטיחו שיתפזר התפזר מעל המכוניות והבתים ונכנס לכל פינה. במקום זה אני עשיתי -צעידה כושר ,ושחיה ועכשיו אחרי הארוחה ישר למנוחת הצהריים.כל אחד והכושר שלו. אריקה מאד נהניתי מפנטום האופרה והשיר היפה שכתבת לנו=יש מה ללמוד.לרוקסןשלום וציפי מקווה שהצלחת עם העוזרת.מה היינו עושות בלעדיהן?. המלצה חמה: אתמול ראינו את "מי שחלם" מחזמר העושק בתקומת המדינה דרך סיפור חייו של יצחק רביןז"ל. המחזמר מרגש ומהנה ומחזיר אותנו להסטוריה. הזמרים והרקדנים מעולים. מומלץ מכל הלב.(קחו גם את הנכדים בגיל בית הספר)

שאלה לפורים

1] למה אתם מחפשים את הילדים, 2] למה חפשתם את הילדים בעבר 3] למה אתם מתחפשים, 4] למה התחפשתם בילדות,

שי1951

Member
ערב טוב לכולם ב../images/Emo82.gif קבלתי ב../images/Emo30.gif

מילים שנאמרות רק ע"י ישראלים,,, מין מטבע לשון שכזה מצורפת מצגת בנושא:

עמליה3

New member
פורים בפתח

אני תמיד אהבתי להתחפש למלכה, נסיכה קוסמת ולהתאפר חופשי. היום לבנות הנכדות הקטנטת אני מחפשת תחפושות נשיות שוב- קוסמת , נסיכה, או דמויות מארצות בהן ביקרתי בטיולי והבאתי תלבושות אוטנטיות. הבנים אהבים להיות דמויות מהטלויזיה והלהיט אצל הגדולים להתחפש לפצוע. שיהיה לנו פורים שמח.ובלי פיצוצים.

למעלה