בוקר טוב אנשים!

רינתי77

Well-known member
בוקר טוב אנשים!

איך מתקדמות ההכנות לחג? בלי פאניקה, תישארו רגועים כי גם זה יעבור.
הנה ידיעה תמוהה שתסיח קצת את דעתכם מהמטלות-

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=965598

אולי מישהו יצליח להסביר לי מה זה הדבר ההזוי הזה.

poseidon111

Active member
בוקר טוב. איך ההכנות? אשאל את אשתי ואחזור עם

תשובה. תפקידי הוא די מצומצם במערך.

אני מארח את הסדר

תפקידי מצטמצם באריחת השולחן ובהפעלת המדיח (יש אצלי הדרת נשים מהמטבח)
בסופ"ש מנקים לי את הבית, החתן והבת וכן הג'ינג'ית שאיתי חילקו את התבשילים, קרובת משפחה היא השרה לענייני גפילטעפיש והנכדים תפקידם להרוס את הבית...
חג שמח!

בוקר טוב רינתי וכולם

לגבי הנקיונות, אז אל תשאלי כי לא התחלתי בכלל, אין לי כוח בשביל זה, אין לי אמביציה ואין לי מוטיבציה ומלבד לקטר ולקלל, לא נשאר לי דבר
מלבד להתפלל שאולי יבואו גמדים וינקו לי את הבית בזמן שאני אלך לקניון לקנות מתנות לחג

לגבי הידיעה שהבאת,
אולי זה לא יפתיע אותך, אבל אני חושבת שזה דבר נהדר ומבורך. אפשר לצאת קצת מהקופסא אליה הורגלנו ולהתחיל קצת לחשוב אחרת. להתפלל זה טוב וזה מבורך. במיוחד כשכל אחד יכול להתפלל איך שבא לו ומתאים לו. אני כל הזמן מתפללת בתפילות חילוניות שלי, מדליקה לי נר ומזככת לי את הנשמה תוך כדי תפילה והודיה. זה לא עושה אותי דתיה כי אני לא. זה פשוט עושה אותי שלימה יותר עם עצמי והכי חשוב שזה מאוד מרגיע אותי. מרגיע אותי יותר מכל כדור ווליום או ואבן. מי שלא מתנסה בזה, לא מבין עד כמה זה עוזר. זר לא יבין זאת.
אני ממש בעד זה. בלי שום קשר לדת, זה עשוי לעודד את התלמידים להסתכל רגע אחד לתוך עצמם פנימה, רגע לפני מבחן, או רגע לפני מטלה חשובה, להרגיע אותם ולנסוך בהם איזה בטחון. אני ממש ממש לא הייתי פוסלת את הרעיון הזה על הסף.

http://www.youtube.com/watch?v=YTaWayUE5XA

poseidon111

Active member
אני חושב שהנקודה היא לא איך זה עשוי להועיל,

אלא האם זה ראוי שזה יגיע כהנחיה מלמעלה.
הרי תפילה או איך שנקרא לזה, אמורה להיות משהו אישי ביותר, ונתון להחלטה של כל
אחד ואחד מאיתנו.
כשזה מגיע כהנחיה, זה מריח, אל תיבהלי, כסוג של פאשיזם.
המדינה חודרת לך גם לדברים האינטימיים ביותר. לא משנה אם אתה מאמין ביעילות
של זה, אתה מחוייב.
"ההנחיה של השר הממונה".

בינתיים אתה יכול להירגע

כי יצאה הודעה מ'יש עתיד' שאין ולא היתה שום הנחיה כזאת.
אבל, באמת, בלי שום קשר, הממשלה עדיין לא עובדת יום וחצי וכבר העיתונים מספקים לנו כל מיני "הנחיות" כביכול של שר כזה או אחר. רעבאק, אפשר לתת כמה שעות של חסד לממשלה חדשה מבלי להיכנס לוויברציות.
יש לי טיפ בשבילך, כשאתה קורא כתבה כלשהי כדאי לך להוריד ממנה כמה מילים ואז תראה איך כל הקונוטציה משתנה. בדוק.
אני אישית אשמח אם נכדיי ילמדו להרגיע עצמם בין אם בתפילה ובין אם בשיחה עצמית לפני כל מטלה או מבחן בכיתה. הרבה יותר טוב מריטלין.

poseidon111

Active member
ראשית, אני שמח לשמוע שלא היתה הנחיה.

שנית, אני מודה לך על הטיפ, אך נראה לי שלא אני ולא את השמטנו מילים, אלא
התיחסנו אליה בשלמותה.
שלישית, מדיטציה, כבודה במקומה מונח, אך תפקיד הריטלין הוא שונה לחלוטין.

אז זהו

שאני ואתה לא השמטנו מילים, אבל היה ראוי שלא נתייחס אל הכתבה כלשונה, כי מניסיוני המר עם עיתונאית אחת, יש להם לעיתונאים כישרון בלתי מבוטל להכניס מילים למרואיין. לכן כאשר אני קוראת איזו כתבה, אני משתדלת לא לקחת אותה בבחינת ראה וקדש אלא בערבון מוגבל וזה מה שקרה גם עם הכתבה הזאת. מספיק שהיו מחליפים את המילה 'הנחיה' במילה 'המלצה' ואז כל הנושא היה מקבל התייחסות אחרת.

אימון בחדר כושר זה מה שקרה

נהייתי גיבורה גדולה ועשיתי תרגיל שאני עושה תמיד, רק מהר יותר.
והמהר יותר, עיקם לי את הקרסול.

מזל שזה לא שבר.

אם זה היה אומר שיהיה מי שיעשה במקומך,הייתי מבינה אותך.
אבל איכשהו אם אנחנו לא עושות, שום דבר לא נעשה.

למעלה