בוקר טוב אמש

בוקר טוב אמש

נסענו להצגה בקרית שמונה. דבריו של ידידי מנחם הורוביץ בטלויזיה היו די קודרים. הוא אמר שרבים מתושבי הקריה ישנים במקלטים מחשש מירי הקטיושות נוסף בעקבות פעילות צה"ל בדרום. אשתי אמרה שכדאי לצאת מוקדם כדי לתפוס מקום חנייה. אמרתי לה שבעקבות המצב יהיה הרבה מקום. להפתעתי כשהתקרבנו כבר ברחובות הסמוכים חנו מכוניות משני צדי הכביש. האולם היה מלא מפה לפה ועוד עשרות עמדו במעברים. זו הייתה הפגנת נוכחות. באו מכל הסביבה. המחזה שהציגו היה "המקווה" . אחרי המחזור של הקטיושות כולם רצו למקווה כדי להיטהר ולחזור לחיי השגרה.

erika6

New member
יצחק הרשמת אותי על מה שסיפרת

על ההזדהות של האנשים, ללא מורה ופחד נסעתכם לשם לראות הצגה. מלבד לחשוב על התנאים בהם הם חיים בימים אלה, לצערינו אין אנו יכולים לעזור, אני חושבת על הילדים שצריכים לעבור את כל מה שהם עוברים ביום יום, בלי השקט הנפשי.

לומילה1

New member
הי יצחק וולסטר

תודה על ששתפת אותנו בחוויה שלכם, וכל הכבוד לכם, ולכל אילה אשר הגיעו להצגה בקרית שמונה לאולם המלא. כן יירבו בע"ה יתברך. יופי שנהניתם ביחד לצפות בהצגה הזאת. יחד של כולנו, גם אילה אשר חיים בכל רחבי מדינת ישראל . יופי לרוץ ל"מקווה", להטהר ולחזור לחיי השיגרה. מי ייתן והשיגרה הטובה של חיים בזמנים של שלום תהיה נחלת כולנו: "לחיי העם הזה, העם הזה, העם הזה, כמה טוב שהוא כזה..." ונתפלל כולנו תמיד לשלום על ישראל. ושוב תודה על ששיתפת אותנו בחוויה הנהדרת והחשובה הזו. לומילה

erika6

New member
יצחק - הרשים אותי מאוד ואף התרגשתי

ההזדהות של האנשים עם המתגוררים בצפון. בלי מורא ופחד נסעתם לראות הצגה וכל האחרים שעשו אותו הדבר. ממש מרגש. אנחנו במרכז יכולים רק להזדהות ולחשוב עליהם. אני חושבת על הילדים שכל הזמן חיים עם הפחד הזה, כשיוצאים לשחק ולישון במקלטים זה לא תענוג גדול.

למעלה