בוקר טוב אנשים

אושר מ

New member
בוקר טוב אנשים../images/Emo42.gif

הא? חשבתם קמתי עכשיו? ממש לא. איזה ישנוניים אתם. עורו קומו.... כוס קפה... עוגיות טובות (ברק איפה השוקולד צ´יפס?) ויאללה, לעבודה.... שיהיה לכם יום נפלא
.

צפרא טבא ../images/Emo42.gif

ובדיחת בוקר טוב (נדושה במיוחד, אבל על אף ואולי למרות גאונותי אני לא מצליח לשלוף משהו טוב יותר). אבא: "איך הסתדרת עם אמא בזמן שנעדרתי?" ילד: "מצויין, כל בוקר היא הייתה לוקחת אותי,בסירת משוטים לאמצע האגם והייתה נותנת לי לשחות את כל הדרך בחזרה." אבא: "וזה לא מרחק גדול מידי?" ילד: "לא היתה לי שום בעיה עם השחייה, ברגע שהצלחתי לצאת מהשק..."

בוקר סביר בינתיים לכם ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

"מה?" נדהמתם, "אייקון חוץ מהשמש ועוד כלנית?". ובכן סיבה מצויינת לכך, אנא התעדכנו בנוירומטר, ששואל את עצמו האם לאחר אירועי הלילה יש טעם לקיומו המיזנטרופי... שוב, רואה אני, התהוללו פה החברים בצ´ט בשעה מאוחרת, השרשורפלצת (מושג שאימצתי באדיבותה של אושר הבלתי מנוצחת) לגבי בדיחות עדה נשמר בצורה הרמטית במאמרים (גם את רזי פונקציות המחשב פיצחתי תוך שעה בלבד). ולעניין ימי ההולדת: מקבלת אני את הצעתה של ליאן לעדכן את ימי ההולדת בפונקציות "לוח אירועים". אל נא תשמחו בטרם עת - שהרי הפונקציה טרם פועלת כראוי בפורומנו הקט, לפיכך אשוחח עם ההנהלה ואעדכן במהלך היום (מה שנקרא don´t hold your horses ). ג´חנון עדיין ראש גדול, נא התיחסו בהתאם. ולסיום ברכות לחדשים (בשלב מסוים תהפכו לישנים, ואז הצרות רק יתחילו). שיהיה לנו יום מלא בעיות וצרות קיומיות. לחברים שחייבים עדכונים (ברק א. ציפי והבוס, אלינור והדיאטה), נא עשו ובהקדם האפשרי, שכן אין לדעת מה יילד יום.

אושר מ

New member
../images/Emo12.gif

אפי, את ממש רגועה היום. שמה ינצלו זאת משתמשי הפורום? והיה נחמד בצ´אט. ברק על כתף שמאל שרון על כתף ימין.... מעניין..

טיזינג זו לא הדרך להשאיר אותי רגועה

ולא הבנתי את עניין הכתפיים. אנא הסבירי.

אושר מ

New member
יש משהו בדברייך

ברק ושרון החליטו לסדר לי את החיים. אבל אי אפשר שיהיה רק צד אחד בויכוח. ע"כ שרון נטלה צד אחד וברק את הצד השני. כיוון ששרון בחרה להתיישב לי על כתף ימין, ברק התיישב על כתף שמאל, למען האיזון.

שרוניק

New member
../images/Emo4.gif בקושי התעוררתי הבוקר

קשקשנו עד איזה 4 בלילה, הא אושר? אושר, הבטחת להזכיר לי משהו בבוקר... תחשבי קצת..... ורק שתדעי שלא בחרתי את האייקון מהרשימה, אלא ציירתי כמו שלימדת אותי. אפילו בגילי המופלג אפשר ללמוד משהו...

אושר מ

New member
ישששששששש

ושרוני את נורא מצחיקה!! הצחקת ממש אתמול
. וגם לי ההיק שה לקום. וכבר חזרתי לישון אבל בדיוק ידיד שלי התקשר שהוא בדרך אלי, ובגלל שהוא קיבוצניק עד שהוא השיג אוטו והכל, אז עוד 20 דקות הוא פה. יש לי 20 דקות לישון. לילה טוב!

דנה2909

New member
איזה טעות....

רק יום אחד לא הייתי, אתמול ראיתי שהגיע יום ראשון ופשוט הסתובבתי לצד השני והמשכתי לישון. פשוט הודעתי שאני חולה. והיום אני משלמת על זה ביוקר. אפשר לחשוב שאני עובדת במרכז היקום ובלי החברה הפיצפונת הזאת כל העולם יתמוטט. כמה עבודה?? והכל דחוף דחוף! מכירים את אלה שישר נוהמים לכיוון שלך, למרות שלא ראו אותך 4 ימים הם נוהמים... כאילו אני חייבת לה משהו.
סתם רציתי להוציא קיטור. עוד שבועיים חופש!!!!

Dor K

New member
בוקר טוב

סליחה מכל אנשי הצ´אט אתמול. תשתדלו לא להתייחס אלי כשאני ישן, טוב? אני לא במיטבי

jahnon

New member
בוקר טוב לכולם

מה שלומנו היום? אחרי התאוששות ממאורעות אתמול, מקלחת ואוטוטו ארוחת בוקר חוזר אני לפורומנו הקט בכוחות מחודשים לענות להנות ולהתקיל בשאלות. אז בוקר טוב לכולם

אושר מ

New member
בוקר דור...

תפסיק להיות מלא ברחמים עצמיים
. ותשן טוב. אתה יותר מידי לא ישן.

Dor K

New member
תפסיקו קרציות!!!

אפי!!!!!!!!!! כולם יורדים עלי! לא מוכן לזה! אני אעשה חרם! (אני לא יכול להפסיק עם הרחמים... אני מכור) למישהו יש במקרה כרית מיותרת ויכול לשלוח לי לאי מייל? אני רוצה לישון

למעלה