בוקר טוב אנשים-

MAX D

New member
בוקר טוב אנשים-

אחלו לי הצלחה, אני הולך לוועדה רפואית (ראשונה) מהצבא, יכול להיות שבסוף התהליך לא יהיו יותר מילואים...

tygger

New member
אופטימי אתה ידידי...

אבל בסופו של התהליך אתה אכן לא תלך יותר למילואים. אני קיבלתי היום תזכורת על דו"ח שלפני שנים כבר בוטל...

SHAYUSH3

New member
פעם שניה כבר ../images/Emo151.gif

שצריך לאחל לך
ביומיים מה יהיה
בכל אופן בהצלחה אני לא עשיתי לא עושה ולא אעשה מילואים אבל לא חשוב שיהיה יום מקסים ותעדכן אותנו אם כן או לא

tygger

New member
סתם מתוך סקרנות,

אבל למה אתה לא עושה מילואים?

יורידו כנראה את גיל המקסימום

למילואים לגיל 40 כלומר נותרו לי עוד 10 שנים כנראה...

tygger

New member
אה איזה יופי!

גם אתה פה!!! סבבה. עכשיו יש לי גם חיבור בעבודה ואני יכול לעשות שמות ברחבי העולם. אה, הממ, שיט, לגלוש ברחבי העולם... כן זה נשמע יותר טוב... אני יכול לגלוש ברחבי העולם.

tygger

New member
כמובן,

אבל איפה אפשר למצוא טון גזר גמדי בשעה הזאת?

tygger

New member
מעניין מה בדיוק הוא הולך לעשות...

יש לו חיוך שלא כל כך מוצא חן בעיניי

SHAYUSH3

New member
החיוך דווקא מצא חן מאוד בעיני |ליצן

וטיגר אני לא עושה מילואים כי נראה את הקב"ן שיכול לעמוד בפני דראג קווין שבאה למילואים על דראג היית צריך לראות את המבטים של החיילים האחרים שאמרו פאק למה אני לא חשבתי על זה אבל הכי היית צריך לראות את המבט של הקב"ן המסכן שלא הבין מאיפה נפלו עליו 7 קילו איפור דראג ועוד בערך 70 שלי וזהו יוםטוב

SHAYUSH3

New member
תכל'ס הרעיון לא שלי../images/Emo151.gif

הוא של הדי-ג'יי מהלונה שעשה את אותו הדבר במילואים שלו הרעיון פשוט אומץ ולא באתי רק מאופר באתי לבוש דראג מלא ז"א החל באיפור וכלה בשמלה חזה ענק תכשיטים וכמובן השיא דיבור בלשון נקבה נשמתי הוא התחרפן

MAX D

New member
חייב להגיד לך

כמה שאני לא אוהב משתמטים- אתה תותח, אבל אם אני הייתי במקומו הייתי יותר יצירתי, הייתי שם אותך בתיאטרון צה"ל

SHAYUSH3

New member
רציתי בתחילת השירות ../images/Emo151.gif

תיאטרון צה"ל אפילו היו לי המלצות מפוצצות מכל מיני מורים מפוקפקים למשחק אבל כנראה שהמורים היו יותר מדי מפוקפקים ולא קיבלו אותי או שאני סתם מפגר ולא עברתי ת'בחינות בלשכת גיהוץ אופס סליחה ביוץ נו מה יהיה גיוס זהו יצא לי

MAX D

New member
אני עובדתי-

כרגע יש לי שנה של שקט (המלצת רופא) ונישלחתי לוועדת שיחרורים

למעלה