בוקר טוב . אני חדש פה :)

survivorUS

New member
בוקר טוב . אני חדש פה :)

שמח שיש פורום פעיל של התוכנית , הרבה לא רואים אז אין לי עם מי לדבר על זה .. אני אורן ... נעים מאוד! שתדעו בקצרה , אני נ-ג-ד קרן ליהי ואתי
בעד ענת,איילת,ענבר - בעיקר ענבר :) טוב מאוד שהכניסו חברים חדשים לבית . אני מודה שבהישרדות לא אהבתי את גב אבל פה הוא מפתיע אותי ממש לטובה .. חבל שהם לא נשארים יותר זמן ! אני נשארתי ער כמעט כל הלילה (אני יוצא לעבוד עכשיו
) בגלל שסופסוף לא משעמם לצפות ! רק מקווה שההפקה תשכנע את גב להישאר ליותר זמן . אתמול בלילה נירו היה נורא עייף ומשועמם אז לא ראינו הרבה ממנו אבל אני בטוח שהוא יורגש יותר . היה ברור שקובי יתחבר יותר לאתי , קרן וליהי ... אז אני לא מצפה ממנו להרבה .. רק מעצבן אותי שהוא חופר .

easternstar

New member
היי. גם אנחנו משועשעים מהסיפור

נדמה לי שיש רק 5 בנות שתומכות בקרן, ליהי ואתי. וכל השאר בפורום חושבים שהן מציגות התנהגות צבועה ודי מזעזעת.
הרבה זמן כתבנו כולנו להפקה שיחליפו את הפמליה המנומנמת והמשעממת שלהם וקיוינו שהם קוראים פה. (אם הם מקצועיים היה כדאי להם לקרוא פה) אתמול הם ערכו תוכנית טובה ועשו בשכל שהחליפו יום. ראיתי חלק מהלילה והתרשמתי מאוד לטובה מגב פשטי. חבל שאי אפשר להשאיר אותו. אם הם רוצים דינמיקה בבית כדאי להשאיר אותו.. גם אני בעבודה אבל העבודה שלי היא מול המחשב ואני צופה בהם באינטרנט כשאני עובד. יש עוד כמה מאיתנו שעובדים וצופים וכולנו בדיעה שלך.
ברוך הבא.

קשקשה9

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gifגם אני בעבודה כרגע רק בפורום

ואתמול היה לילה ששוה את כל העונה עד עכשיו

Klayhamn

New member
אהלן ברוך הבא

לגבי הכל - חוץ מנירו - שאני לא מסכים שהוא היה משועמם -- כלומר,אולי הוא היה משועמם אבל ממש לא משעמם... הבן אדם קרע פה את כל האנשים מצחוק - אתה יכול לבדוק :)

איך שהכניסו 3 ערסים לוילה הפריחות מתגלות קרן

הסוסה ליהי ופרחולה מטברייה גילו את פרצופן האמיתי מי שראה אתמול בליילה לא ראה פרחיאדה כזאת מימיו מצעד הפריחות שנדבקו לערס הבלונדיני והתמזמזו איתו בתרי סאם בבריכה בן תברח מליהי כל עוד אתה יכול איכססססססססס

אפילו ענת העדינה האשכנזייה הפכה לפרכולה בדקה

לא יאומן מה ערס מחומצן עושה לבנות ישראל אם לא הייתי רואה לא הייתי מאמינה

mayadi1

New member
../images/Emo13.gif

אם באמת החברים קיבלו משימת צפייה הם יראו את הכל

אחרי אתמול בלילה הסיכוי של ליהי להתחתן אי פעם

התרחק מאוד פרצופה האמיתי התגלה התנהגה כמו קחבה בת 16 מאיזו עיירת פיתוח בדרום שראתה לראשונה בחייה ערס זמר מחומצן עם גורמדים מסכנים ההורים הייקים שלה

הנה הערס המחומצן עם הכובע אם סימן ההיכר

של הבת-ימים העבריינים המדינה הדרדרה לאשפתות מאז עליית הליכוד הערבי לשלטון ב1977

זה סתם בלוף גרוע של ערוץ 10

עאלק אומרים "שליחות סודית" בטח הם יראו את הבנות בטלוויזיה ואז הם ילשינו לאיתן מה שהם ראו, חחחחחח ואם ההחלפת בנים הזאת הייתה לתמיד, הייתי מוריד ת'כובע בפניהם שהם הכניסו אנשים מעניינים ושלא יהיה משעמם לראות, אבל מדובר בכמה ימים ככה שמודבר בבלוף כי הם לא באמת יפתחו ובשבילם זה כלום לשרוד כמה ימים בלי שיתגלו הצדדים הרעים שלהם.

למעלה