בוקר טוב אנשים

maxima

New member
צהריים טובים....בועז...כל שנה

אני נוסעת לראות את הפריחה המדהימה של אירוס הגלבוע השנה ויתרתי, אבל זוכרת משנה שעברה את הפריחה הדהימה של אירוס הגלבוע אחרי חורף גשום המוני אירוסים צבעו את השטח בצבעם המדהים .

maxima

New member
אך איזה יום קסום...../images/Emo42.gif

השמש מלטפת בעדנה הציפורים צוהלות ואני יצאתי איתי ועם עצמי לטיול ברמת גן ביקרתי בכל החניות.. וכמובן שקניתי לי מתנות...
חזרתי ...לא עיפה אבל מרוצה. המשך יום ניפלא

MAOR1924

New member
../images/Emo49.gif Erika 6 ../images/Emo65.gif ומה עוד

כל מה שאת רוצה

boaz31

New member
maxim-בכלל אני מבין שאת חובבת

טיולים ללא "תקנה"!! אגב אלימא ידידנו לא השיב לי עדיין {אולי הוא מדריך בימים אלה} ולי בא החשק לטייל מאז שטיילתי לרמת הגולן לפני שלושה שבועות וראיתי שהשד אינו נורא כל כך {הפרוטזה } ואני יכול לצעוד גם ללא עזרה בשבילים הלא מרוצפים בהרים!! ראיתי בגילבוע המון פרחי אירוס הגילבוע ממש בהמוניהם וכל כך התרשמתי מהם.. גם מה שבתמונה הנוכחית ראיתי באחד הקיבוצים נדמה לי- כנרת-

maxima

New member
בועז...אני אכן חובבת טיולים...

ומרבה לטיל התמונה שהבאת נראית כמו חוות התבלינים בבית לחם הגלילית

maxima

New member
זהירות.....תולעת ב-MSN מסנג'ר

תולעת חדשה ב-MSN מסנג´ר וירוס חדש שתוקף את תוכנת ה-MSN מסנג´ר גונב סיסמאות ונשאר במחשב בהמתנה להתקפות נוספות בעתיד מאת: מערכת חיים ברשת 12:32 05/04/2005 וירוס תולעת חדש שהחל להתפשט באמצעות הדואר האלקטרוני באחד באפריל עבר הסבה והוא תוקף עתה את תוכנת המסרים המידיים MSN מסנג´ר. דיווח של CNET. הווירוס, ששמו Chod.B, התפשט בדואר האלקטרוני באמצעות התחזות למייל רשמי שנשלח ממיקרוסופט, או מחברות אבטחת המידע סימנטק וטרנד-מיקרו. בימים אלה הוא מתפשט בעזרתו האדיבה של מנגנון החלפת הקבצים של MSN מסנג´ר. התולעת מתפשטת באמצעות התחזות לבקשה של אחד מאנשי הקשר לפתוח קובץ, תוך שימוש במגוון משפטי פיתוי באנגלית, כגון "תראה מה בדיוק מצאתי באיזה אתה מטומטם" וכיוצא באלה. משתמש שמתפתה לאשר את קבלת הקובץ נדבק מיידית בתולעת. זו מצידה ממשיכה להתפשט באמצעות שליחת בקשות דומות לכל אנשי הקשר המאכלסים את פנקס הכתובות שלו. הסכנה העיקרית של התולעת נשקפת מיכולתה לגנוב סיסמאות מכמה תוכנות מסרים, נוסף ל-MSN מסנג´ר עצמו, בהן ICQ lite, יאהו! מסנג´ר, טריליאן, מירנדה ותוכנת המסרים של AOL. ואם לא די בכך, כותב הווירוס כלל בו גם אמצעי ליצור עימו קשר, כך שבעתיד הוא יוכל לקבל פקודה להדביק תוכנות נוספות, מלבד MSN מסנג´ר. למידע נוסף על Chod.B באתר סימנטק עוד בנושא: המגה-תולעים בנסיגה נשק יום הדין למלחמה בוירוסים משתמשי MSN מסנג´ר חויבו להוריד עדכון אבטחה לאחר שקוד תמים נפל לידים הלא נכונות

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לאחר יום ריצות מפרך../images/Emo24.gif

שלום לחבריי הבית, היום הייתי בתביעות קטנות והשופט, לאחר שמיעת העדויות אמר שישלח פסק דין הביתה. אחר כך היו לי סידורים מעצבנים בבר אילן. שלחו לי מכתב שאני חייבת עוד קורס שנתי ביהדות ולכן לא אוכל לקבל תואר עד שאשלים את אחד הקורסים בנושא זה. נסעתי לשם, התרוצצתי ממשרד למשרד כשאני ממש על סף בכי, לבסוף שאלתי אם אני אוכל להמיר אחד הקורסים ביהדות עם קורס "בתי כנסת" שלקחתי בעבר ולא נלקח בחשבון לתואר. היו לי הרבה קורסים מיותרים במסגרת מחלקה רגילה ולא יהדות. הם הסכימו להכיר לי בקורס בתי כנסת בתור קורס ביהדות. מלאתי בקשה ואני מקווה שיסתדר. ולבסוף בערב הלכתי לקורס שלי בדרמה שכל פעם מפתיע אותי מחדש. הנה אני פה, מתה מעייפות ולא במיטבי, מחר יהיה יותר טוב - בטוח

erika6

New member
הללויה אני מקווה שתצליחי../images/Emo108.gif

ואונם יאשרו לך את הנלמד בעבר

למעלה