בוקר טוב אנשים :)

דניזבל

New member
בוקר טוב אנשים :)

החלטתי להצטרף אליכם ובעיקר לנצל אתכם.. לא אכפת לכם נכון? יופי! אני בת 19.5 ועוד כמה חושים מסיימת את השירות שלי ואני מתה לעשות איזה טיול טוב הביעה שאני ה"גדולה" בחבר'ה שלנו וכל החברים שלי משתחררים רק עוד איזה שנתיים ואני לא רוצה לטייל לבד.. אז רציתי לדעת את דעתכם בנוגע לטיול מאורגן... זה מומלץ? או שזה סתם..

jeshu

New member
רוב האנשים פה הם בדיעה שהכי טוב לטייל לבד תעשי חיפוש בפורום בנושא. זה לא באמת מפחיד כמו שזה נשמע.

SPnage

New member
תלוי בך

יש אנשים שלא יזוזו מטר בלי "ליווי" של חברים, יש כאלה שמוכנים לטייל רק בטיול מאורגן ויש כאלה שיקחו תיק ורק תני להם להסתובב לבד. זה גם תלוי לאן את נוסעת, יש מקומות שלא תיהי רגע לבד ויש מקומות שיותר קשה להתחבר. זה כמובן גם תלוי בך ובאופי שלך. אף אחד לא מכיר אותך פה חוץ ממך אז זה החלטה שלך.

sitvaniyot

New member
ככל שתשאלי יותר, תקבלי יותר דעות ובסוף

לא תדעי מה יותר כדאי. כנסי לבלוג שלי, הקישור בתחתית ההודעה, ושם באחת הרשימות העוסקות בהכנה לטיול דנתי בנושא. קראי, והחליטי לבד, מה יותר מתאים לך.

ליאורט1

New member
מצטרף לקודמי ומוסיף

א. לדעתי טיול מאורגן זאת האופציה האחרונה בהחלט ב. בטאגליינס יש קישור לשרשור שלנו בנוגע לשותפים ג. שאולי היה צריך להיות א. ברוכה הבאה לפורום ותמשיכי לשאול כל דבר שיעלה לך (מומלץ לקרוא קודם במאמרים, קישורים, שאלות נפוצות, היסטוריית הפורום וכו)

shmuel778

New member
אז ככה .

חבל שלא ציינת לכמה זמן חשבת לנסוע . טיולים מאורגנים הם לרוב ללא יותר מ3-4 שבועות . אני מקווה שלרשותך יותר זמן . הלאה , חבל שלא ציינת לאן ברצונך לנסוע ? תאילנד היא מדינה נהדרת שאפשר להסתדר לבד בלי בעיה . את הודו , לדוגמא , הייתי ממליץ לך לפחות להתחיל עם משהו/מישהי לימים הראשונים . אני אישית לא בעד הטיולים המאורגנים שמריצים אותך ממקום למקום ומגבילים בזמן , אך אם לרשותך זמן קצר לטיול , זו בהחלט אופציה טובה . יותר פרטים ומידע שתספקי יאפשרו לתת תשובות טובות יותר . שיחרור נעים (-:

דניזבל

New member
תודה, אני בכיוון של טיול חצי שנה ככה...

ויש לי 2 מקומות עיקרים שאני ממש רוצה להיות בהם.. תילאנד וקוסטה ריקה.. וכן.. אני יודעת שזה לא ממש באותו כיוון :(.. צריך לראות איך עושים את זה

klingi

New member
ממש לא מניסיון אישי,

אבל קצת מסיפורים של חברים, קחי בחשבון שלטיול מאורגן יש חסרון גדול מאוד- אין לך שום השפעה על איך שהוא מתנהל. אם אהבת מקום ואת רוצה להשאר בו- לא תוכלי לעשות את זה. אם את לא נהנית ואת רוצה להמשיך הלאה- גם זו בעיה. נכון, גם בטיול עם חברים לא הכל יהיה בדיוק איך שאת רוצה, אבל זה מחיר שתמורתו את מרוויחה חברה טובה. בטילו מאורגן את לא יודעת מי יהיו האנשים. בדרך כלל הטיולים המאורגנים רצים ממקום למקום בניסיון "למצות" איזור מסויים, ואם את רוצה באמת לחוות את הארצות בהן תבקרי- את הנופים שלהן, את התרבות שלהן, את האווירה שבהן, זו עלולה להיות בעיה רצינית. אופציות נוספות הן למצוא אנשים בראש דומה לשלך, אולי בפורומים, אולי סתם אנשים שתפגשי, ולנסוע איתם. דיון בנושא בפורום

הסנדל

New member
אני, אישית, אוהב לטייל לבד

ככה יש לך שליטה מלאה על עצמך, אתה עושה בדיוק ורק מה שאתה רוצה, ונחסכים חיכוכים ובעיות למיניהם. מעבר לזה, עדיף לטייל עם חברים מאשר בטיול מאורגן, ששופך ומעמיס אותך לאוטובוס ומקציב, נניח, 13.42 דקות בדיוק להתפעל מיופיו של הר, טרם ממשיכים לסמן וי על היעד הבא.

טל50

New member
גם אני חושב

שאין כמו לטייל לבד, ככה באמת אפשר לספוג את התרבות והאווירה, למרות שלמצרים אני כנראה ייסע בטיול מאורגן.

למעלה