בוקר טוב , בוקר רטוב

בוקר טוב , בוקר רטוב

אתמול בערב היה קריר ונעים החלונות היו פתוחים לרווחה נכנסתי למקלחת חמה לפני השינה , התענגתי על המים החמים שחזרתי לחדרי הפתיע אותי הקול של גשם שקט בחוץ והבוקר היה כייף להתעורר עם קרירות נעימה ואויר נקי ונעים אוהבת את הימים הקרירים הללו , והגשם שבא להשקות את האדמה מהשמים העיקר שפורים היה יבש והילדים נהנו מהתחפושות ביום שמש נעים לא יזיקו לנו עוד כמה ימי גשם כאילו , מאגרי המים רק יגדלו יותר

השביתה של העו"ס

האם אתם נפגעתם מהשביתה של העו"ס היש אנשים שתהליכים שהתחילו נפגעו עקב השביתה אני בטוחה שכל המטופפלים של העו"ס מחכים שהשגרה תחזור הם שבחרו במקצוע כשליחות ציבורים ומתוגמלים מהקופה הציבורית ועושים את אותה עבודה סיזיפית לעזור לאנשים הסובלים ולעו"ס יש היכולות לעזור לכל הנצרכים , ומערכת התגמול שיצאה להפרטה רק מאריכה את השביתה כי המשא ומתן לטובת העו"ס שבמנהל הציבורי כבר הסתדר וזה אומר שההפרטה רק פגעה בעובדים שבמנהל הציבורי ולטובת הציבור כי אז הגוף/עמותה שולקחת את הניהול מפחיתה בעלות השכר כדי להבטיח רווח וזה משלם את התקורה של הניהול של העמותות הללו

ערב מתוח בארצינו הקטנטונת

ביומיים האחרונים אין שקט בארצנו הקטנה בהתחלה הדרום נחשף לפיצוצים שמקורם בעזה והיום הפצועים מירושלים , לצערינו נהרגה אשה אחת ואתם הירוטשלמים מה קורה אתכם , האם שלום לכולכם? ואילו שגרים מאשדוד ודרומה מה קורה אצליכם ?? בבקשה תעדכנו דואגת לכולם

פשו שי ת

New member
ערב טוב נסיכתי היקרה

אצלינו בירושלים חזרו החיים למסלולם אחרי הפיגוע שהיה אצלי ב''ה הילדים היו בבית

em0854

New member
גם בצפון דואגים

למרות שאני גרה בצפון המחלים מהשריפה, אני דואגת כרגע לבת שגרה ולומדת בירושלים, וכמובן לכל החברים ובני המשפחה שגרים בדרום .

למעלה