בוקר טוב! אני חדשה=)

Sheepe D

New member
בוקר טוב! אני חדשה=)

עדיין לא התחלתי לשחק, אבל אני כבר מתה להתחיל... בעיה אחת, אין לי שמץ מאיפה להשיג את ספר החוקים לD&D... זה הדבר הראשון שאני צריכה לעשות... אח"כ אני אשאל עוד שאלות=) קצת עליי: קוראים לי דליה ואני מירושלים/ירוחם (אל תשאלו) בת 18 ואני מגעיה לאייקון
וזהו...

snift

New member
ברוכה הבאה.

בתור התחלה, את יכולה לקרוא פה את מאמרי הפורום וכך לקבל מושג ראשוני. להשיג ספרים זה די קל, רק מעט יקר.

DDN

New member
ברוכה הבאה ובוקר טוב!

את מוזמנת תמיד לשאול שאלות, גם לפני שאת קוראת את הספר. ישנן הרבה חנויות (רובן מקוונות) שמוכרות אותו. מצד שני, עדיף למצוא קבוצת שחקנים ולהצטרף אליה מאשר להתחיל לקנות ספרים.

DDN

New member
ההודעה שהייתה כאן של איליתיד נמחקה

בנוסף לכך שאסור לעודד הורדות פיראטיות על גבי הפורום, אני רוצה לציין שצפייה בספר על גבי מסך אינה קרובה לנוחיות של לעיין בספר אמיתי עם כריכה קשה.

Illithid

New member
אמרתי שתקנה אותו אחר כך...

אני לא מנסה לעודד הורדות פיראטיות אני מנסה לחסוך בכסף.

סנדרין

New member
ולהוריד-בצורה-פיראטית בדרך ../images/Emo3.gif

(...אמרה רותם, שיש לה על המחשב בערך 20 ספרים שהגיעו בדרך-פלא)

Illithid

New member
אין שום דבר רע.

בלהוריד ספר דרך מקום לא חוקי בשביל להעיף עליו מבט וזהו. בוודאי ובוודאי אם זה במטרה לקנות אותו אח"כ. באמת שאין טעם לזרוק מהכיס מאה חמישים+ שקלים אם לא אוהבים את המשחק.

סנדרין

New member
מלבד העובדה שזה מחוץ לחוק, ../images/Emo142.gif

ותפוז, בהיותו גוף מסחרי ושומר חוק, מתעקש להקפיד על זה. שיהיה.

DDN

New member
תראה, תשמע.

היות שתפוז הוא גוף גדול ושומר חוק, נקבע בתקנון שאין לעודד שום הורדות לא חוקיות ופגיעה בזכויות יוצרים. אף אחד לא חי באשליות שאם לא נדבר על התופעה היא תעלם. ובהחלט אני אעריך מישהו שאחרי שהחליט שמשהו מתאים לו ילך וישלם על זה כסף (כמו עיקרון הSHAREWARE) אבל זה כל כך לא מתאים לחברה הישראלית. בהודעה שלך אתה גם רשמת את שם התוכנית וגם את הקובץ שצריך לחפש. זה אסור בתחלית האיסור, ובגלל זה נמחקה ההודעה. וכן, ההודעה שלי התכוונה לאיליתיד, אבל אני אוהב מדרגות ושרשרתי לסנדרין. אם מפריע לכם - תתלוננו למנהל הפורום.

Illithid

New member
הרשה לי לנסח מחדש.

אוקיי, ההצעה שלי היא לקבל את ספר החוקים הראשי שבשמו לא אנקוב לתקופת זמן מוגבלת ממקור זה או אחר בשביל להחליט בעד או נגד הקנייה. מקווה שלא עברתי על איזה חוק ברזל תפוזי.

PUMI for ever

New member
אחלה.

ככה אתה לא רק רומז על התוכן של ההודעה הראשנה שלך, אלא גם ממליץ להשאיל את הספר מאדם מוכר בכדי להתרשם.

Illithid

New member
פומי! מה אתה עושה כאן?!

לך מיד ותמשיך לכתוב את ההמשך לסיפור! מהר מהר!

Naruto007

New member
איליט'יד...

DDN לא מחק את ההודעה כי (או רק בגלל) שהוא חושב שמה שאמרת לא בסדר. אסור לפרסם בפורומים חוקיים ורישמיים תוכנות אסורות, כמו שאסור (אם אני לא טועה) לפרסם פורומים מתחרים. ואני ממליץ לנסות להסיג את הספר players handbook ממכר או משהו כזה, להבין קצת את הרעיון, ואם מוצא חן בעינייך אז תקני את הספר. ואם יש לך שאלות כלשהן אז אני בטוח שכולם יעזרו לך כמה שרק אפשר. תהני

Illithid

New member
בושה וחרפה!

אמרת את שם הספר בפורום! פושע! קרימינל!
אממם, אני מאמין שאפשרות ההשאלה של הספר ממכר כלולה בניסוח החדש...

סנדרין

New member
מותר לפרסם פורומים מתחרים,

ע"פ תפוז, לפחות. אסור לפרסם חברה מסחרית, אם אני לא טועה, ומספרי טלפון. או לעודד אנשים לעבור על החוק, כמו שפושעים כמונו אוהבים ><

DDN

New member
אם אינני טועה

פרסום חברה מסחרית צריך להיעשות ברשות של מנהלי הפורום, ומספרי טלפון כמובן ברשות של האדם לו שייך מספר הטלפון. בנוגע לפורומים מתחרים, למיטב הבנתי מותר לפרסם פורומים מתחרים (להוציא את MSN) אבל גם אז - מנומס לבקש רשות ממנהל הפורום לעשות זאת. אם מישהו יפרסם פורום חדש שאינו קשור לנושא הפורום וגם אינו נראה לי רציני במיוחד (אני בד"כ מעיף מבט לבדיקה) - לא יהיו לי נקיפות מצפון על מחיקת ההודעה שלו. ולאיליתיד - אין מניעה לכתוב שמות של ספרים בפורום.

Illithid

New member
ההודעה נכתבה בציניות קלה...

אני לא באמת מאמין שאסור לפרסם שמות ספרים בפורום, זו פשוט היתה תגובה מוגזמת בכוונה על ההודעה הקודמת שלך (שאסור בתכלית האיסור לכתוב את שם התוכנה והקובץ שמחפשים...

SabreRunner

New member
הפתרון שלך בגוף ההודעה.

תגיעי לאייקון. באייקון יהיו מספר משחקים למתחילים וחלקם גם עם שיטה חופשית. הירשמי, בואי, הצטרפי ושם זה בטוח יהיה יותר קל. ההצעה שלי... לפני שבכלל מרימים ספר חוקים, כדאי לעבוד על הכישורים שלך ביצירת דמויות וסיפור מעניין.

Sheepe D

New member
נרשמתי כבר מזמן לאייקון

ואני גם מתנדבת בו... =) תודה לכולם

למעלה