בוקר טוב אנשים

מיקושה

New member
הוזה?

הלוואי והיינו מדינה שמתחשבת ברגשות של אנשים אחרים..
היה לנו שכן שבאופן קבוע בערב יום כיפור היה עושה על האש.. כי בא לו..בואי לחצבאני שסמוך לבית הלל ותראי כמה מדורות/ מוזיקה בקולי קולות..אני צריכה להוסיף?

Nישהו גר בחצבני?

לא צריך להסחף ולצפות מכל המדינה לעמוד דום, כמו שכבר אמרתי.
אין פסול במי שנוסע לטבע לפני כניסת יום כיפור יוצא מהטבע אחרי צאת יום כיפור.
דעתי.

מיקושה

New member
תתפלאי אבל כן גרי על הגדה

מושב בית הלל ..על הבניאס דפנה שאר ישוב ירדן קיבוץ כפר בלום חוליות..יסוד המעלה..ועוד רבים הישובים. או שאנחנו לא אותה הארץ...

כוונתי היתה קצת שונה

האם אנשים שהקימו מחנה על החצבני באמת היוו הפרעה ליטשבי הקיבוץ או שזה הרעיון הכללי?
ומה בכלל קורה בקיבוצים ביום כיפור?
האם שם נוהגים כבעיר? אני לא בטוחה.

מיקושה

New member
דווקא כןן..

מיקושה

New member
ואלה שבו לעצמם בתים זמניים בחצבני זה אסון טבע

הורסים את הפינה היפהפה הזאת מלא זבל ומוזיקה מכל עבר..השתלטות נוראית תוך תחימת גבולות מה שלא משאיר מקום לאנשים מקומיים ..מילא זה..פורצים גדרות פרטיות ..גונבים פירות כאילו אין מחר..פו איזה מעצבן זה מנסים לאכוף את זה אבל זה עם ישראל לא מעניין אותו כלום חגים שבתות חופשים ..אין מצב למקום על הנחל..נקודה כואבת

כולנו מיקשה אחת, ורק את טהורה ויפה

לא מתאימה לך ההכללה כאילו כל עם ישראל מגיעים מחצבני ועל הדרך חייבים להרוס כל פינה טובה.
אין בינינו אף לא אחד מהמרכז שפשוט רוצה לבוא לפעמים להינות מהטבע, ששייך לנו כמו לך, ועדיין לשמור עליו יפה ונקי?
חבל שככה את רואה את זה, כמו ההוא שבטוח שכל ישראל שייכת רק ליהודים מאמינים.
ממש מרגישה אדם נוראי היום בזכותכם. אולי אצום ודי.

מיקושה

New member
מה פתאום

את מותק!!את מוזמנת אלי אני לא צמה

ואני לא טהורה..רחוקה מזה.
את שאלת על אלו שבנו את ביתם על הנחל..עליהם דיברתי בטח שיש מקום לכולם!! הנחל הוא אחד המקומות הקסומים שיש לנו בארץ..לא כל מי שבא הנה הוא בגדר "אוייב"..להיפך אנ אוהבת שבאים הנה..אני אוהבת לפגוש אנשים חדשים ויש לי כמה חברויות שנולדו בעקבות היכרות על הנחל..אני מדברת על אלו שבאים והורסים כל חלקה טובה..עליהם דיברתי. וחברות הקייאקים אגב לא פחות מזיקים ..אבל זה כבר לפעם אחרת..

...Blue

New member
בוקר שכולו מוסיקה

התחדשתי אתמול בפסנתר אלקטרוני, אחד הטובים והנעימים לאוזן שיש לשוק הקלידים להציע היום..
האישה שאיתי סחבה אותי ביד וסוף סוף מצאנו את שאהבה נפשי

אז.....נראה לי שהחל מיום חמישי (כשהחבר החדש שלי יגיע), סדר העדיפויות של הזמן החופשי שלי הולך להשתנות :)

...Blue

New member

מאז שאני זוכר את עצמי (מגיל 5) למדתי בקונסרבטוריון 8 שנים..
היום אני מנגן כל דבר שאני אוהב, לפי שמיעה, זה תענוג :)

פ נ ט i ם

New member
על העצבים בעיקר...

את צריכה לשמוע אותו מנגן את הרקוויאם של מוצרט...

למעלה