בוקר טוב אתמול

בוקר טוב אתמול

היינו בבריאות הנפש לילד בנס ציונה שוחחנו עם פסיכיאטר וקבלנו ריספרדל של 1 מ"ג לקחת חצי כדור כל ערב.אם מישהו מכיר ויודע אני אשמח לשמוע עכשיו אוראל צריך לעבור אבחון פסיכודידקטי ורוב הסיכויים שהוא יעבור לכיתה קטנה. מאחלת לכולכם יום טוב וים של חיבוקים.

anatdror

New member
בוקר טוב אמא של אוראל ../images/Emo42.gif

שמי ענת ואני אמא לשני ילידים עם טוראט הבן הקטן בן 7 מקבל כבר שנה ריספרידל בנוזל פעמיים ביום הרספרידל עוזר לו מבחינה התנהגותית ויש שיפור מדהים. אבל על כל אחד התרופה משפיעה אחרת את צריכה לעקוב ולראות איך התרופה משפיעה על אוראל. מאחלת לכל הפורום יום מקסים

../images/Emo50.gif לאוראל

הבן שלי מקבל ריספרדל כבר מגיל 8 (היום כמעט בן 13)- עם השפעה טובה...לאחרונה הוגבר מינון מ-1 מ"ג ל-1.5 מ"ג ליום , עקב קושי רב בשליטה על ההתפרצויות..אין לו תופעות לוואי מיוחדות על הבן שלי...אבל צריך לשים לב

שביק

New member
לאמא של אוראל, בהצלחה בטיפול

הצלחה באיבחונים וחופש נעים. אגב, בנס-ציונה המסגרת טובה ותומכת

שביק

New member
לאמא של אוראל היי, בקשר לקשיים

בלימודים של אוראל, אני מציעה לקחת שיעורי עזר פרטיים כדי לחזק אותו במקצועות, בעיקר במהלך השנה. ייתכן שהוא צריך לקבל שיעורים באיסטרטגיות למידה, כלים ללמידה עצמאית וכו'. אני ממליצה מאד לא לדחות ולא לוותר על שיעורים כאלה, כך הוא יוכל להתקדם ולהרגיש טוב עם עצמו, עם הצלחות ולא רק כשלונות וקשיים. בהצלחה!!! שביק

ש ל י ק

New member
מסכימה מאוד

גם ילדי עבר אבחון פסיכודדיקטי ובין יתר ההמלצות הומלץ בחום לתת לו שיעורי עזר ללימוד אסטרטגיות למידה, לילדי יש ראש גדול ללימודים כמו שאני בטוחה שגם לילדך יש, עם עזרה ואולי עם ריטלין (שאיני יודעת אם ילדך זקוק ) את תראי את התוצאות כך זה אצלנו בכל אופן. ומליצה בחום לעבור את האבחון בשניידר אצל מיכל שדה לופו או שרון צימרמן הן פשוט מקצועיות וקולעות. בהצלחה

למעלה