בוקר טוב אסתר...

niniv

New member
בוקר טוב אסתר...

אליאור כבר בן כמעט שלושה וחצי חודשים. כבר עברנו את הקפיצת גדילה של גיל שלושה חודשים לפני בערך שבוע וחצי (היו יומיים בערך שאליאור בקושי עזב לי את הציצי..) בערך משבוע שעבר קמתי כל בוקר עם ציצים מלאים, ולקראת הערב, הרגשתי שהשדיים שלי הם כמו שקיות ריקות... אליאור היה עצבני והיה נראה כאילו ממש אין לי חלב... למרות הכל, לא נשברתי וקמתי בלילב להניק כמו אמא טובה... החל מיום שישי, נעלם העניין... השדיים היו מלאים לאורך כל היום, וגם בערב לפני כל ארוחה הרגשתי שהם מוצקים ומלאים בחלב. אליאור היה אוכל ארוחה אחרונה בערך ב 11:00 בלילה וישן טוב עד בערך 06:00 בבוקר. והכל עד אתמול.... מאתמול אליאור מתעורר כל שעתיים ומבקש לאכול... (השדיים שלי מלאים חלב, אני מרגישה!!!) מה קורה? האם יש פה עוד קפיצת גדילה? הוא כל הזמן עושה סימני רעב...(אוכל את הידיים, לא שקט, ונרגע רק על הציצי...) אני כבר כמעט נשברתי ונתתי תמ"ל.... (למרות שאני ממש לא רוצה...) שאלה נוספת, (וסליחה על הבוטות מראש...) האם לצבע היציאות יש משמעות? מה ההבדל בין יציאות בצבע צהוב\חרדל ובין יציאות ירוקות? תודה מראש...

The growt spurt did its work

when your baby is crying or acting fussy, it is not always because he is hungry. But you always have a magic way to calm him which is to give him your breast. Remember, breastfeeding is not only food. It is lots of other things which your baby needs. At this age your baby will start putting his hands in his mouth for reasons other than hunger. He has discovered his mouth and hands and enjoys exploring them. YOu certainly do not need to give a tosefet, and if so then it would be your milk which you pumped, and not artificial milk.​

justmom

New member
תרגום: קפיצת הגדילה עשתה את עבודתה

כשהתינוק שלך בוכה או עצבני, לא תמיד זה מפני שהוא רעב. אבל לך יש תמיד שיטת פלא להרגיע אותו - לתת לו שד. זיכרי כי הנקה אינה רק מזון, היא עוד הרבה דברים אחרים שתינוקך זקוק להם. בגיל זה התינוק שלך יתחיל לתחוב ידיים לפיו מסיבות אחרות, מלבד רעב. הוא כבר גילה את פייו וידיו ונהנה לחקור אותם. אין שום צורך לת לו תוספת, ואם כן תני לו את החלב שלך ששאבת, ולא תמ"ל.

למעלה