בוקר טוב, בלי פסנג

בוקר טוב, בלי פסנג

הבוקר הוא קם בלי קיטורים ובמצב רוח טוב למרות שאתמול היה קשה מאד כי חזרתי מאורח. הייתי עם הבנות והנכדה בים אחר הצהריים והוא כמובן חשב שאני בעבודה. למרות שהיא אננה הו צחק ושמח ולא התפלא שאני יוצאת איתו לצעדה, הוא אפילו שמח.בדרך הוא הראה לי את כל המועדים הקבועים ואני שמתי לב איך כולם מתבוננים בי, המטפלת התחלפה???? כמובן מי שמכיר אותי דיבר אתי. הוא לא רצה להתנדנד בנדנדות וכל המשחקים שהוא רגיל איתה, היא מצליחה להוציא ממנו את הכיף שבילדות ואני לא כל כך , לא רצה אז לא צריך. העיקר שצעדנו ובדרך חזרה פגשנו את הורי על הספסל, כואב הלב לראות את אמי בבוקר כבר עם דמעות בעיניים וסובלת מהחום ומכאבים. זהו חברים , עכשיו יש לי המון זמן לעשות סדר בבית וסתם להתבטל, בכל אופן הוא אומר כל הזמן "יהיה בסדר" ואני חושבת שהוא מבין וגם הראתי לו את כל הדברים שהיא השאירה בחדר כדי להמחיש לו שהיא תחזור. יום נפלא לכולם, טובה

אגסיל

New member
טובה יקרה, אני מבינה לליבך שקשה לך בלי המטפלת

אך אני בטוחה שתוך יום יומיים תתרגלי וגם בעלך יתרגל והכל יהיה בסדר. אני מבינה את הקושי בלטפל לבד. אני מאמינה שהבנות יעזרו לך להעביר את הימים וגם בעלך "יתרגל אליך" ולטיפול שלך. הימים יעברו ופסנג תחזור וגם השיגרה תחזור יחד איתה. מאחלת לך ימים קלים, תחשבי חיובי, מקווה שגם הורייך ירגישו יותר טוב ויעברו את ימי החום בקלות יחסית. ולך אני שולחת חיבוק חם והרבה כוחות לעבור את התקופה הלא קלה שמחכה לך. מתראים בחיפה??? זה כבר מחר, איזו התרגשות לילי

hregev1

New member
טובה - אני איתך

אני איתך בתקופה הלא קלה שאת עוברת בלי פסנג אבל אני בטוחה שאת תתגברי מכיון שאנחנו חזקות ושואבות כוחות - השד יודע מאיפה? עכשיו נהייתי חכמה כשמיכאל לא בבית אבל תאמיני לי שמבחינה נפשית גם לי קשה, עד היום אני הולכת אליו פעמיים ביום, מאכילה אותו בצהרים ואחר-הצהרים אני באה אליו שוב ונשארת עד ארוחת ערב, מאכילה אותו ורואה כשמשכיבים אותו במיטה והוא על המקום נרדם (בעזרת הסרוקואל) להתראות חני

../images/Emo99.gifטובה'לה עכשו אהרון מאוהב בך מחדש

את לידו ,את לצידו,הוא נושם אותך כל רגע כעת הוא ירגיש מה ההבדלים בן פסנג לזאת שנישאתי לה והתרגלתי אליה מימים ימימה, אז יד ביד ולכים וצועדים ומטיילים מאחלת לך הרבה כוח וחוזק נפשי סבלנות והרבה חיוכים לילד "הגדול" כמו לנכד בשורות טובות

טובל'ה היקרה!

כמו שהספקתי להכיר אותך, הכל יעבור בחיוכים ובבדיחות הדעת, והזמן יעבור , בטוחה שבעוד חודש נצחק על הכל, ונראה שהשד לא כ"כ נורא, וזה מניסיון, כשדייב לא היה יומיים חשבתי שהגיע סוף העולם, ואחרי יום הבנתי שזה לא כך, ואם אני הבנתי במצבו של ט' אז את עם אהרון בטח!! תהיי חזקה כמו שאת תמיד והכל יסתדר!!

למעלה