בור טוב לכל אנשי הבית הנפלא שלנו
הלא הוא הפורום לבני ה"שישים פלוס" חלק מהתגובות שלי הן התייחסות לדברים שנכתבו אתמול, ורק היום ראיתי אותם, אנפה וכולם בוקר טוב, אנפה בשעה שכתבת הבוקר, הייתי עסוקה כבר בצעידת הבוקר שלי, אז בבקש לא להשמיץ. לא כל מי שלא נכנס על הבוקר לפורום, זה סימן שעוד לא התעורר. סתתתתתתתאאם, בצחוק, אל תקחי את זה ברצינות, כמו שזה נשמע. אגב החיה המתופפת הזו שצירפת את תמונתה מקסימה, לא הצלחתי לזהות אותה, הנכדים שלי בודאי היו יודעים מה זה בדיוק, הם אלופים בזיהוי חיות גם מתקופות פריהסטוריות, ולפעמים אומרים לי שמות של חיות שמעולם לא שמעתי עליהן קודם לכן, אבל בבדיקה מסתבר שהם צודקים ואכן היו חיות כאלו, במיוחד מגזע הדינוזאורים. אריקה, פנטום האופרה = מקסים , נהדר, על הביטלס הודיתי לך כבר במקום אחר, וכך גם על האישה שלא הסתפקה במה שיש לה,ולבסוף נשארה לבדה. צריך לדעת להודות לאלוהים על כל מה שהוא נותן לנו. אריקה , והקטע הזה שהבאת על כל מיני דברים מהעולם הגדול שבעינינו נראים אבסורדים, סוטים, אכזריים, או סתם יוצאי דופן, פשוט מדהים.לך תדע שקיימים בעולמנו הקן דברים כאלה. שי, תודה על הבדיחות - לגבי הבלונדינית, חייבים להודות, יש הגיון בדבריה לא? אם יש חלונות צריך וילונות. והקטע המוסיקלי, מזכיר נגינה מתקופת הברוק, אם אני לא טועה יש שם עוגב, נחמד. בוקר נהדר לכל חברי הפורום, באשר הם.