בוקר טוב אנשים

queen helen

New member
בוקר טוב אנשים

מה דעתכם שנעשה סיכום שבועי חדש? כל אחד יכתוב את הדברים הטובים והדברים הרעים שקרו לו השבוע. יאללה - שרשרו!

הסיכום שלי../images/Emo9.gif

טוב השבוע שלי עבר די טוב , בהתחלה לא ממש אבל לקראת סוף השבוע עבר עליי מעולה, ובעיקרון היה טוב, הדברים הרעים שקרו לי לא משהו רציני רק שכמה לילות לא ממש נרדמתי בצורה חלקה וזה היה מבאס אבל בכללי בסדר, לא איזה משהו חריג, זהו בערך,

הממ

משהו טוב? שהתקשרו אליי מערוץ 2 לכתבת עומק על א-מיניות! Huzzah! ^^ (באמת, אני מתרגשת לאללה) משהו רע? רציתי מאוד ללכת שלשום להרצאה של יעל משעלי באונ' ת"א, אבל לא הצלחתי להחליף משמרות בעבודה

queen helen

New member
יעל משעלי זאת לא זאת מYNET?

לא משתגעת עליה... בהצלחה עם הראיון - מחזיקה לך אצבעות!

שלי..

משהו טוב - הטלפון מערוץ 2 (גם אני מאוד מתרגשת
) משהו רע - הדירה עדיין הפוכה... [למי שלא יודע, עברתי דירה ועשיתי בה גם שיפוצים. מה שגרר שלל כאבי ראש ובלאגן ובנוסף יש עוד הרבה ארגזים לפרק..]

Berethor

New member
רק תזהרי לא להביא תנמלים לבית החדש ../images/Emo196.gif

וזה משהו שבחלט יכול לקרות. אם את לא רוצה שגם הוא ישרוץ בפולשים האלה שכמעט ולא ניתן לפטר מהם לחלוטין.

לצערי הן הגיעו ובגדול ../images/Emo7.gif

עכשיו אני מצטערת שלא ריססתי לפני שנכנסתי... ומצטערת בפני כל מי שחושב שזה לא מוסרי לרסס מזיקים, אבל כשמם כן הם: מ-ז-י-ק-י-ם! הם פשוט הורסים לי את החיים! נמלים ארורות@#$#$%# חכו - הריסוס עוד יגיע..

אויי../images/Emo4.gif זו בעיה קשה ואני בהחלט מבינה אותך

גם לנו זה היה ככה עד שעברנו לדירה חדשה(לפני כן גרנו בביניין של כ10 שנים ) ועכשיו עברנו לביניין יותר חדש והבעיה כמעט ולא קיימת, אבל זה בעיקר בזכות אבי שדואג תמיד לרסס (יש לו ריסוס מיוחד חזק ביותר) אז באמת מבינה לגמרי, אבל גם עכשיו לא מאוחר תרססו ומהר, וחשוב שיהיה ריסוס טוב וחזק, בהצלחה,

Berethor

New member
חבל שלא הצלחתי להזהיר אותך קודם ../images/Emo4.gif

בהחלט היית צריכה לדאוג לכך שכל הנמלים שנמצאות בחפצים שלך ימותו, אחרת פשוט אחת מהן תהפוך למלכה והן יתחילו לבנות לך מחילות חדשות בבית החדש, לכן גם מדובר במזיקים. נמלים בבית הם לא רק מטרד, הם גם פוגעים בכל אוכל שנשאר ללא השגחה, מסתובבות בכל מקום ועושות חורים בכל הבית, שלא לומר מחריבות אותו. עכשיו שנמלים התחפרו לך בבית, והמנהיגות שלהן עמוק בתוך המקלט, יהיה נורא קשה וכמעט בלתי אפשר לפטר מהם לצמיתות. כל נמלה שתמות תבוא חדשה במקומה, כך שזה שזה כמעט חסר טעם להאבק בהן בדרכים הרגיליות. למעשה כל כך לא אכפת להם זה מזה, שלא רק שהם ציק צק ימצאו תחליף, הם במלא אוכלים זה את זה כאשר מספרם גדול מדיי, וגם כאשר אחד מהם מת.

אני פשוט צריכה להזמין איש מקצוע שירסס

רק שיש לי גם ככה כאב ראש מכל הדירה הזו, אז זו עוד מטלה.... וכמובן שזה מבאס שאני יודעת שאם הייתי מזמינה אותו קודם, זה היה יותר קל, כי הדירה היתה ריקה. לא נורא. ממה שהבנתי צריך בכל מקרה כל שנה לרסס מחדש, אז נראה כבר איך זה עובד עם הריהוט והכל. הדירה הקודמת היתה ישנה וזה היה נורא. אפילו הרסוס לא עזר, כי הן היו עמוק בתוך הקירות. עכשיו הדירה יחסית חדשה, אז אני מקווה שזה כן יעבוד.

Berethor

New member
ויפה שעה אחת קודם

את צריכה לעשות את זה כמה שיותר מוקדם, כי כל שעה שעוברת הם יתרבו יותר ויחפרו יותר.

ברומבית

New member
אני ../images/Emo115.gif

דברים טובים - החיים שלי בזמן האחרון מורכבים בעיקר מהאזנה למוזיקה, אז הדבר הכי טוב שקרה הוא הקטע הזה דברים רעים - עוד לא סידרתי את ענייני העבודה והלימודים. והתייסרתי שוב בעניין ההופעות
אני לחוצה מדי פעם בגלל הראיון שיהיה לטלויזיה. בעיקר המחשבה שאנשים שתמיד שתקתי לידם, ישמעו אותי בפעם הראשונה דוקא מהטלויזיה

p019

New member
עוד שבוע עבר ועוד אחד מתחיל

אז כמו שכולכם בוודאי יודעים - אני כרגע עובדת ב2 מקומות - מה שאומר שאני בקושי זוכרת איך קוראים לי. (הרע) אבל שבוע שעבר לקחתי יום חופש לבלות את חברה שסוף סוף חזרה לארץ אחרי שברחה לחודש לספרד. (הטוב) ולגבי השבוע הקרוב - אני מצד אחר מעוד שמחה על הפריים טיים שאנחנו עומדים לקבל אבל אני גם מתחילה להיות לחוצה מזה.

avi1283

New member
אני

דבר טוב - סוף שבוע כיפי עם החברה. דבר רע - לא למדתי כמעט, מה שאומר שיש לי הרבה ללמוד השבוע לקראת המבחן בחמישי.

למעלה