בוקר טוב בוהצלחה

Golden apple

New member
עוד קמים לביה"ס או הולכים../images/Emo32.gif

לישון בו.. הנה משהו שלקוח מפורום כרסטינה.. השוס של החופש - האירוע של החופש - הדבר הכיף של החופש - טרגדיית החופש - הפתעת החופש - באסת החופש - מ1 עד 10 איך היה החופש - האם אתם מרגישים שמיציתם את החופש? - מה הייתם לוקחים איתכם מהחופש הזה? -

Golden apple

New member
אני הולך לשמוע מוזיקה עד 8 בבוקר

נינט נינט ועוד פעם נינט

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifטוב...

קמתי, צחצחתי, התרחצתי, התלבשתי,שתיתי, אכלתי...ועכשיו... הולך לבית ספר

Britney Boy

New member
בוקר טוב בוהצלחה

שיהיה לכם בהצלחה ויום שירי-בריטני!ביי

Golden apple

New member
בוקר טוף../images/Emo42.gif וואי וואי

דפקתי מזה הופעה, למרות שהג'ינס גדול עליי (קניתי אותו במשקל 67 וחצי עכשיו 58וחצי אז תבינו) הוא עדיין נראה פצצות
וחולצת ביה"ס מדליקה כזאת לא הטריקו הפשוטים חחחחח..(יצאן חדשות השנה סטייל "המורדים") יאללה, אני הולך להידחף עם עוד מאה ילדים באוטובוס

מה זה? זה לא אמיתי!

בריטני וכריסטינה לא התנשקו! זה זיוף! זה התמונה שבריטני התנשקה עם מדונה מחוברת לתמונה שכריסטינה התנשקה עם מדונה...
(או שמא אני לא ראיתי ובריט וכריס אכן התנשקו להן בלהט?
)

slave4brit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo7.gif

טוב...אז הנה היום הראשון שלי.. קמתי ב-7 בבוקר...התלבשתי בגדים יפים (המכנס שרציתי ללבוש היה קטן עלי גם...קטן באיזה שתי מידות..אין לי מושג איך)...הגעתי לבצפר..וישר בכניסה ראיתי את כל השכבה, מחוץ לבצפר...מסתבר שלא מכניסים אף אחד בלי חולצת בצפר..אז כמו טטלה הלכתי לקנות חולצת בצפר (אצלנו הם סתם טריקו פשוט כזה..והחולצה הייתה קטנה...זה היה נראה כמו חולצת בטן
) ואז ראיתי שהמחנך שלי נשאר אותו מחנך...
.. בילבלו לנו קצת בשכל..וב-10 כבר הגעתי הבייתה..כמובן עם המערכת שעות..(ראשון, שלישי, רביעי וחמישי אני מסיים ב 16:05 אח"הצ...מי שאמר שיב' היא כיתה קלה...היא לא
) בדרך הבייתה ראיתי את העמוד האחורי של העיתון, הנשיקה של בריטני ומדונה
אז באתי הבייתה והשטחתי על המיטה הנפלאה שלי...רק עכשיו קמתי.. צעקתי על המורה שלי לספרות שבגללה קיבלתי 58
והיא אמרה לי שזה ציון טוב יחסית...שיהיה... וזהו...עוד שעתיים אני הולך לעבודה...כלומר, זה רשמי... אין לי חיים
יצא לי להיות בפורום רק בערב...ממש בערב
זהו.. איך היה היום שלכם

Golden apple

New member
היום שלי...

הג'ינס היה מדהים עליי
וסוף סוף חולצה נורמלית ממש כמו במורדים עם כפתורים והכול...די מצחיק..
אחרי כול הטריקוים המגעילים
אצלנו כבר רגילים (ככה זה מכיתה ז') הגעתי וראיתי את איציק הנהג..(כמה התגעגעתי) והסתבר שילדי כיתה א' טעו בקו (זה הולך לפי קווים יסודי תיכון וחטיבת ביניים) אבל היה מזה כיף לראות אותם בקו שלנו, מתוקים
הגעתי לכיתה ולא הפסקנו לצחוק על המורה שלנו (שנשארה אותה מורה). היא הביאה לנו כול מיני סיפורים מפגרים, ואנחנו רק מסתלבטים עליה (וכולם חשבו שאני חולה בגלל..
אפילו המורים)והמערכת פגז יש לי כמה ימים ב12 ו1 ובכלל יום שישי לא לומדים! אה והגיעו 5 כוסיות חבל"ז
מדהימות...

Golden apple

New member
יש לי מערכת מוזרה..

יש לי 28 שעות,אבל מלא בגרויות והיום התבשרתי שאני ממשיך אזרחות 5 יח"ל השנה..
ואאיייי, אני נזכר בקטנצ'קים מהאוטובוס איזה מתוקים..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלך יש מזל....

לי יהיה השנה 9 בגרויות.... ואני כנראה ממשיך פסקל...בחיים לא חשבתי שאני אמשיך.. ובכלל...ב-23 לספטמבר יש לי טיול שנתי לאילת...

Golden apple

New member
תבינו מאיפה ה5 כוסיות באו ולמה..

הם באמת אמרו גרוע, אבל ציפתי עד כדי כך

Golden apple

New member
הקיצר חבל שהשנה מתחילה ככה..

ובקשר לבנות החדשות, זה הביה"ס שהין באו ממנו.. יש
?
?

Golden apple

New member