בוקר טוב בוקר אור

אנפה2

New member
בוקר טוב בוקר אור

מלא שמש ,תקווה ומזור. לכל העולם, לנו לפורום. מלא גיל מלא שמחה. ושיהיה לנו רק טוב בנשמה.

erika6

New member
אנפה יופי של תמונה../images/Emo108.gif

בוקר טוב ויום נעים לכולם
קצת נוסטלגיה על הבוקר

erika6

New member
לבני 30 פלוס-גלגלו עד למטה../images/Emo108.gif

לבני 30 ומעלה - תכנית מצויינת לפעילות גופנית ניסיתי זאת. זה עובד. אני עושה זאת מעל 3 פעמים ביום שגרת פעילות גופנית, אם אתם בני 30 ומעלה, יתכן ותעדיפו להתחיל בפעילות קלה ואח"כ ככל שתהיו מיומנים בכך תוכלו להגביר את הקצב. לחלק מכם זה יכול להיות מאמץ קשה מדי. תמיד התייעצו עם הרופא לפני התחלת תכנית הפעילות גלגלו למטה.... עכשיו גלגלו כלפי מעלה... זהו, מספיק לפעם הראשונה. אפשר לאכול משהו, ולעבור לטלוויזיה. .

אדזה

New member
אריקה

אריקה,מכירה את השיר-זו מדינה נידחת,זה עסק מפוקפק,הארץ מתפתחת בצעדי ענק,-זה עצום,זה גדול.ניסיתי את התרגילים וכבר זוקפת לזכותי תרגילי כושר.איזה כף בלי להתאמץ.

עמליה3

New member
בוקר טוב

לאנפה ולאריקה בוקר טוב. אריקה -טוב להזכר. לכל הישנים ואלו שיקומו מאחלת לכם יום נהדר מלא בריאות ופעילות.

בוקר טוב לכולם

איזה מבעס אחרי שמש חמה ונעימה יבוא גשם שיחזיר את הקור ורטיבות אבל מצד שני גשם גשם בוא

erika6

New member
עמליה יופי של בוקר טוב../images/Emo108.gif

ואתר מקסים - תודה

שי1951

Member
../images/Emo51.gifתודה אריקה - האתר המדבר...

תודה אריקה - האתר המדבר במבטאי שפות שונות נחמד ...

שי1951

Member
ערב טוב לכולם ב../images/Emo82.gif קיבלתי ב../images/Emo30.gif

איכר אירי
איכר זקן באירלנד ביקש לחפור את אדמת הגן שלו ולשתול בה תפוחי אדמה, אך העבודה היתה לו קשה מדי. בנו היחיד, שיכול היה לעזור לו, ישב בכלא על שוד בנק. הזקן ישב וכתב לבנו מכתב בו סיפר לו על צרותיו. לא עבר זמן רב והוא קיבל תשובה מהבן: "בשם אלוהים, אבא, אל תחפור בגינה. זה איפה שקברתי את הכסף"!! בשעה ארבע לפנות בוקר הופיעו שנים עשר שוטרים, הפכו את הגינה על פיה ולא מצאו את הכסף. הזקן המבולבל כתב לבנו מכתב נוסף, סיפר לו מה שקרה ושאל אותו מה לעשות עכשיו. "שתול את תפוחי האדמה שלך, אבא", ענה לו הבן. "זה מה שיכולתי לעשות מאיפה שאני נמצא".

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לבאי ה../images/Emo82.gif

ערב טוב לכל הכותבים בשישים פלוס . מאוד נהניתי מכל הכתוב כאן היום בפורום. מקפיצות החתול של אנפה. (ישבתי שעה וצפיתי, חששתי שפספס את הבסיס, תודה לאל הוא נחת בשלום) הטריק של הכושר הגופני. אריקה, חשבתי שכתוב משהו למטה ו..נאדה. לאדזה שלום לך. את צודקת. "הראש היהודי ממציא לנו פטנטים" עמליה בוקר טוב לך על המצגת המוסיקלית, היא כל כך מוצלחת שאפילו אני עכשיו בערב נהניתיי. לחיניה בוקר טוב. עליזה, כתוב בתורה לא להאמין לחזאים, אולי השמש תמשיך עד פסח, מי יודע. לאריקה הבאת לנו ממש אוצר (תודה גם על ההארה של שי). אם התמונה שלכם מכוונת על אנגלית למשל. (אם כתוב למטה ENGLISH ) אז כתבו מילה באנגלית ולחצו על SAY החורה שבתמונה תבטא את המילה עבורכם. אם תלחצו שוב על המילה SAY היא תבטא זאת שוב. זה יכול להיות בכל שפה לפי רשימת השפות.. היום באתי הביתה בצהריים ישר למטבח (לא זוכרת שאי פעם בחיים ויתרתי על אוכל) וישר למיטה. קמתי לא מזמן, וממש נהניתי לקרוא אתכם. ביי ביי

ערב טוב ../images/Emo82.gif

ערב טוב לכל באי הפורום. כולכם ממש פורים הערב. אריקה תרגיל ההתעמלות מה זה מתאים לי רק אני צריכה למצוא דרך לעשות אותו בשכיבה וזה יהיה מושלם. נהניתי מהמצגות מהמוסיקה והבדיחה של שי (שתמיד אני נהנית מהבדיחות שלך). נעמי החכמה למה רק ברכה ליעלי? גם אנחנו קיימים.
ברוכה הבאה אלינו. הרבה חיבוקים ונישוקים.

עמליה3

New member
ערב טוב../images/Emo65.gif

הבלונים שלך ציפי הזכירו לי שלא סיפרתי לכם. ביום ששי קמנו לצעידה והנה -הפתעה!. כל הרחובות מלאים בלונים קשורים לדלתות המכוניות החונות. מתברר שהיה זה מבצע של בוקר טוב ישאל, יום טוב.נוער הפועל .על הבלונים היה כתובת : יש לנו נוער מצוין בישראל.

למעלה